Şimdi Ara

1731 Pacth :)) Koxpa Alınan Önlem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=34149&hl=

p.c nizde neler calisiyor istem bilgilerini gorebilmek
    p.c nizde cocielerinizi gorebilmek
    p.c ni,zde rem bilgilerini gorebilmek
    p.c nizin bagli oldugu lan agini gorebilmek
    p.c nizde redeget kayit defterinmi gorebilmek
    p.c nizde ne yaptinzi kimle konusuyorsunzu kisaca hepsini gorebiliyor c surucunuzden rem kayitlarina kadar

yani yeni guvenlik sistemimiz serverlerde degil bizim p.c lerimzide kurulu

bilmeyenler için halen KO oynuyomusunuz :))

• bi script yapip koxp calistiranlari otomatik banlayabilirler sanirim ?? zaten k2 napsin sizin regedit kayitlari, cookieleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT18

bi script yapip koxp calistiranlari otomatik banlayabilirler sanirim ?? zaten k2 napsin sizin regedit kayitlari, cookieleri..
    Nemi yapsın Bankacılık İşlemleri -Msn Loglari ?
  • Eğer Böyle Birşey Varsa Mahkemeye Vermek En Doğal Hakkınız. Herifler Bu Tarz Şeylerin Yasak Olduğunu Bilmiyormu? Kendilerini Riske Atmak İstemezler? Anlıcağın Hurafe Kardeş.

Sırf Burayı Gördüğü İçin Heriflerden Çok Pis Tazminat Alırım. Keşke Yapsalarda Mahkemeye Versem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 23 Nisan 2009; 15:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Eğer Böyle Birşey Varsa Mahkemeye Vermek En Doğal Hakkınız. Herifler Bu Tarz Şeylerin Yasak Olduğunu Bilmiyormu? Kendilerini Riske Atmak İstemezler? Anlıcağın Hurafe Kardeş.

Sırf Burayı Gördüğü İçin Heriflerden Çok Pis Tazminat Alırım. Keşke Yapsalarda Mahkemeye Versem
    Özel hayata saldırı, güvenlik tedbiri açığı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 23 Nisan 2009; 15:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Eğer Böyle Birşey Varsa Mahkemeye Vermek En Doğal Hakkınız. Herifler Bu Tarz Şeylerin Yasak Olduğunu Bilmiyormu? Kendilerini Riske Atmak İstemezler? Anlıcağın Hurafe Kardeş.

Ok kardesim ozaman yukarıda verdiğim linke gir bak :)) onuda yapamıyosan tarat ve gör :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azraeel

Ok kardesim ozaman yukarıda verdiğim linke gir bak :)) onuda yapamıyosan tarat ve gör :))

Alıntıları Göster
    bişey olmaz onlardan :D k2 alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemihSünterr

bişey olmaz onlardan :D k2 alsın

Alıntıları Göster
    Yuh artık birşey demiyorum buyrun bende exe yi tarattım ve hemen format attım.İşte içindeki trojanlar buyrun.Herkes kendi de taratabilir.Bumu yeni güvenlik trojanla güvenlik mi sağlanacak?Herkesin pcsine format atmasını öneririm...BUyrun resim

alıntıdır :))

• quote:

Yuh artık birşey demiyorum buyrun bende exe yi tarattım ve hemen format attım.İşte içindeki trojanlar buyrun.Herkes kendi de taratabilir.Bumu yeni güvenlik trojanla güvenlik mi sağlanacak?Herkesin pcsine format atmasını öneririm...BUyrun resim

Alıntıları Göster
    Bayada etkiliymis güvenlik önemleri 70 olunca banlayacaklar herhalde beni hala oyundayim

• quote:

Orijinalden alıntı: RhyN

Bayada etkiliymis güvenlik önemleri 70 olunca banlayacaklar herhalde beni hala oyundayim

Alıntıları Göster
    bunlar fasa fiso K2 Her zamanki milleti kandırıyor. Koxp tbl bug herşey aynen devam ediyor ve edecek. Nerden Biliyosun diyeceksin 10 server açıldı hepsinde umutla bekledik ama hep hüsran oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

bunlar fasa fiso K2 Her zamanki milleti kandırıyor. Koxp tbl bug herşey aynen devam ediyor ve edecek. Nerden Biliyosun diyeceksin 10 server açıldı hepsinde umutla bekledik ama hep hüsran oldu.

Alıntıları Göster
    Yalnız onu gectim de k2 nin moderatoru gercekten nasil bir insan ya seviyesine dikkat edin
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Azraeel

Baska forumlardan birilerinden alıntı yapıp yapıp koyma suraya. Adam hem tarattım buyrun ss demis hemde alıntıdır yazmıs. Sen gözünle gördünmüde bunları diyorsun saça saçma seyler yazıyosun. Bide hala oynuyormusunuz bu oyunu yazmışsın asıl sen oynuyormusun? k2 senin gibi çulsuzu napsın suan istese k2 gb satar aptal aptal konusupta komik duruma düsme milletin aklınıda çelmeye çalışma

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

quote:

Orjinalden alıntı: Azraeel

Baska forumlardan birilerinden alıntı yapıp yapıp koyma suraya. Adam hem tarattım buyrun ss demis hemde alıntıdır yazmıs. Sen gözünle gördünmüde bunları diyorsun saça saçma seyler yazıyosun. Bide hala oynuyormusunuz bu oyunu yazmışsın asıl sen oynuyormusun? k2 senin gibi çulsuzu napsın suan istese k2 gb satar aptal aptal konusupta komik duruma düsme milletin aklınıda çelmeye çalışma

Alıntıları Göster
    Hamdolsun FireDrake Donemi Girakon İlk Açıldıgı Zaman Rahat Rahat Oynayabildik.. Aradan 2Sene Geçti Koxp Seviyesindeki Artış İnanılmaz.. Her Onune Çıkan 17-18 20-25 yaşındaki kişiler bile artık koxp yapabilir olmuş. Ne Anlamı Kaldiki Şimdi? Yeni Serverin Zaten Oynamıyordum Bunu Gorunce Oynama İstegi Bile Kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

Hamdolsun FireDrake Donemi Girakon İlk Açıldıgı Zaman Rahat Rahat Oynayabildik.. Aradan 2Sene Geçti Koxp Seviyesindeki Artış İnanılmaz.. Her Onune Çıkan 17-18 20-25 yaşındaki kişiler bile artık koxp yapabilir olmuş. Ne Anlamı Kaldiki Şimdi? Yeni Serverin Zaten Oynamıyordum Bunu Gorunce Oynama İstegi Bile Kalmadı

Alıntıları Göster
    eskidende taratınca virüsler çıkıyodu , sorun yapmayın beyenmeyen oynamaz yırtınmanıza gerek yok

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ilginç...garibime gitti bi an..

bi fake konu açar charımı satıom oyunu bırakıcam die ...sonra aradan vakit geçer ne gerek duyuyorsa bırakmak istediği oyunun a dan zye araştırmasını yapar ve milletle bunu paylaşmak ister...

çok ilginç gerçekten ..nasıl bir ateşmiş bu yav...sigara gibin pasif etkileri oluo demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthalion2

bi fake konu açar charımı satıom oyunu bırakıcam die ...sonra aradan vakit geçer ne gerek duyuyorsa bırakmak istediği oyunun a dan zye araştırmasını yapar ve milletle bunu paylaşmak ister...

çok ilginç gerçekten ..nasıl bir ateşmiş bu yav...sigara gibin pasif etkileri oluo demekki

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion2

:) bencede haklısın ama farkındaysan ben oyunu bırakıcam dedim forumu demedim ayrıca belki bakan kişilerin işine yarar dedim.Neyse uzatmaya gerek yok evet oyunu bıraktım 8 gun plat olan 80 Lvl pre satıyorum 200 TL sana vereyim istiyosan :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthalion2

Alıntıları Göster
    sanmıyorum böyle bişey olsun ama öyleyse k2nin sonu gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

Alıntıları Göster
    YA BU NEDİR YA KRAL CIPLAK DEDİK HERKES KULP TAKMAYA BASLADI YOK FAKE FELAN ARKADASLAR RESMİ SİTEDE GÖRDÜM FORUMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM NE GARİP OLMAYA BASLADI BU İNSANLIK

• quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

Alıntıları Göster
    Virüsün amacı ne olabilirki bazıları diyorki charlar soyulursa k2 kendi oyununumu soyacak ayrıca oyuna kayıt olurken sözleşmede karektere her an sorgusuz suelsiz el koyulabilir maddesi var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.