Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde bu grubun admini ya arkadaşım ilgilenin lütfen !!! ts deyiz odaya giriş yapamıyoruz alüüü
  • quote:

Orijinalden alıntı: endles22s

nerde bu grubun admini ya arkadaşım ilgilenin lütfen !!! ts deyiz odaya giriş yapamıyoruz alüüü

kardeş arkadaşın bugün proje teslimi vardı sanırım.o yüzden ilgilenemiyor olabilir.görür görmez ekler sizi
  • tamamdır seni real ıd den ekledım kabul eedermısın Veshtitsa#2647
  • quote:

tamamdır seni real ıd den ekledım kabul eedermısın Veshtitsa#2647

ben şu an işteyim kardeş.akşama inşallah
  • eyw D: kac lvl sın bu arada
  • quote:

eyw D: kac lvl sın bu arada

20 wizard. ağır ağır gidiyorum.malum iş güç anca akşamları birkaç saat takılabiliyorum..normali single olarak sindire sindire.bütün haritayı aça aça her yeri didik didik ederek oynuyorum. nightmare seviyesine geçince co-op yaparız.
  • oy cok yavaş kalmıssın yaw :D
  • Ad:Serkan ARAZ
    Doğum Tarihi:1991
    Battle Tag:CorsairSA#2312
  • Guest pass arıyorum yollayabilecek var mı acaba
  • Kusura bakmayın arkadaşlar işlerim yüzünden pek online olamadım. TS ye girenler eğer alt kanallardaysam ki genelde default channelı kontrol ediyorum oyundan ekleyip (coolbady#2583) whisper atarlarsa hemen promote ederim.

Grup için eleman almaya başlıyım artık hardcore kasma vakti geldi

Arananlar -> Barbar ve Witch Doctor
  • elinde fazladan guest pass olan varsa pm ile atabilirse cok makbule gecer oyunu bulana kadar oynamak istiyorum simdiden tesekkurler atacak kisiye
  • ya belial kesicem tek kesemiyorum varmı bi yardım edicek arkadaşım battle tag JeaveN
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

ya belial kesicem tek kesemiyorum varmı bi yardım edicek arkadaşım battle tag JeaveN

battletag eksik yazmışsın sonundaki rakamlarda önemli eklemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

quote:

eyw D: kac lvl sın bu arada

20 wizard. ağır ağır gidiyorum.malum iş güç anca akşamları birkaç saat takılabiliyorum..normali single olarak sindire sindire.bütün haritayı aça aça her yeri didik didik ederek oynuyorum. nightmare seviyesine geçince co-op yaparız.

Altair bende senin gibi oynuyorum.Simdi mobildeyim de friendlere eklersen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmmm tamam pardon JeaveN#2315
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Ekleyin benide

Sen 18 ne ara oldun.
  • wingsaber#2320
  • Beni de ekleyebilirsiniz 9 lvl Demon Hunter. para çıkartabilirsem devam etmeyi düşünüyorum upgrade edip. 93 lüyüm.Hatta 2 gün sonra doğum günüm :]

ThunderVolt#2998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 18 Mayıs 2012; 18:02:43 >
  • Uppppp!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 19 Mayıs 2012; 18:15:18 >
  • Başvuranlar eklendi, hoşgeldiniz

Doğum yıllarımızı belirtelim, kaçaklar seziyorum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.