Bildirim
(192.168.1.3) server açmış bulunmaktayız
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım o 192 li ip ler router ın sana verdiği ip adresleridir. bu verdiğin ip üzerinden senin oyununa kimse giremez.http://www.ip-adress.com/ buraya girip ip adresinin doğrusunu siteye eklemen gerekir.
ya da boşver uğraşma -
quote:
Orjinalden alıntı: meroo
server açmış bulunmaktayız.adminlerimiz serverde hack ve küfür olaylarına izin vermeyecektir. serverimiz 10 kişiliktir.şu anda yeni açıldıgı için fazla tanınmamaktadır.
ileride kişi sayısına oranla serverin hacmi arttırılacaktır hepinizi bekleriz şimdiden teşekkürler...
192.168.1.3 ip`sinin local ip oldugunu bilmeyenin acacagi server ne kadar basarili olur tartismaya acik. -
85.99.32.155
prdn beyler bi yalnışlık olmuş serverimin ip bu -
zuuuuuuhahahahahhahhahahahahhahaaa
192.168.1.3
-
Bu benim cs 1.6 serverim nasıl senin oluyor acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sonerkurnaz
Bu benim cs 1.6 serverim nasıl senin oluyor acaba ?
Double
Seninki de mi 192.168.2.3
-
quote:
Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş
quote:
Orijinalden alıntı: sonerkurnaz
Bu benim cs 1.6 serverim nasıl senin oluyor acaba ?
Double
Seninki de mi 192.168.2.3
aa benmikide 192.168.1.4 gel kapışalım
-
-
192.168 ile başlayan IP adresi sizin alt ağ adresinizdir. Yani ev içindeki ağınızın adresidir.
Dışardan birinin girebilmesi için,www.ipimne.com adresindeki WAN ip adresiyle girmesi gerekir.
Dışardan girilebilmesi için de, modemden port yönlendirme yapmalısınız, 27000-27050 arası portları yönlendirmelisiniz alt ağ adresinize. -
Arkadaş belli ki bu tür konularda acemi ama hevesli. Neden bu şekilde tepki gösteriyorsunuz ki? İnsanların hevesini köreltmek yerine onlara destek olmanız daha iyi bir davranış olacaktır. Ayrıca dedicated sunucu açmak kolay ama işlemlerini öğrenmek zordur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X