Şimdi Ara

185 / 65 / R15 Opel Meriva Lastik tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
16.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 55.000 km ye gelmiş ve 4 lastikte toplamda 4 balon ile seyehat ediyorum. Bomba üstünde gidiyormuşum gibi bir his oluşuyor artık.

Aracı 0 aldığımızda üstünde gelen pirelli P2000 lastikler var lastikler Yara bere içinde oldu bazı yerlerinde yazılarını bile okumak zor artık. Kısacası bu lastiklerden hiç memnun değilim.

4 mevsim kullancağım 185 65 R 15 lastik bakıyorum bütçem 4-6 taksit arasında Bonus kart için max 600 ytl
    nakit olarak 500 ytl.

Michlen İçin güzel şeyler duydum Energy saving modeli hakkında.

Daha önceki arabamda 90.000 km fabrika çıkışı Continental lastik kullanmıştım aracı 2.elde sattım gitti bi sıkıntı oluşturmamıştı. Ancak Continenltal lastikler için işin şansa bağlı olduğu hakkında duyumlar aldım.

Çok acayip fazla araştırma yapıp kafamı karıştırmak istemiyorum. Bana direk kullacı görüşleri lazım.

Değişik marka ve modellerede açığım 4 büyük marka haricinde ( michlen brigston Lassa ve goodyear ) haricindeki tavsiyelerinizide (çin malları hariç) açığım.

İlgi ve alakanız için çok teşekkür eder

İyi günler dilerim.

185/65 R 15 MİCHELIN ENERGY SAVER peşin 590,- bonus ve fınans 5 taksit 620,-
    185/65 R 15 DUNLOP peşin 440,- bonus ve fınans 5 taksit 465,-

www.lastikent.com tel : 0 312 4671818

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasmcin

Merhaba,
    Corsa C'ye üzerindeki orjinal lastik olan Continental 185/65/R15 88T 'yi aynen yeniledim.
    Çok araştırdım, bunun yanında zaten lastiğin eskimeden önceki halinden yaz-kış memnundum.
    Buraya fiyat için yazıyorum, herşey dahil (nitro-balans vb) 600 TL 'ye KK'na 6 taksit aldım. (150 TL/lastik)
    İnternette ve lastikçilerde 195-170 TL/lastik arasında idi, tanıdık vasıtasıya 150 TL ye almış oldum.
    Alırsanız bu fiyatın üstüne kesinlikle almayın.
    Selamlar.

Ben de aynı lastikleri bu gün tanesi 140 Tl den maximuma 5 taksit aldım.Lastikçiden eve gelirken araba sanki lastik yokmuş gibi adeta kayıyordu.Önceden Regal diye hiç duymadığım bir marka takılıydı.Meğer ne kadar ses yapıyormuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.