Şimdi Ara

1991/1992 mazda 323 hb/sedan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 7000 liraya kadar bütçemiz var, kasa olarak sağlam, problem çıkarmayacak,yakıt olarak koklamasin, çok uzmesin ama. Hidrolik direksiyonu da olsun diyerekten ki bunun sebebi de kizarkadasimin rahat kullanmasi için. Bir araba almayı planlıyoruz.araştırmalarım sonucu 323 kafama oldukça yatti birkaç tane 6-7bin arasi buldum civar sehirlerde.

Sözün özü doğru karar verip vermediğim konusunda tedirginim. Tecrubelerinizi paylaşır, yol gösterirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karar doğru ama fiyatlar o kadar değil... 6-7 bin liraya alacağın aracın muhtemel olarak masrafı var demektir, biraz daha üzerine koyarak sağlam ve bakımlı 323 veya 626 alabilirsin...

Hor kullanılmış veya kronik sorunu olan mazdalarla uğraşması adamı bezdirir, temiz ve kurcalanmamış mazda ise kullanıcısını üzmez.
  • Keşke daha fazla cikabilsem hocam, ince eleyip en az problemlisini bulmak umidindeyim ancak, gidip serçe vs... gibi bir aracta almak istemiyorum.
    Ayrıca sormak istedigim bişey var, bazı ilanlarda
    Motor yeni yapılmıştır diye belirtiliyor, yeni motor oldugu için bu olumlu mudur yoksa motor bitirildiği için diğer aksamlari da ayni şekilde problemli olacağıni düşünerek uzak mi durmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biocyte B kullanıcısına yanıt
    Sıfır motor düzgün yapıldıysa eğer her zaman artıdır... Diğer aksamlar dediğin aracın geneli ise zaten yaşına göre normal bir yıpranma vardır, fakat hor kullanılarak paçavraya çevrilmiş araçlardan da uzak durmanı tavsiye ederim...
  • Bir sürü marka araç kullandım. Şu an mazda 323 hb var elimde biraz hor kullandım takla falan attım banamısın demedi araç Aküyü 10 mt ileriden aldım araca bağladım tek marşta devam, aracın ortası 30 cm kadar içeri girmişti, camlardan eser kalmamış lastikleri bijon anahtarı olmadan elimle çıkarmıştım lastikleri değiştirdim kapının önüne koydum arabayı. Taş çatlasın 2000 tl'ye on numara yaptırdım şu an. Yakıt konusuna girmeye hiç gerek yok, neredeyse yakmıyor diyebilirim (LPG'de). Kuş serisine bineceğine al bir mazda japon arabasına bin. Sorunsuz bir araçsa seni fazlasıyla memnun eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.