Şimdi Ara

17 yaşında üniversitedeym (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevineceğin yerde üzülüyor musun kardeş?

Lanet olsun ki 88 doğumluyum (Aralık). Zaten hayatım boyunca 89 doğumlularla okudum. Bir de süper lise okudum. 2 yıl da kaybım var.

Askerliğim bile 2007 Şubat'ta geldi. Daha lise bitmemişti.

Bak ben 21 olacam daha yeni başladım. Konservatuar macerasını saymazsak.

Sonuçta okulu normal şekilde bitirmem 25'i bulacak. Yüksek lisans, master vs... dersek 30'u bulucam. Sen ise 21-22 gibi bitireceksin üniversiteyi. Emin ol büyük olmak pek iyi değil. Bazı şeyleri erkenden yapmak çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Normal,

ben 2. girişimde başladım, Ona rağmen

Üniversitede ilk yılımı okurken hala daha reşit değildim.

ben üniversiteye başladığımda yaşıtlarım emekli olmak için gün sayıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

Ne Güzel İşte.. 21 Yaşında Mezun Oluyorsun ve Gençliğin Sende Kalıyor..

Herkes 4 senede bitiremiyor dikkat edersen.Bkz=7+1 son sınıfta tek dersin alttan kalsın al sana 5 sene 1. sınıf dersine 7 ler giriyodu
  • Diyelim 21 yasinda bitirdin universiteyi,universite bitince askerlik filan yapican.22 yasinda ise is dunyasina atilican.Yaptigin iste seni cok yoracaklar,gece yarilarina kadar patronun seni calismak zorunda birakacak.Sonra niye hayata,para kazanmaya erken atildim diye kafani nereye vursan az kalir.

Kiz konusuna gelince ilk 2 sene cok zor bulursun(Atilgan biri degilsen).Kizlarimiz yas konusuna takintili oldugu icin.

Son olarak onemli olan universiteyi kac yasinda bitirdiginiz degil arkadaslar.Bitirene kadar kisisel gelisiminiz icin ne yaptiginiz
  • Ben bir de bu lafı anlamıyorum ''gençliğin sende kalır'' benim bildiğim üniversite hayata atılmadan önceki son durak, üniversite bittikten sonra iş güç hayat kailesi, nasıl gençliğini yaşıcak insan ? benim bildiğim gençliğini insan üniversite de yaşar yanlış myım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 2 Ekim 2009; 23:07:10 >
  • Aynen oyle ''DMUKKS'' kardesim.Ne yasiyorsan lisede universitede yasiyorsun.Ise basladiktan sonra gecim derdi sariyor herkesi.
  • Üniversiteyi erken bitirmekle gençliğin sana kalmaz.İş hayatı sosyalliği bitirir.Sabah 9 akşam 7 çalışıyordum eve gelince yorgunluktan 2 saat kendime gelemiyordum.Lise ve dershane zamanında serbest olduğumdan her istediğimi yaptım şimdi heves etmiyorum.Ancak iş hayatı bir süre sonra bıktırıyor tekrar okulu arıyorsun bende işi bıraktım tekrar okula giriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

Ne Güzel İşte.. 21 Yaşında Mezun Oluyorsun ve Gençliğin Sende Kalıyor..

Herkes 4 senede bitiremiyor dikkat edersen.Bkz=7+1 son sınıfta tek dersin alttan kalsın al sana 5 sene 1. sınıf dersine 7 ler giriyodu

Çalışan adam bitirir, Ayrıca burada ilkokula 5 yaşında başlamış, orta okula 10 yaşında gitmiş, liseye 13ünde geçmiş, üniyede 4 sene lise okumasa 16 yaşında gidecek adam var. Hiç teklemedim, teklemem, tekleyenide sevmem. Deli Batuhan ulennnn.
    Haneleri izleyen yok mu?

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Üniversiteyi erken bitirmekle gençliğin sana kalmaz.İş hayatı sosyalliği bitirir.Sabah 9 akşam 7 çalışıyordum eve gelince yorgunluktan 2 saat kendime gelemiyordum.Lise ve dershane zamanında serbest olduğumdan her istediğimi yaptım şimdi heves etmiyorum.Ancak iş hayatı bir süre sonra bıktırıyor tekrar okulu arıyorsun bende işi bıraktım tekrar okula giriyorum.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_flame -- 2 Ekim 2009; 23:15:28 >

• milletin derdine bak yahu bende lisede hazırlık okudum oda yetmemiş gibi ünide de okuttular şimdi 3.sınıftayım 89 doğumluyım yoksa bu sene mezundum sonra ver elini ya yüksek lisans yada 2.üniversite...ufak başlamak ne güzel daha ne ?
  • erken başlamak biraz iyi biraz kötü oluyor.Ben iki okul değiştirdim ve ikisinde de sınıfın en küçüğü idim.ilk okulumda sınıfa girdiğimde çok yaşlı gördüğüm brisi vardı ve çok garipsedim özelliklede aileden falan yeni kopmuş gitmişsin bir garip oluyor insan.Bu adamla muhabbetim olmaz diye düşünürken ilk onunla konuştuk.Sonra iyice muhabbet genişledi hatta sınıfta en iyi arkadaşlarımdan oldu.Ben 17 o 25 yaşında idi.Yaş sorunu gün geçtikçe ortadan kalktı ve özellikle o arkadaş emin ol benden çocuksu idi çünkü özel durumu gereği geç başlamıştı okula ve buna alışmıştı.şuanki okulumda ise uçurum olan öğrenci yok en büyüğü 24 yaşında bir bayan var.O da yaşını göstermiyor.
  • senin için çok zor olmalı
  • aybı durum bugün konuşuldu çok eziliyorlar küçükler allahtan ben 20 yaşındayım üniversite 1 deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

90'lıyım ben de 2007 başladım üniversiteye. Herhangi bir problem yaşamadım. Sadece aldığım krediye ailemin imza atması vardı, o da problem sayılırsa.

Ayrıca sınıfımda 91'li birisi de var. Şu anda 3. sınıfız.

Benim 91'li bir arkadasim var suan 11. sinifta :d
  • 91 liyim lise son
  • Olabilir böyle şeyler anormal bi durum yok.Zamanında Hazırlık okumuş olmama rağmen 18'imde başlamıştım bende üniversiteye zaten mezun olmam 23'ü bulcak askerlik iş güç derken 25'de anca düzenimiz olucak gibi..
  • Telaşlanma. Ben 16 yaşında başlamıştım. Fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_flame

quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

21 yaşındayım, üni. bu sene bitti, 2 senedir çalıştığım işim var ( üni. 3-4 açık öğretimdi), Mali müşavirlik staja başlama sınavına hazırlanıyorum.

Durmak yok

Bende bi geçeyim 18'imi, üniyide bitirip iş için hazırlanayım, sonra sen gör bakalım kim yapıyo. Ordan konuşmak kolay,
    ŞAKA maka birader sen hiç mi zorlanmadın üni 1'de ya?

Üniversitede sakallarım olmaması haricinde(ki hala tam sayılmaz) hiç bir eksiklik hissetmedim.Üni. başından itibaren takıldığım arkadaşlarım, şimdiki en yakın dostlarımdır. En küçüğü benden 2 yaş büyük Ama inan yaş hiç sorun olmadı.

Ha ayrıca zaten ben normal yaşımda üni.deydim, sınıfta benden 1 yaş küçük biri daha vardı.Onun için de yaş hiç sorun olmadı

• Bende 20 yaşında öss yi kazanırsam birinci sınıfa başlıyacam inşallah
  • Ablamda 17 yaşında üniversiteye gitmişti. Şuan 20 yaşında üniversite son sınıft okuyor(4 yıllık). 21 yaşında bitirecek işte üniversiteyi. Bende 18 yaşındayım üniversite 1 e başladım bu sene. Hazırlıktı yok iyi oldu benim için. Bir aksilik olmazsa 22 de de ben bitirecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_flame

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

Ben geç başladım okula bir sene. Şuan 17 bitti ama 11. sınıftayım :D

Sen üniversitede kız bulmakta sorun çekmeyeceksin işte. Yada arkadaşalrınla bi yere rahatça gidebileceksin,
    Bizi bi polis çevirse ben direk 17 elde kalıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX

Ezilmiyormuşsun daha ne? süper bence.

1 sene ne adam gibi içmeye gidebilirim, nede yaşıma uygun birini bulabilirim, yalnızlık zor ya.

ne çok ortak yanımız var ya bunlar benim içinde geçerli gayet yapılıyım 1.88 boy 98 kilo ama nüfus cüzdanı soruyolar apışıp kalıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.