Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek kalmadı sanırım yazmanın sebebi nedir acaba
    Ben konuşabilirim arkadaşınla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 8 Mayıs 2012; 19:35:25 >
  • Mumble kullanmak daha mantıklı olabilir, ses Ventrilo ve Teamspeak'den daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

fena değilmiş yazdım bunu listeye.başka buna kıyasla önerebileceğiniz var mı?

Logitech G15

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~
  • Hocam benide eklersen sevinirim

Deruvish#2758 1993
  • Ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolbady

Gerek kalmadı sanırım yazmanın sebebi nedir acaba
    Ben konuşabilirim arkadaşınla

bögüalp ten aldığım cevap sonrasında dedim gerek kalmadı diye,bir arkadaşı ayarlicakmış ts işini
  • Anladim iyi ozaman hayırlısı olsun
  • Teamspeak serverını hallettim arkadaşlar
  • quote:

Teamspeak serverını hallettim arkadaşlar

Noldu hocam, arkadaşlarından mı ayarladın?
  • quote:

Teamspeak serverını hallettim arkadaşlar

dostum şu an ts indiriyorum.neyi nasıl yapacağımızı anlatırsan sevinirim
  • Herkese merhaba :)
    ekleyebilirsiniz beni de

MaddMax#2616 90
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

Herkese merhaba :)
    ekleyebilirsiniz beni de

MaddMax#2616 90

Hoşgeldin aramıza
  • HoN için kullanıyorduk zaten Diablo için de kullanacağız(Zaten host arkadaşım çoktan pre-purchase yapmıs da haberım yokmus ), yarın kanal ayarlarını yaptıktan sonra açıklama yapacağım ardından server ip ve passwordu pm yoluyla ileteceğim, şimdilik iyi geceler arkadaşlar.

5 Days 21 Hours 58 Min 50 Sec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolbady -- 9 Mayıs 2012; 2:10:31 >
  • Bende TS'yi önerebilirim , ama gördüğüm kadarıyla zaten herşey ayarlanmış. Mümkün olduğu zaman TS sunucu bilgilerini paylaşında atliyalım oraya
  • beyler ben bu oyun hakkında pek bi bilgim yok da beni aydınlatabilir misiniz ? online modu nasıldır ilk defa böyle oyun oynuyorum ve online oynamaktan zevk alırım ... tek başıma single oynamak bilgisayara karşı beni açmıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_cilbirci

beyler ben bu oyun hakkında pek bi bilgim yok da beni aydınlatabilir misiniz ? online modu nasıldır ilk defa böyle oyun oynuyorum ve online oynamaktan zevk alırım ... tek başıma single oynamak bilgisayara karşı beni açmıyor ...

http://forum.donanimhaber.com/m_59016076/tm.htm
  • Beni de ekleyebilirsiniz

1990

BattleTag: Sarper#1615
  • Başvuran arkadaşları ekledim, hoşgeldiniz.

Coolbady TS serverımızı ayarlamış, kendisine teşekkür ediyoruz. Gece yazdığı için ayrıntıları alamadık ama farketmez

Edit: TS - 3 indircez sanırım, download ekranında "gamed!de" ve "4NetPlayers" diye iki seçenek var, hangisini seçip indircez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 9 Mayıs 2012; 9:27:38 >
  • gece attığım mesaj silinmiş neden acaba
    #bögüalp
    o ikisi download edecek iki serverdan biri, sen istediğinden indir,senin işletim sistemin hangisi ise ordan seç ve indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockelnes -- 9 Mayıs 2012; 10:37:32 >
  • Bu ikisi farketmiyor yani? O zaman Windows 64-bit seçip herhangi birini indiriyorum...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.