Ama cidden sıktı midem bulandı açıklayın ya insanda heves bırakın biraz bitti benim hevesim öldürdünüz |
Bildirim
Ama cidden sıktı midem bulandı açıklayın ya insanda heves bırakın biraz bitti benim hevesim öldürdünüz |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Harbiden he heves fln kalmadı beni mutlu edecek sonuç gelse bile he iyi la diyip uyumaya gidecek moddayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5 saat |
Son 20 dakika |
2023 bir efsane olacak herhalde en geç açıklanan tyt-ayt olarak, 20 Temmuz 23.59 gelebilir bi anda |
Stem güncelle 7.30 |
çok şükür elhamdülillah |
Aga kaç yaptın? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
biraz sonra |
İnşallah iyi gelmiştir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 20 Temmuz 2023; 7:24:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OHUFQWFPŞEMLRIOBNWRNBLRBKIPRJGORJBPMSFMBKWOR |
hocam ciddi mi, geçmiş olsun umarım düzeltirler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyeless-1 -- 20 Temmuz 2023; 9:12:36 > |
geçmiş olsun hocam ne olduğunu tam anlamadım ama büyük ihtimalle bir şey değişmez |
Hocam sınavda aytda mat 34 yaptım eminim. 5 yanlışım vardı . Bana 17d 10 y geldi. Öylesine girdim . Çalışmadan girdim.sağolun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 20 Temmuz 2023; 11:1:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hazırlıksız girdim . Eminim ki 34 yaptım . Sağolun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 20 Temmuz 2023; 11:1:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |