Şimdi Ara

195 GALİBİYETLİ JANİSSARY KLANIMIZA SAVAŞMAYI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupa bizim için önemli değil.Sürekli klan savaşı yapacak,aktif,kupası düşük 80 seviye ve üstü arkadaşları bekleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

Kupa bizim için önemli değil.Sürekli klan savaşı yapacak,aktif,kupası düşük 80 seviye ve üstü arkadaşları bekleriz.

Onlineyim ama 70im 4işçili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesdeneme123 kullanıcısına yanıt
    Maalesef savunma vs güçlü olmalı..100 ve üstünü kabul ediyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya_avcisi -- 20 Ocak 2015; 21:57:36 >
  • KUPASI DÜŞÜK SAVAŞMAYI BİLEN 80 VE ÜSTÜ AKTİF ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.

• KUPAYA ÖNEM VERMİYORUZ..KLAN SAVAŞI VAZGEÇİLMEZİMİZ..CİDDİ SAVAŞACAK 80 SEVİYE VE ÜSTÜ ARKADAŞLARI BEKLERİZ..

• Savaşmayı bilen ve seven 100 seviye ve üstü arkadaşları bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya_avcisi -- 20 Ocak 2015; 21:58:09 >
  • KLAN SAVAŞLARINDA MUHTEŞEM 10 LU İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ..KLAN SAVAŞLARINDA TECRÜBELİ,AKTİF 100+ ARKADAŞLARI KLANIMIZA BEKLERİZ..İSTEK ATARKEN DH DEN GELDİĞİNİZİ BELİRTİNİZ..

• 95. GALİBİYETİMİZİ ALDIK..10 KİŞİ YIKILMADAN YOLA DEVAM EDİYORUZ..SAVAŞAN SAYSINI 15 E ÇIKARACAĞIZ..SAVAŞMAYI BİLEN SAĞLAM ARKADAŞLARI BEKLİYORUM..AYRICA 70 LEVEL ÜSTÜ ARKADAŞLAR İÇİN ALT KLAN KURDUK..ALT KLANIMIZIN İSMİ janssary 2 DÜŞÜK SEVİYELİ ARKADAŞLAR ALT KLANIMIZA KATILABİLİRLER..
  •  195 GALİBİYETLİ JANİSSARY KLANIMIZA SAVAŞMAYI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR

• 77 levelim ejder büyücü 3. th8im golem açık. Gelebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildies

77 levelim ejder büyücü 3. th8im golem açık. Gelebilir miyim ?

Alt klanımıza alabiliriz..janissary 2

• ÜST KLANIMIZA 100 SEVİYE VE ÜSTÜ SAVAŞMAYI BİLEN VE SEVEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ..

ALT KLANIMIZA 80 SEVİYE VE ÜSTÜ SAVAŞMAYI BİLEN VE SEVEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ..
  • Hocam biz iki arkadaşız ben th9 90 level yeni geçtim ama baya hızlı geliştim arkadaşım th8 82 level fulle yakın

Klanınıza katılmak istiyoruz ve emin olun şuana kadar çok iyi savaşlar yaptık savaş konusunda şüpheniz olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Hocam biz iki arkadaşız ben th9 90 level yeni geçtim ama baya hızlı geliştim arkadaşım th8 82 level fulle yakın

Klanınıza katılmak istiyoruz ve emin olun şuana kadar çok iyi savaşlar yaptık savaş konusunda şüpheniz olmasın

Bizim karşımıza çıkan rakipler çok güçlü..alt köylerimiz güçsüz olduğunda savaşda kazanma şansımız azalıyor..level olarak yüksek olsanızda asker seviyeleriniz bizim karşımıza çıkan rakiplerle savaşacak kadar iyi değildir.mesela sorayım pekka,golem,büyücü,duvar kırıcı kaç seviye.?

• Hocam ikimize de bakın diye bir klana girdik bakıp yorumlayın lütfen
     195 GALİBİYETLİ JANİSSARY KLANIMIZA SAVAŞMAYI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR 195 GALİBİYETLİ JANİSSARY KLANIMIZA SAVAŞMAYI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR

• kmesne kullanıcısına yanıt
    90 levellik arkadaşın asker durumu iyi..diğer arkadaş pek birşey yapamaz..gelişmesi lazım..90 levellik olan sendin sanırım seni alabiliriz..arkadaşında gelebilir fakat savaşa dahil edemeyiz..bunu baştan belirteyim..

• quote:

90 levellik arkadaşın asker durumu iyi..diğer arkadaş pek birşey yapamaz..gelişmesi lazım..90 levellik olan sendin sanırım seni alabiliriz..arkadaşında gelebilir fakat savaşa dahil edemeyiz..bunu baştan belirteyim..

Hocam birşey sormak istiyorum klan az kişi bağış ve kale konusunda sıkıntı olmuyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

quote:

Hocam birşey sormak istiyorum klan az kişi bağış ve kale konusunda sıkıntı olmuyormu ?

7/24 sohbet klanı arıyorsan biz sana uygun değiliz..bağış konusunda online olanlar bağış yapar..biz rahat klanız bu yüzdendir başarımız..herkes gelişir aynı zamanda sakindir ortam..savaş bitimine 4-5 saat kala ekip tam kadro toplanır karşı rakip güçlüyse strateji yapılır vs vs..ama çok aşırı aktifim devamlı savaşıyorum durmadan soluksuz asker istiyorum dersen bizim klan sana pek uygun değil..

• Hocam istek attım arkadaşım gelmeyecek sadece ben geleceğim

• 2005 senesinde cod2 de kurulan janissary klanımız bu zamana kadar çeşitli oyunlarda varlığını sürdürdü.en son durağımız clash of clans oldu.
    Yeni gelen güncelleme ile klan savaşları daha anlamlı hale geldi.İster savaşın isterseniz klanda bağış yaparak gelişin.
    90 seviye ve üstü arkadaşları bekliyoruz.

Janissary
    P22CG89

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.