Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr saçma bir soru sormak istiyorum
    Hidden camp ta potum bitti ve alacak yer bulamıyorum.Can potu olmadna da oynamak çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Arkadaşalr saçma bir soru sormak istiyorum
    Hidden camp ta potum bitti ve alacak yer bulamıyorum.Can potu olmadna da oynamak çok zor.

köydeki vendor'ları gez illaki biri satıyor.şu an oyunda değilim yerini tam tarif edemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

quote:

Arkadaşalr saçma bir soru sormak istiyorum

köydeki vendor'ları gez illaki biri satıyor.şu an oyunda değilim yerini tam tarif edemicem

Hocam 1 tane vendor var zaten ondada yok.Dİğerleri blacksimit falan.
  • Tamamdır buldum.Hiç kapalı çarşıya girmiyordum ben dışarda arıyordum
  • Selam Herkese
    Eski diablocuyum fakat hardcore player özellğimizi bırakalı çok oldu.Malum iş güç okuldu :)Ne kadar boş vakit varsa oynamaya çalışıyorum işte

Battle Tag : Kamyoncu#2995

D.tarihi : 19.12.1987

Ekleyebilirseniz sevinirim
  • Batuhan#2402
    10.05.1989 ekleyin akalım :)
  • Listedeki sayı çok ama TS de hala az kişiyi görüyorum, gelen arkadaslarla güzel bir ortamımız oldu fakat diğer arkadaşlarımızın neden gelmediğini anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

Listedeki sayı çok ama TS de hala az kişiyi görüyorum, gelen arkadaslarla güzel bir ortamımız oldu fakat diğer arkadaşlarımızın neden gelmediğini anlamış değilim

O teamspeak denen şeyi yükledim aam dandik ve karışık gibi geldi bana.neden skype kullanmıyoruz.
  • Aaa ben listede yokum,
    ekleyebilir misiniz

ObsessiO#2279
    1984

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObsessiO -- 20 Mayıs 2012; 16:59:51 >
  • quote:

quote:

Listedeki sayı çok ama TS de hala az kişiyi görüyorum, gelen arkadaslarla güzel bir ortamımız oldu fakat diğer arkadaşlarımızın neden gelmediğini anlamış değilim

O teamspeak denen şeyi yükledim aam dandik ve karışık gibi geldi bana.neden skype kullanmıyoruz.

Ses kalitesi skype dan çok daha iyi ses algılama modu var yani sadece konuştuğunda karşıdakine gidiyor sesin ve oyunlarda çok rahatlık sağlıyor skypedaki gibi iğrenç arka plan sesleri de yok birde daha az kastırıyor skype a oranla.
  • Caress#2322 1989 teşekkürler
  • quote:

quote:

Beğenmeyebilirsin ama eleştiri tarzın pek iyi değil.
    Karışık geldiğini söylemişsin fakat herhangi bir soru sorduğunu göremedim, problem yasayan arkadaslara olabildiğince yardımcı oluyoruz.
    Skype demişsin fakat çok kişi olduğumuzdan problem yaşanıyor, sürekli rahatsız edici bir background sound var, gruplar değişiminde her seferinde yeniden aramalar yapılması gerek, diablo oynayan total kimler var göremiyoruz vesaire bu nedenle Teamspeak kullanıyoruz.

• mkk42#2742

Şu anda çok sık giremiyorum ama finallerden sonra yardıracağız inş.
  • Beni de ekler misiniz lütfen... antyasar#2808

Abu Dhabi den katılıyorum yaşım da 23 :)
  • quote:

quote:

quote:

Beğenmeyebilirsin ama eleştiri tarzın pek iyi değil.
    Karışık geldiğini söylemişsin fakat herhangi bir soru sorduğunu göremedim, problem yasayan arkadaslara olabildiğince yardımcı oluyoruz.
    Skype demişsin fakat çok kişi olduğumuzdan problem yaşanıyor, sürekli rahatsız edici bir background sound var, gruplar değişiminde her seferinde yeniden aramalar yapılması gerek, diablo oynayan total kimler var göremiyoruz vesaire bu nedenle Teamspeak kullanıyoruz.

Hocam kötü niyetle söylemedim ama neden bu kadar alındın anlamadım.
    Neyse yakın zamanda tekrar yükler denerim.Benimde işime yarar kalabalık oynamak.

• herkez europe'da oynuyor dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

Bu diablo 3 ün 2 ile arasında çok grafik farkı var mı?Diablo 2 indirdim ve mario grafiği gördüm.

.
  • Başvuranlar eklendi, hoşgeldiniz. Lütfen TS serverına da katılın arkadaşlar
  • hocam benide eklermisiniz bende yeni başladım vakit buldukca oynuyorum finaller dolayısıyla :) 91 liyim bu arada bt: BuLLy#2269
  • son blue post 25 dakika önce.

Hello everyone,

Unfortunately we have no ETA for the moment but will communicate as soon as information comes to light.

Herhangi bir zaman veremeyeceklerini söylüyorlar. Sanırım problem ciddi. Beklemeye devam...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.