Arkadaşlar öncelike ilginize teşekkür ederim... 17000 ytl m var ama sıkarsak 21 000 e çıka bilir. Düşündüğüm modeller var ama sizlerin değerli fikirlerini almadan birşeyler yapmak istemedim... araçların ikinci el piyasası hakkında pek bilgim yok. km si 30bin 40 bin arası olarak düşünüyorum.
Düşündüğüm modeller şunlar...
1- Megane 2 2- Clio 3 Hb 3- Fiat Grende Punto 4- Fort Fiesta 5-307 hb Yada sizin tavsiye edeceğiniz modeller olabilir. Modellerin servis bakım ücretleri ne kadar biliyorsanız yazarsanız sevinirim... Hatta kasko ücretleri, yakıt tasarrufu,bagaj hacimleri, vergileri, kronik sorunları varsa...
Cevaplarınızı bekliyorum
megan 2 diyorum kardeş.megane 307 c sınıfı araçlar diğerleri b sınıfı.hepsi benzınlıyse megan 2 ıyıdır kanımca çoğu yönden
meganın servis ücretleri hakkında bilgin var mı
ne yaptirmayi planladigina gore degisiyor. suanda yetkili servislerde tum fix paket hizmetlerinde (yag degisimi, silecek degisimi vs.) bayagi bir indirim var.
geleneksel olarak her sene kisa ve yaza giriste boyle kampanya duzenliyor. guvenilir ozel servislerde de sorunlari daha ucuza yaptirabilirsin (nerdeyse tum araclar icin gecerli bu).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme