Şimdi Ara

18000-20000 tl arası araç yada ilan tavsiyesi ANKARA Olsa iyi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELamın Aleyküm İYi forumlar.18-20 bin tl ARASI ASTRA CD EDİTATİON ELEGANCE-CİVİC 1.6 İES-FOCUS CHİA alabilirmiyim bunlar malum ikinci elide iyi.tavsiye ilan varsa bakabilirm.ama öle plakası gizli kesinlikle dğeişensiz 2-3 parça lokal olmak kaydıyla boya olabilir tarzda araç arıyorum.2. el araç sitelerinden hangisine baksam araç plakalarını e devletten alsatçı ve galerici yoğunluğunda bu şu o bu fiyatı çekiyosa kim bilir kendi kaça düşürdi die çekinmekten araç alamadım 1 aydır.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• A.SLM. Fiyat olarak baktığın zaman güvenlik konfor ne ararsan,kronik sorunlu araç istemiyorsan benim gibi volvo s40 al 1 yıldır kullanıyorum çok şükür ne gıcırtı ne tıkırtı sorun yaşamadım parçası pahalı çok yakıyor diyenlerin inadına gittim aldım başkalarının söylediğinin tam tersi satılık konusunda bu araçların alıcısı farklıdır örnek Opel 100 kişi arar 1 kişi alır ama volvoyu 3 kişi arar 1 kişi alır parça konusunda hondadan pahalı volkswagenden ucuz. ben kendi fikrimi sundum tercih sizin kesinlikle aklınızı çelmek gibi bir niyetim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarals40 -- 15 Eylül 2013; 19:09:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim cvbınız için.ben kullandım onuda çok harika araba ama işte yarın elden çıkarmak zorunda kalsak dediğiniz gibi o sıkıntı.ve baskı balata triger seti çoğu arabadan çok pahalı.ve malesefki eski formların tarihlerine bakıyom 2010 mesela 2001 araç mesela 18 19 diyolar bugün 13 yaşına gelmiş araştırdığım araçlar 22 23.bu ortalığı karıştıran alsat galericiler yüzünden sahibinden olan gerçek satıcılarda yüksek yazıyo anlaşamıyoz
  • civic 1.6 ies

1 yıla değiştiririm dediğim arabayı 4 yıldır kullanıyorum.
  • focus ghia
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.