Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

Orijinalden alıntı: Aleski

Yas 26
    Battle Tag: Aleski#6298

Ekledim hocam, hoşgeldin. Battle taglerin sayı olan kısmı 2000'li oluyor, sanırım 2298 olacak, o şekilde ekledim.

@DirtyMoneySyndicate: Ekledim hocam, hoşgeldin

Hoşbulduk. Ama sayı kısmı doğru bir sıkıntı yok. 6298
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazer0464

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Normal zorluk seviyesinde bitirdim sonunda. Tek kelime süperdi.

Bitirme süreniz kaç saat?

6.5 saat oynama ile ACT I in sonlarına geldim sanırım, her yeri gezip açarak, town'a da çok gidiyorum sanırım.

Oynayanlara bir sorum olacak topladığınız itemleri nerede depoluyorsunuz. Tristram da itemleri yere atıp inventory i boşaltma imkanımız var mı?

13 saat olması lazım tam bilmiyorum. Bende haritalarda açılmadık yer bırakmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Yas 26
    Battle Tag: Aleski#6298

Ekledim hocam, hoşgeldin. Battle taglerin sayı olan kısmı 2000'li oluyor, sanırım 2298 olacak, o şekilde ekledim.

@DirtyMoneySyndicate: Ekledim hocam, hoşgeldin

Hoşbulduk. Ama sayı kısmı doğru bir sıkıntı yok. 6298

Tamamdır

• Benide ekler misiniz lütfen

Daha yeni gördüm burayı 30+ da takılyordum sürekli

battle tag Emrebo#2427
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat9

arkadaşlar eğer ki BELOW MİNİMUM SPECİFİCATİONS diye bir sorun cıkarsa karşınıza bunun anlamı sisteminiz yeterli değildir ama eğer ki sisteminiz yeterli olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorsanız izliceğiniz yol su baya araştırdım 6 saat civarı araştırmadan sonra bir forumda bunu buldum
    run regedit (start->run->type in regedit->hit enter or click ok)
    - navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows
    - find the DWORD value called CSDVersion
    - double click it, change value from 100 to 300
    - restart computer
    - attempt D3 installation
    - after finished, change value back from 300 to 100 (not good to claim what you're not all the time)

çalıştırı açın regedit yazın okeyleyin
    sırasıyla HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows
    doyalarını acın DWORD DÜN CSDVERSİON NUNU BULUN
    2 kere tıkladıkdan sonra 100 olan kısmı 300 yapın ve reset atın pc e
    hiç bişe dokunmadan oyunu calıştırın
    yükleme bittikden sonra tekrar aynı işlemlerle değiştirdiğiniz 100 den 300 e olan kısmı tekrar 100 e getirin kapatın sorun cözüldü umarım işinize yarar

murat hocam tesekkurler benim sistemimde sizinkisine cok yakin sadece ekran kartim 9700 gts

bende buyuk ihtimalle sizin probleminizi yasayacagim cozumunu simdiden bulmam cok iyi oldu

• quote:

quote:

quote:

6.5 saat oynama ile ACT I in sonlarına geldim sanırım, her yeri gezip açarak, town'a da çok gidiyorum sanırım.

Oynayanlara bir sorum olacak topladığınız itemleri nerede depoluyorsunuz. Tristram da itemleri yere atıp inventory i boşaltma imkanımız var mı?

13 saat olması lazım tam bilmiyorum. Bende haritalarda açılmadık yer bırakmıyorum.

13 saat kısa bir süre, gerçekten hızlı oynamışsın, tüm haritayı açarak 13 saate bitiyosa ben çarşı pazar geziyorum oyunda sanırım

• Adım Mustafacan
    Yaş 19
    BattleTag: PiskoTrex#2839

online süresi çoook ama çok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

13 saat kısa bir süre, gerçekten hızlı oynamışsın, tüm haritayı açarak 13 saate bitiyosa ben çarşı pazar geziyorum oyunda sanırım

Harbiden 13 saat azmış ya ben 20 saatte bitirmiştim yine az gelmişti Şu an 23 saate yaklaştı SK'yı kestim nightmare'de.

• VaLeRaL#2339 +28
    selam arkadaşlar uzun zamandır beklediğimiz an geldi, ben işlerimin yoğunluğu dolayısı ile cumartesi sabahı aranıza katılabileceğim.
    avcılar devlet hastanesinin acilinde çalışıyorum fındıkzade kanmerkezinde oturuyorum. aranızda olmaya sabırsızlanıyorum :

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

quote:

quote:

quote:

Harbiden 13 saat azmış ya ben 20 saatte bitirmiştim yine az gelmişti Şu an 23 saate yaklaştı SK'yı kestim nightmare'de.

Sadece item kırmak için uğradım towna. Pot yada benzeri bir şey için durmadım.

• Beyler serverlar 15.05.2012 de saat 01.01'de açıldı yaklaşık 68 saat geçti, 43 saatte oyun bitmiş ve nightmare de SK kesilmiş geriye 25 saat kalıyor, resmen kapanmışsınız oyuna
  • Mandrollen#2676

Battletag'ım arkadaşlar,eklemek isteyenler ekleyebilir.Nightmare Act I bitirdim,yavaş yavaş oynuyorum.
    20 saat played olmuş,barbarianım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Ben de bir adet "guest key" alabilir miyim elinizde varsa? Öğrenciyim, şimdi almaya kalksam 110TL çok gelecek birden üstelik sınavlar da var. Hem bir denemiş olurum oyunu. Şimdiden teşekkürler.
    Natrium#2865

Yolladım.

Başvuranlar eklendi. Hoşgeldiniz

Başka guest pass'iniz var mı acaba? Ya da olan birisi yollayabilir mi lütfen
  • Natrium#2865 isteyenle act1 oynayabilirim. :D
  • Inferno da Diablo kesildi mi henüz?
  • guest'ten çıkarılmayı bekliyorum biri ilgilenebilirmi acaba
  • Dostlar,gerçek parayla item satışı başlayınca,oyunda dengelerde değişim olurmu sizce ? Biraz tedirginim bu konuda.
  • Beni de eklerseniz sevinirim. 28 lvl, witch doctor oynuyorum.
    Naeramarth#2442
  • Başvuranlar eklendi, hoşgeldiniz. Belirtmeyen arkadaşlar lütfen doğum yıllarını ve battle taglerini belirtsinler...
  • Oyundayım genelde,ekleyin oyundan
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.