Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    53 leel monk'um var buraya bakmak çabuk aklıma gelmedi genelde fazla takılmasamda oyuna akşamdan akşama ve hafta sonları oyundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharaku Hosuke -- 25 Mayıs 2012; 22:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

hocam slmlar; ya ben ve ev arkadaşım 30- 'yiz amma, tam bir "casual" oyuncuyuz... bize e yer var mı, iş-güç derken günde de taş çatlasa 3 hadi taş bi daha çatlasa 4 saat oynayabiliyoruz. bizi de alır mısınız?

- Ger0nim0 (86)
    - Faksu (86)

numaraları akşam ekleyim evde bilmiyorum şimdi... düşünün o derece casual'ız yalnız, bildiğiniz gibi değil...

Tabiki katılabilirsiniz hocam Müsait olduğunuzda battle taglerinizi de yazarsanız güzel olur. Diğer arkadaşın forum nicki mi Faksu, yoksa battle tag'i mi Faksu... ? Son olarak hoşgeldiniz.

Tüm başvuranları ekledim, hepiniz hoşgeldiniz.

@Coolbady: Tebrikler hocam.

Arkadaşlar ben oyuna tam olarak ısınamamam başlıca sebep olmak üzere; dersler, spor gibi sebeplerle oyunu bıraktım, hesabımı da sattım. Yukarıdaki listeden battle tag'imi kaldırdım. Arkadaş listenizden de silebilirsiniz Oyunu bıraktım, ama konuyla ilgilenmeye devam edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

Yaklaşık 4 saatlik denemelerimizin ardından ki bundan 2 gün önce deneme şansımız olsaydı en fazla 1 saatimizi alırdı. Çünkü Blizzard Demon Hunterların Smoke Screen skilline nerf getirip 3 saniyeden 1.5 saniyeye düşürdü..Bizde 2 Demon hunter olarak kesmiş bulunmaktayız.

Bu gelen nerfleri ben bulamadım. Biraz yardımcı olur musun ben monk kasıyorum mesela

• Hotfix

// May 22 //

General

Players will now receive an error message when attempting to remove a gem from an item with no sockets
    Players will now properly have their casting interrupted when attacked while performing resurrect on a fallen group member
    Resolved over 30 game and service crashes affecting players

Classes

Demon Hunter

Active Skills
    Smoke Screen
    Duration reduced from 2 seconds to 1 second (tooltip will still show 2 seconds)
    Skill Rune - Lingering Fog
    Now increases the duration of Smoke Screen to 1.5 (tooltip will still show 3 seconds)

Monk

Active Skills
    Fists of Thunder
    Skill Rune - Quickening
    Fixed an issue that was causing spirit regeneration to incorrectly trigger off critical hits from other sources, such as Sweeping Wind
    Mantra of Healing
    Mantra of Healing will now correctly provide only two times the base healing effect for the first 3 seconds after activation, down from four times the base healing effect (tooltip will still show the old value)
    Skill Rune - Boon of Protection
    A maximum absorption amount has been set to 1000 Life. This skill will be redesigned in an upcoming patch

Wizard

Active Skills
    Arcane Torrent
    Skill Rune - Cascade
    Fixed an issue that was causing Arcane **** fire 3 new missiles per kill instead of only 1 new missile per kill
    Number of new missiles generated from this rune will now cap at 10 missiles
    Energy Armor
    Skill Rune - Force Armor
    Amount of damage absorbed from a single attack will now cap at 100% of a player's maximum Life
    Items
    The rare chest in the Town Cellar in Alcarnus will now only spawn 50% of the time, down from 100%
    Players can no longer dual-wield two-handed weapons

// May 18 //

Classes

Monk
    Active Skills
    Serenity
    Skill Rune - Tranquility
    Duration of immunity granted to nearby allies from crowd control effects reduced from 2 seconds to 1 second
    Encounters
    Players will no longer remain invulnerable to attacks after defeating Diablo.
    Players can no longer become stuck during Diablo's Shadow Grab ability if a player blinds Diablo while Shadow Grab is being cast.
    Items
    Equipping a shield on a follower as a demon hunter will no longer disconnect you from the game.

Quests

Act I
    Players can now always interact with Karyna during the quest and quest step "Trailing the Coven : Talk to Karyna" when they resume from a save.

Act II
    The Enchantress will now always appear during the quest and quest step "Shadows in the Desert : Disrupt the Hidden Conclave."

Act IV
    Tyrael will now always be present for the in-game cutscene during the quest and quest step "Prime Evil : Climb to the Pinnacle of Heaven in the Silver Spire."

Alıntı : Battle.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Pasific -- 26 Mayıs 2012; 4:15:02 >

• Battle tag: Mad#1505

1983 doğumluyum.

Monk olarak oynuyorum, Nightmare Act1 deyim...

İşi gücü olan adam olunca ancak bu kadar oluyor yoksa daha fazla zaman ayırmak istiyorum

Eklerseniz memnun olurum...
  • Ekledim, hoşgeldiniz
  • benide ekle 88 doğumluyum.

Battle tag: beallug#2838
  • 1987
    SealTheDeaL#2809
    İnferno parti yapabileceğim arkadaşlar arıyorum =)

eklerseniz sevinirim

Wizard.
  • Benide ekleyin
    Kipax#2701 (84)
    kpss ye kadar fazla giremiyorum 1 ay süre için ama ondan sonra hardcore oynarım 4 yıldır hardcore wow oynadım
  • Benide eklerseniz memnun olurum.91 doğumluyum.
    IronyOfFate#2351
  • Merhaba 08.03.1993 istanbul doğumluyum 12 yıldır bu oyunu bekliyordum her ne kadar diablo 2'yi hala bırakmasamda :) . 3 gündür oyunu tüm istanbulda arıyorum ne şanssa artık nereye gitsem 1-2 saat önce bitti diyorlar o yüzden hala guestim :( ama bulduğum ilk yerde alıcam. Online oyun tecrubem diablo ile basladı ve usko,sro,wow private server,aion ve diablo 3le devam edecek. Eklerseniz sevinirim bu arada tagım : DavePybus#2497

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear_B -- 27 Mayıs 2012; 1:10:57 >
  • Başvuranlar eklendi, hoşgeldiniz
  • Ts de kimseler yok ne zaman kullanıyorsunuz?
  • Herkese merhaba, level 41 barbar olarak katılmak istiyorum aranıza :)
    RancoR#2634, 1984

Çalışıyorum ama kalan zamanda full diablodayım 41. level olabildik daha ama 1200 dps falan vuruyorum nightmare de fena değil yani, takılalım görüşelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancor

Herkese merhaba, level 41 barbar olarak katılmak istiyorum aranıza :)
    RancoR#2634, 1984

Çalışıyorum ama kalan zamanda full diablodayım 41. level olabildik daha ama 1200 dps falan vuruyorum nightmare de fena değil yani, takılalım görüşelim :)

Kardeşim hoşgeldin tekrar

Arkadaşla 2 Barbar aynı lvldeyiz.( NM ACT 2 yeni bitti ACT III Başındayız) Bizimle burdan devam edecek range karakter arıyoruz özellikle Demon Hunter (Oynama saatleri max 22.00-01.00 Haftaiçi, Haftasonu ucu açık)

Bu arada @Coolbady biraz konuyu ayrıntılı anlatabilir misin? İnferno genel olarak nasıl geçti oynama süreniz nasıl?

Bu nerf olayı nedir ne değildir tam olarak? 3'ten 1.5 a düştü demişsiniz smoke skill'in. Düşen nedir , iyi birşey değil mi?

Asıl soru da şu videoyu izledim ağzım açık kaldı, nedir o öyle dokununca ölüyosunuz bu şu mu demek oluyor, Barbar diabloyu inferno da kesemez Bana öyle geldi de sanırım bir Demon Hunter kolay yetişmiyor (Burhan Altıntop edasıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazer0464 -- 28 Mayıs 2012; 11:09:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

Ts de kimseler yok ne zaman kullanıyorsunuz?

Genelde 15.00 - 06.00 arası online oluyoruz hocam, geldiginde bana ulasamazsan oyundan ekleyip ts için promote gerektiğini söyleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

Ts de kimseler yok ne zaman kullanıyorsunuz?

Genelde 15.00 - 06.00 arası online oluyoruz hocam, geldiginde bana ulasamazsan oyundan ekleyip ts için promote gerektiğini söyleyebilirsin.

Hocam şuan ts deyim,bu arada oyunda eklemeyide bilmiyorum ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazer0464

Bu arada @Coolbady biraz konuyu ayrıntılı anlatabilir misin? İnferno genel olarak nasıl geçti oynama süreniz nasıl?

Bu nerf olayı nedir ne değildir tam olarak? 3'ten 1.5 a düştü demişsiniz smoke skill'in. Düşen nedir , iyi birşey değil mi?

Asıl soru da şu videoyu izledim ağzım açık kaldı, nedir o öyle dokununca ölüyosunuz bu şu mu demek oluyor, Barbar diabloyu inferno da kesemez Bana öyle geldi de sanırım bir Demon Hunter kolay yetişmiyor (Burhan Altıntop edasıyla)

Act 1'in normal moddan pek farkı olduğunu söyleyemem fakat melee olanlar için gear yoksa 1-2 hit yiyebilirsiniz 1 mobdan. Act 2 de biraz ısınmaya başlıyorsunuz ama burda melee olanlar çok sıkıntı çekiyorlar gear uplamak zor olduğundan(uzun süre burda takılabilirsiniz). Belial biraz uğraştırmıştı çünkü monk ve barbar arkadaşımızın gearı nekadar deneselerse de ozaman çok da iyi değildi fakat güzel bir uyumla belial de aşıldı. şuanda barbar ve monk arkadaşlarımız act3 de çok zorlanmıyorlar fakat hala elit-champiyon gruplarını biz kite ile kesiyoruz. Azmodan'a kadar gelinebilinirse azmodan çok rahat kesilir diyebilirim. Act4 işin sıkıntılı bölümü ve neyazıkki melee olanların buraya gelmesi için gerçekten 30M - 40M harcayıp gear toplamaları gerek, zaten demon hunter arkadaşımla bu kısımda atlayarak ilerleyebildik.

Şuanda 137 saat played time var bunun en az 100 saati infernoda geçmiştir

Smoke screen skilli bizi 3 saniye görünmez yapar ve damage de yemeyiz bu süre içerisinde(dot skilllerini yeriz fakat öldürmez). Bunun süresini 3 den 1.5 a düşürdüler neyazıkki. Gerçi biraz over power bir skilldi yani tartışmaya açık bir nerf.

Diabloya normal grup olarak da girmiştik 3-4 deneme için, barbar arkadaşımız bazen 1 bazen 2 hit yiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 28 Mayıs 2012; 17:56:42 >

• @Coolbady, teşekkürler Bakalım bu hızla 140 saatlere 3 ayda gelirim gibi NM bi bitirelim gerisi allah kerim
  • arkadaşlar ben melee build wizard yaptım. inferno act1 i zorlanmadan geçtim fakat act 2 de ilk 5 mobda yattara olduk. Bi miktar item yükseltmem gerekecek sanırım. ilk epicim de talrasha armor buldum güzel bi tane ama satmak da istemiyorum. act 1 farm yapacağım para ve item için yada act 2 ye başlayacak olan arkadaşlar varsa deneyebiliriz. melee build olduğundan dps biraz düşük tek moba. aoe olarak iyi, sağlamlık olarak da. bu yüzden butcherde zorlanıyorum. butcher farm yapmak isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçelim. tam tank değilim ama genel olarak zırt diye ölmüyorum tek başıma bütün eliteleri keserek bitirdim act 1 i. fast falan farketmedi. bi miktar ölsek de sıkıntı yaşamadım.

ayrıca dps arttırmam lazım fakat defanstanda ödün vermek istemiyorum. item seçme konusunda wizard için önerisi olan olursa onlarıda belirtebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anum11 -- 30 Mayıs 2012; 4:24:58 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.