Şimdi Ara

1731 Pacth :)) Koxpa Alınan Önlem.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: S A H

Virüsün amacı ne olabilirki bazıları diyorki charlar soyulursa k2 kendi oyununumu soyacak ayrıca oyuna kayıt olurken sözleşmede karektere her an sorgusuz suelsiz el koyulabilir maddesi var.

senin banka şifren, msn şifreni her türlü özel şifreni takip edebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

quote:

Virüsün amacı ne olabilirki bazıları diyorki charlar soyulursa k2 kendi oyununumu soyacak ayrıca oyuna kayıt olurken sözleşmede karektere her an sorgusuz suelsiz el koyulabilir maddesi var.

senin banka şifren, msn şifreni her türlü özel şifreni takip edebilirler.

En sonunda düzgün bir yorum geldi işte aynen bu bir oyun eger koxp vb hile programlarına kendi Db si üzerinden cözüm bulamayıp benim Makinemdeki System32 klasörüne düşmüşse veya bunu yapacak dosyayı bana pacht adı altında gizli gizli atıyorsa ben altında bişey ararım.
  • Bu arada kendi oyununumu soyacak demişsin Eslantta Boss ararken Dc yiyosun 5 sn sonra geri giriyosun char maradonda :)) ve kilitli eşyaların gitmis sence kim soyduyo :))))))))))
  • dayı herzaman böle deilmiydi..

yok x-trap warkende bunda virüs war denilmişti ,sonuç ? kredi kartı boşaltılan veya charı hacklenen oldumu ? yok..

onu bırak kimileri zaten koxp denilen acizlik abidesi programları indiriyor ..onların yayımlama amacı bir nevi hackleme deilmi zaten ?koxp kulananların
    kaç tanesi burda ağladı zırladı charım çalındı die..varmı kred kartımı boşaltılar diyen..olacağını da sanmam..

ayrıca char satan arkadaş sen benim var olan charı o char la kes ben sana 200 tl werem charında sana kalır..

neyse konu açılmış bizde yorumluoz iyi veya kötü..alınmamak gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azraeel

Bu arada kendi oyununumu soyacak demişsin Eslantta Boss ararken Dc yiyosun 5 sn sonra geri giriyosun char maradonda :)) ve kilitli eşyaların gitmis sence kim soyduyo :))))))))))

Neden soysun böyle bi saçmalık olabilirmi sözleşmeyi okuduysan bütün karekterler k2 nindir istedigi anda geri alabilir maddesi var o soygunlarında ben bi tür programla yapıldığını düşünüyorum
  • oha ya bunedir laadirek mahkemeye veririm öyle bişey yaparlarsa kırarım 2 milyon dolar hayatımı yaşarım
  • Ayrıca banka hesapları şifreleri vs vs demişsiniz k2 bilmiyormu bu oyunu oynayanlarının %95 inin -18 olduğunu çoluk çocugunda banka hesap nosu olamaz.
  • quote:

Ayrıca banka hesapları şifreleri vs vs demişsiniz k2 bilmiyormu bu oyunu oynayanlarının %95 inin -18 olduğunu çoluk çocugunda banka hesap nosu olamaz.

belki babasıyla birlikte kullanıyo?
  • quote:

Ayrıca banka hesapları şifreleri vs vs demişsiniz k2 bilmiyormu bu oyunu oynayanlarının %95 inin -18 olduğunu çoluk çocugunda banka hesap nosu olamaz.

K2 yi savunma Allahını seversen bu adamların ne mal olduğunu anlamadınız mı yıllardır. Bunların adam gibi db yi değiştirecek mühendisi yok tahmince. Yaptıkları güvenlik önlemine baksana bir şirketin ister zararı olsun ister olmasın trojanla güvenlik önlemi alması nerde görülmüş duyulmuş.Butrojanla güvenlik almayı ancak pw kurucuları yapar. Xtrapa da para vermek istemiyorlar. Bunlar şirket mirket değil 2 tane adam parayla alıyor serveri... japkodan alıyor patchı alın size yeni server K2 nin olayı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 23 Nisan 2009; 17:14:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion2

dayı herzaman böle deilmiydi..

yok x-trap warkende bunda virüs war denilmişti ,sonuç ? kredi kartı boşaltılan veya charı hacklenen oldumu ? yok..

onu bırak kimileri zaten koxp denilen acizlik abidesi programları indiriyor ..onların yayımlama amacı bir nevi hackleme deilmi zaten ?koxp kulananların
    kaç tanesi burda ağladı zırladı charım çalındı die..varmı kred kartımı boşaltılar diyen..olacağını da sanmam..

ayrıca char satan arkadaş sen benim var olan charı o char la kes ben sana 200 tl werem charında sana kalır..

Yok dostum alınma gibi bir durum veya senin chari kesme gibi bir egomda yok :)) kendi halimde girip takılıyodum ondanda vaz gectim

• quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion2

dayı herzaman böle deilmiydi..

Sence Olmadımı Sadece Ko Yuklu Bir Pc De Nod32 nin Butun Guncelleştirmeleri Yapılmış Ve Ustune Avira Anti Virüs Programı (Professional Edition [Paralı]) Pc Lerde Hacklenmeler Kredi Kartı Soyulmaları Yaşanmadımı Lutfen Soylerken Bari Biraz Duzgun Laf Soyleyin İtemler Ustumde Kilitli Ve Bronz Premium Varken Soyuldum Sence Bu Kimin İşiydi?(8-9ay oldu ben aglamıyorum aglamamda ama bole bişi imkansız gibi bişi)

Neyse Herkes Kafasına Gore Devam Ederde Etmezde.

• quote:

Orjinalden alıntı: V2

quote:

K2 yi savunma Allahını seversen bu adamların ne mal olduğunu anlamadınız mı yıllardır. Bunların adam gibi db yi değiştirecek mühendisi yok tahmince. Yaptıkları güvenlik önlemine baksana bir şirketin ister zararı olsun ister olmasın trojanla güvenlik önlemi alması nerde görülmüş duyulmuş.Butrojanla güvenlik almayı ancak pw kurucuları yapar. Xtrapa da para vermek istemiyorlar. Bunlar şirket mirket değil 2 tane adam parayla alıyor serveri... japkodan alıyor patchı alın size yeni server K2 nin olayı bu.

K2 yi savunmuyorum ama k2 gizli bilgileri çalma gibi birşey yapıcaksa bu onların ne kadar aciz olduğunu gösterir madem öyleyse neden oynuyorsunuz?Koskoca şirket bu derece küçülemez bence.

• zamanında x-trapıda virüs olarak görüyodu

bişey olmuyodu

buda aynı güvenlik yöntemi olabilir
  • Ben oyundayım ve 1731 gelmeden girmiştim,relog attığımda yüklenecek 1731 şu an temizdir herhalde,bari şifreyi kopyala-yapıştırdan gireyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.