Şimdi Ara

1GUNDE POKEMON DELUGEDE 1.OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • !!!!!!!!!!!S.FSIZLER EXP SYTEMINI DEGISTIRDI YENIDEN SANIRIM ESKIYE DONDULER BUU TAKTIK BUGUNKU UPDATE DEN ITIBAREN CALISMIYOR!!!!!!!

BÜtüN YAZILANLARI OIKUYUN ÜŞENMEYİN ÖNEMLİ VE FAYDALI BİLGİLER :D

akadaslar delugede kendım trainer yaptım ve top trainersta 1 gunde bırıncı oldum ama gerı zekalı admınler tabı kı IQ ları bız turklerden 500 kat az oldukları ıcın bunu hile diye banladılar benı nasıl yaptıgımı anlattım pokemon deluge forumunda cevabı bekleyecegız bakalım ne dıyecekler ısteyen baksın ordan ama

1 GUNDE NASIL DELUGEDE 1. OLDUM ISTE BURADAN BAKIN SIRAYLA OKUYUN
    kısaca soyle dıyım bır hesaptakı 6 pokemona thunder ekledım ve kendı hesabımdan ground type pokemonla kastım yanı eskıden oldugu gıbı ama sımdı farklı olan sey karsıdakı pokemona eskıden splash yukluyıp kasıyoduk 80 bin exp alıp 5 lvl pokemon 100 oluyordu sımdı ıse expler savastıgın pokemonun saldırısının gucune gore gelıyor yanı splash olan 100 lvllikleri yenince 500 exp falan alıyorsun benım de aklıma bu geldı thunder yukledım mesela sonra 5 lvllikle onu yendim 1.000.000 ep kazanıyyorsun 1 savasla bunun gıbı mesela karsıdakıne 6 tane charizard ve 1 dovus atagı kendı pokemonun da gastly 1 savasta 2.000.000 exp gelıyor ama admınler gerı zekalı oldugu ıcın sonucta banladılar benı

FORUMLARA YAZDIM VE ANLATTIM DETAYLI OLARAK TAKIP EDEBILIRSINIZ BAKALIM NE DIYECEKLER GERİ ZEKALI ADMINLER

http://forums.pokemondeluge.com/viewtopic.php?f=6&t=2314

http://forums.pokemondeluge.com/viewtopic.php?f=5&t=2313&start=0

BEYLER BEN BANLANDIM AMA ŞU BENİM KASMA YÖNTEMİNİ SİZN
    İNLE PAYLASAYIM EN AZINDAN KENDİ YAPTIGIM TRAİNERLARI PAYLASAYIM ONCE UNUTMAYIN 5 LVLLIK POKEMONUNUZA ROCK WRECKER ALIP DA KOYUN TEAM e SONRA SIMDI VERCEGIM TRAİNERLA KASIN SADECE GHOST TRAİNERİ VERCEGEİM CUNKU DİGERLERİ AZ EXP VERİYOR DENEDİM DİGER YAPTIKLARIM 1 MİLYON İLE 1.5 MİLYON ARASI VERİYOR BU YAPTIGIM 1.8 MİLYON VERİYOR TRAİNER

buson2 (trainer)

BİR TESEKKUR YETER BIR DE GECMIS OLSUN DEYIN UNUTMADAN 10 DK DAN FAZLA DURMAYIN BILG: BASINDA SONRA KAPILIR GIODERSINIZ 2-3 SAATTE 1. OLURSUNUZ BANLARLAR HIC OLMADI İLK 10 A GİRMEYIN BENİM TAVSİYEM CUNKU OREADA ADMINLER VAR ONLARI GECENI BANLIYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg_AFC -- 2 Mayıs 2010; 0:07:43 >

• Bunu DH'den sakladın ve banlanınca mı açıklıyorsun.Yakışmadı bir DH üyesine.Şaka bir yana inşallah açılır hesabın.
  • Süper bi yöntem.Tebrikler güzel bulmuşsun.Hesabın açılır.
  • eyv Lugi@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiNg_AFC -- 1 Mayıs 2010; 23:48:54 >
  • Mesajı editlemeni tercih ederim.Biri şikayet eder banlanırsın.
    Geçmiş olsun bi oyuna bu kadar kafa yorma =)

• işte boyle aptal bir oyun

Türklerin kafası bu tür hinliklere acaip calisiyor

seni banlayanlar gerizekali sen oyunun el verdigi yontemler ile kasmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 3 Mayıs 2010; 18:02:56 >
  • Bazen tek tük girip oynuyorum. Teşekkürler kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 ayda kac level
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya beyler ben yapamıyorum bu olayı. Kasıyorum 108 k veriyor. Nedir bunun yöntemi. Bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.