Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TS candır, hem backgroundda sinir edici sürekli bir ses yok ve konuşmadığınızda mouse click vb sesleri almıyor ( tabi kırıcak sekılde basmadıgınız sürece ).
    TS alıcaksanız party channel fazla açmanızı öneririm

Demon Hunter ftw diyorum ve direk onunla başlıyorum.
    Online olmayacağım saatleri yazarsam daha iyi olur çünkü WoWdan sonra yeniden hardcore playerlığıma dönüyorum(bayan arkadaşlarım çok kızıcaklar ). 15.30 ile 21.00 arası off olurum genelde. Diğer tüm saatler on görebilirsiniz

6 Days 10 Hours 59 Min 30 Sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 8 Mayıs 2012; 14:03:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

@fazer0464: Ekledim hocam, hoşgeldiniz. Hangi şehirde avukatlık yapıyorsunuz? Hukuk okuyorum ben de, avukatlık düşünüyorum şu an için

@Bögüalp Teşekkürler meslekdaşım İstanbul'dayım. İstanbul Hukuk Mezunuyum, 4 yılı geride bıraktık.Her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Sen nerdesin kaçıncı sınıf?

Oyun içi iletişim için Xfire diyorlar ama hangi sistemde karar kılınırsa ona uyarız. Kulaklıklı mikrofon, ses sistemi, SSD (sırf diablo 3 kurulacak üstüne), 8Gb Ram, 22" Ekran masa vs. hepsi hazır bir tek konforlu bir çalışma/ofis koltuğu eksik, malum uzun saatler yerimizden kalmayacağız Oyun mekanımı paylaşırım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fazer0464 -- 8 Mayıs 2012; 14:49:34 >

• Gazideyim hocam ben de, 2. sınıf. Aklıma takılan bişey olursa PM atarım

Benim XFire / TS hakkında bilgim yok, daha önce kullanmadım ikisini de. Hangisi daha az kasacaksa, daha rahat olacaksa onu kullanalım. Bir de, TS için server alma gibi bi olay var sanırım, doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 8 Mayıs 2012; 14:50:42 >
  • tuşlarında aydınlatma olan klavyem eksik benim yaaaa tavsiyeniz nedir kardeşler??? fazla pahalı olmasın.bugün hesapladım 700 tl sadece hazırlıklara gitmiş ya..pehhh

bu arada ben de hatun wizard ile başlıyorum...hafta içi akşam işten çıktığımda online olabilirim.cumartesi gecesi sabahlayabirim tabiki

takım iletişimi kullanma konusunda bilgim yok daha önce kullanmadığım için yardımlarınız gerekiyor...

ulan askerde şafağı beklemedim diablo seni beklediğim gibi
  • @altairEzio

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~

Microsoft Sidewinder X4, çok memnunum. Fiyatıda fazla pahalı değildi 100 tl civarı. Mikro tuşlarıda mevcut.
  • fena değilmiş yazdım bunu listeye.başka buna kıyasla önerebileceğiniz var mı?
  • ben wireless bakıyorum. logitech mk320 alacağım sanırım. ışıklı değil
  • +16 olsaydı, olmazmıydı dostum :)
  • Maalesef, 16 kurtarmıyor dostum
  • Teamspeak daha önce kullanmadım fakat bildiğim kadarıyla ücretsiz server bulunuyor. Server'da oda açıp kullanabiliyoruz. Mantığı galiba ventriloyla aynı. Acaba daha önce kullanmış yada bilgili olan birisi ayrıntılı anlatabilir mi bize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

ben wireless bakıyorum. logitech mk320 alacağım sanırım. ışıklı değil

bende o var zaten kardeş.ışıklı değil ama süper sağlam bir klavye...içine defalarca kola döktük kardeşimle beraber.bana mısın demedi.sadece en büyük sıkıntısı capslock ışığının olmaması. çok sinir ediyor beni o eksikliği...ben tuşlar ışıklı olsun istiyorum o yüzden aydınlatmalı klavye bakıyorum artık

edit: a4tech kd600 modelini kullanan var mı? ucuz ve kullanışlı gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 8 Mayıs 2012; 17:43:22 >
  • Skype'ı hiç düşünmeyin derim çünkü sayı sıkıntı oluyor, sürekli rahatsız edici background ses geliyor vs vs.
    5 yıl ventrilo kullandım, teamspeaki yaklasık 1 yıldır kullanıyorum ve TS'yi öneririm, isterseniz tuşa basıp konuşursunuz isterseniz otomatikman kendisinin siz konustuğunda iletmesini seçersiniz ki TS yi önermemin sebebi tusa basmadan kullandığınızda background sesi, mouse sesi vesaire gelmiyor, sadece konustugunuzda sesiniz iletiliyor ki bunun hassasiyetini de siz ayarlıyabiliyorsunuz.

TS yi 1 yıllık 512 kişilik ücretsiz alabiliyoruz fakat hostingi karsılamadıklarından bir host arkadasımıza ihtiyacımız olucak(bilgisayarı kapandığında ve ya ts3server_win64.exe'yi kapattığında serverla bağlantımız kesilir.) Masaüstü pc kullanıyor olsaydım ben host olurdum fakat bilgisayar müh. okuduğumdan laptop kullanıyorum ve kampüse geçtiğimde genelde yanımda taşıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 8 Mayıs 2012; 18:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

Skype'ı hiç düşünmeyin derim çünkü sayı sıkıntı oluyor, sürekli rahatsız edici background ses geliyor vs vs.
    5 yıl ventrilo kullandım, teamspeaki yaklasık 1 yıldır kullanıyorum ve TS'yi öneririm, isterseniz tuşa basıp konuşursunuz isterseniz otomatikman kendisinin siz konustuğunda iletmesini seçersiniz ki TS yi önermemin sebebi tusa basmadan kullandığınızda background sesi, mouse sesi vesaire gelmiyor, sadece konustugunuzda sesiniz iletiliyor ki bunun hassasiyetini de siz ayarlıyabiliyorsunuz.

TS yi 1 yıllık 512 kişilik ücretsiz alabiliyoruz fakat hostingi karsılamadıklarından bir host arkadasımıza ihtiyacımız olucak(bilgisayarı kapandığında ve ya ts3server_win64.exe'yi kapattığında serverla bağlantımız kesilir.) Masaüstü pc kullanıyor olsaydım ben host olurdum fakat bilgisayar müh. okuduğumdan laptop kullanıyorum ve kampüse geçtiğimde genelde yanımda taşıyorum..

Hmm, TS'yi ücretsiz kullanabiliyoruz yani.

Bir arkadaş TS server'ı alacağını/kiralayacağını söyledi(artık her neyse), ondan haber bekliyorum. O olmazsa; rockelnes arkadaşımız bir tanıdığının TS server'ında bir oda ayarlayabileceğini söyledi. Bunlar olmazsa, son çare olarak sizin dediğiniz gibi yaparız. Sürekli açık olacak birini bulmak zor, ama birisi gönüllü olacaktır sanırım

• Tanıdığının serverında 1 oda almak işimize yaramaz, az kişi olsak sıkıntı yok benim HoNdaki ts serverını kullandığımız arkadasımdan alırım fakat bize bir çok ayrı oda lazım ki insanlar gruplara ayrıldığında kendi içlerinde konuşabilsinler, hepimiz tek odada olursak kimse birbiriyle düzgün iletişim sağlayamaz ki onun yerine skype kullanılsa bile daha iyi olur. Peki ozaman senden haber bekliyorum( sen de arkadasından haber bekliyosun) duruma göre 2 server açabiliriz.Bir server down oldugunda diğer host olucak arkadşın serverına geçilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 8 Mayıs 2012; 18:25:03 >
  • ventrilo'da odada konuşmak istediğin kişileri seçebiliyoruz bunda yok mu öyle birşey? Yani tek odada 4erli ayrılabiliriz aslında eğer varsa
  • Tamamdır, arkadaştan haber gelsin, olmadı dediğiniz gibi yapalım.
  • Akşam arkadaşla irtibata geçmeyi düşünüyorum kesin birşey yok ama bir oda veya birden fazla oda ayarlanabilir gibime geliyor,kesinleşince burdan haber veririm
  • Her seferinde uğraşmak zamanla sıkıcı gelmeye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Başvuranlar eklendi.

@fazer0464: Ekledim hocam, hoşgeldiniz. Hangi şehirde avukatlık yapıyorsunuz? Hukuk okuyorum ben de, avukatlık düşünüyorum şu an için

@Gimildenn: Ekledim hocam, hoşgeldiniz.

@Darksilence09: Ekledim hocam, siz de hoşgeldiniz. Doğum yılını da alabilir miyiz?

Tarihi unutmuşum. 1986
  • arkadaşla konuştum,istenilen sayıda oda verilebileceğini söyledi(tabi abartı olmamak kaydıyla )
    klub adına konuşabilecek teknik detaylardan anliyan bir aradaş varmı

---edit---
    gerek kalmadı sanırım,ama ihtiyaç halinde kullanabileceğimiz bi yer var enazından ,şimdilik elimden gelen bu
    iyi günler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockelnes -- 8 Mayıs 2012; 18:58:21 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.