Şimdi Ara

17000 ytl ye 2001 focus hb alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün bir arac baktım. 2001 model ghia focus hb. arac otomatik ve 63000 km de. piyasası nedir bilmiyorum ancak aracın kazası yok boya görmemiş ancak ufak tefek çizikleri var. en son 17000 ytl ye bıraktılar. ne dersiniz alınır mı piyasası nedir pek bilgim yok. triger kayışı kaç binde degişiyor ve ne kadara patlar? yardımcı olursanız sevinirim..

• otomatik vites olması yakıtı arttırdığı için düşük o yüzden 17000 ytl normal. belki 500-750 ytl pazarlık yapabilirsin.
    km.si iyi orjinalse tabi.
    triger 90000 kmde yada 5 yılda değişiyo... hatta 120000 kmyi geçtiğine bile şahidim ama risk.
    fiyatı işçilik dahil 350-400 ytl tutar yerine ve yaptırdığın servise göre...
    imzamdaki araç 58000 kmde 1 ay sonra değiştiricem bir kaç yerden fiyat almıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberta2000
    triger kayışı kaç binde degişiyor ve ne kadara patlar? yardımcı olursanız sevinirim..

lmnggen arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış.. Sadece fiyat konusunda bilgi vereceğim.. Ortağımın focus için 85 liraya malzemeleri almış, 100 lira da işçilik vermiştik.. Devir daim pompası değişmemişti..
  • teşekkürler bilgilendirdiginiz için sağolun
  • focus iyi arabadır otamatik olunca bazı pröblemler doğabilir yoksa benzinli focus 400bin km yol alabilir motoru çok sağlamdır fort abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.