Oyunun videolarını izledimde saçma bir oyuna benziyor. üstten oynamak güzel olmuyor yani. WoW daha güzel. :)
Sırf trollücem diye bu kadar kasmayın kendinizi...
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
Orijinalden alıntı: Joneagle
Oyunun videolarını izledimde saçma bir oyuna benziyor. üstten oynamak güzel olmuyor yani. WoW daha güzel. :)
Yürü be
burayı trolleme çalışmaları hız kazanmış
quote:
Kim ne derse desin Apple
quote:
Orijinalden alıntı: Fasttimes87
Diablo seven kız bulursam evlenme teklifi edicem diyecek kadar seviyorum bu oyunu.Haziran ayında İngiltereye gidiyorum ve orada oynayabilmek için laptop bile aldım
Doğum Yılı: 1987
Battletag: WingsOfDeath#2133
Ekledim hocam
12 yıldır mmorpg içerisindeyim.(Diablo - Ultima - Lineage - WoW - vs vs vs) Son olarak WoW'da Hem Hardcore Raider hem de Hardcore PvP player olduğumdan 1 yıl hiç kampüs yüzü görmediğim olmuştu. 2. öğretim olduğumdan dolayı da ders saatleri ile raid saatleri çakışıyordu. Bu nedenle 6 yıllık WoW accountumu ilk ve ebediyen frozen hale getirmiştim geçen yıl. Tek sevindiğim konu en azından kariyerimin tepesinde bırakmıştım( Cataclysm'de World 73. Guild ). WoW'a yeniden başlamayı çok istememe rağmen ders saatlerimle raidler çakışacağından başlamadım ama Diablo'da bu sorun olmayacağından Hardcore halime yeniden dönüyorum. Oyunu hardcore oynarken güzel bir arkadaşlık ortamı ve eğlenceyi ön planda tutmayı severim ve böyle insanlarla beraber oynamayı da tercih ederim. 8 gün 5 saat 11 dakika sonra görüşmek üzere
Battle Tag : Coolbady#2583
D. Tarihi : 90
quote:
Not sure if troll or serious
@Coolbady: Ekledim hocam, hoşgeldin
S.a benide eklermisiniz 02.01.1993
makaveli#2402
O değilde WoW'da zaten üstten kamera ile oynuyor millet Ben hiç görmedim ki,adamın sırtından oynamaya çalışan,troll'e niye cevap veriyorsun denilebilir de,diğer mesajlarına baktım adam ciddi Eleştirmeyi bile becerememiş açıkcası..
quote:
Orijinalden alıntı: canerx1234
S.a benide eklermisiniz 02.01.1993
makaveli#2402
A.s. hocam ekledim, hoşgeldin.
İmzalarımızda ufak bi kural dışılık varmış gençler, kısa süre içinde halledicez
20 KB'ı geçmişsiniz.
Bu arada bize de bir Klan oluşumu lazım,yetkililer göreve !
Diablo 1 i PS 1 de arkadaşımla defalarca bitirdik. PC de DIABLO 2 ye sardım aynı şekilde. Şimdi Diablo 3 geliyor heyecan dorukta Gece satışında olacağım inş.
Tag: Henüz yok. Doğum Yılı: 1991
Bu aralar pek bir durgunuz gençler hayırdır
quote:
Orijinalden alıntı: taxofgod
30+ dedeler kulübü bile çok hareketli gençler bir şeyler yapmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: FinalFrontier
quote:
Biz sahada konuşacağız
quote:
Orijinalden alıntı: Suraz
quote:
Orijinalden alıntı: FinalFrontier
quote:
Biz sahada konuşacağız
bir atasözü der ki " hızlı giden atın .... seyrek düşer"
başka biri de der ki " ağır atın çiftesi fena olur"
PanGold#2777 Yaş 25. Serinin diğer oyunlarını oynamadım ama bunu ön sipariş verdim bakalım.