Şimdi Ara

195 GALİBİYETLİ JANİSSARY KLANIMIZA SAVAŞMAYI BİLEN ARKADAŞLAR ARANIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son güncellemeden sonra janissary isminde birçok sahte klan açıldı.Biz oyunda ilk ve tekiz farkımızı klanımızı ziyaret ederek görebilirsiniz..ister savaşa katılın isterseniz bağış yaparak gelişin.Dh ailesinden arkadaşları aramıza bekliyoruz.

Janissary ID
    #P22CG89

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVAŞLARDA 6 SEVİYE BALONLA SALDIRI YAPAN ARKADAŞLARI ÖZELLİKLE BEKLİYORUZ..
  • SAVAŞMAYI BİLEN,SAVAŞMAKTAN ZEVK ALAN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi_adam -- 18 Nisan 2015; 1:32:48 >
  • 100 lvlle geliyorum almıyorsunuz clanınız hep ezik dolu bide burda konu açmıssınız
  • luxerox L kullanıcısına yanıt
    Savaşa giren kişi sayısı 15..diğer arkadaşlar gelişiyor..savaş zamanı geldiyseniz almamış olabilir arkadaşlar..malum casusluk yapmaya geliyorlar.bu nedenle istek atarken dh yazarsanız anlarız..bu arada üslubunuz yanlış..iyi oyunlar..

• 100+ level savaş tecrübesi olan arkadaşları bekliyoruz.

• SAVAŞMAYI SEVEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.GÜN İÇİNDE AKTİF OLMANIZA GEREK YOK.SAVAŞINIZI YAPIN YETER.KLANIMIZIN YAŞ ARALIĞI 19-35 DİR.GENELDE AĞIR ABİLER 30 VE ÜSTÜDÜR.CİDDİ ARKADAŞLARI BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya_avcisi -- 22 Eylül 2015; 0:29:33 >
  • SAVAŞMAYI SEVEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUM..100 SEVİYE VE ÜSTÜ ALIM VARDIR..İSTEK ATARKEN HAKKI ABİ VEYA HAKKI YAZARSANIZ BEN OLMASAM BİLE ALIRLAR..
  • 2005 senesinde cod2 de kurulan janissary klanımız bu zamana kadar çeşitli oyunlarda varlığını sürdürdü.en son durağımız clash of clans oldu.
    İster savaşın isterseniz klanda bağış yaparak gelişin.
    Gerçekten savaşmayı seven kahraman toplamı en az 20 olan savaşçı arkadaşları bekliyorum.
    Bu arada son güncelleme sonrası bizimle aynı isimde bir çok klan kuruldu.janissary olarak biz ilk ve tekiz bilginize.

SUS SADECE SAVAŞ

Janissary
    P22CG89

• Ben 94 levelim gelsem alır misiniz
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hilkatgaribesi kullanıcısına yanıt
    Savaşlara dahil olmayabilirsin..eğer bağış yaparım gelişirim dersen gel..

• az önce istek attım redwyne lvl 112 reddettiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 24 Aralık 2015; 14:14:21 >
  • Dh den geldiğinizi yazmanız önemli..savaşırken karşı klandan üyeler istek atıyor..dh den geliyorum derseniz alırız.

• 2005 senesinde cod2 de kurulan janissary klanımız bu zamana kadar çeşitli oyunlarda varlığını sürdürdü.en son durağımız clash of clans oldu.
    İster savaşın isterseniz klanda bağış yaparak gelişin.
    Gerçekten savaşmayı seven kahraman toplamı en az 20 olan savaşçı arkadaşları bekliyorum.
    Bu arada son güncelleme sonrası bizimle aynı isimde bir çok klan kuruldu.janissary olarak biz ilk ve tekiz bilginize.

SUS SADECE SAVAŞ

Janissary
    P22CG89

• TAZE KAN ARANIYOR..

• Armagedon İstek Attım :)
  • hsyn017 H kullanıcısına yanıt
    Kabul etmiş arkadaşlar..gelen arkadaşlar dh den geliyorum yazarsa ona göre alırız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.