Bildirim
2.02 boy var araba önerisi lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fayton? -
Ticarilerde rahat edersin,307-308in de ön tarafı geniş onlara da bak. -
Toyota auris iyidir hatta satılık var verelim sana -
Auris kullaniyorum 2012.
On taraf gayet rahat.
1.94 arkadaşım bindi gayet rahat etti o da aldi.
Yanliz eski kasa olacak yeni kasa biraz daha basik. -
Bmw -
308 bakın hocam tavanı transit gibi mübarek baya yüksek. -
Logan mcv size olur gibi hep ucuz hem çok geniş. -
Duster -
Dostum işin biraz zor,Auris tavsiye edilmiş fakat uzun boylu biri için sadece koltuğu en arkaya kaydırıp direksiyon başına geçmekle sorun bitmiyor.Auris gibi araç da hadi koltuğa yerleşebildiniz diyelim.
Koltuğa yaslandığınız da vücudunuz B sütunu ile paralel olacağından sol camdan yol kontrolü yapmak için her defasında öne doğru eğilmeniz gerekecektir.
Otomobillerde koltuk genel yapısı alçak tasarlandığı için dizleriniz minderden yüksekte kalacak minder desteği olmayacak hali ile bacaklarınız yana doğru açılacak gaz pedalı üzerindeki bacağın diz ve ayak bileği doğrusallığı olmadığından kısa süre içinde inanılmaz diz ağrısı çekeceksiniz.
Koltuk yükseklik ayarını kullandığınızda ise başınızın tavana değme oranı çok yüksek.
Duster tavsiye eden olmuş fakat Duster yerden yüksek bir araç olabilir ama koltuk yapısı binek araç kıvamında yanı çok alçak.
Hafif ticari araçlarda yukarıda yazdığım dertlerden bir nebze kurtulabilirsiniz ki bir çoğunda otomobil donanımları mevcut.
-
10 cm borç verir misin hocam -
40 bin liraya var mı bilmiyorum ama c4 Picasso iyi gider size -
Hocam basketbolcu musun? -
mitsu asx al rahat rahat binersin 40000 2010 model alırısın
-
cabrio araç lazım sana. -
Doblo, fiorino gayet rahat tavan olarak. Sedan için o bantta pek bişey diyemeyecem. 1.85'im corollada koltuğu en aşağı indirdim 3-5 santim ya var ya yok üstümde. -
2014 sonrasi pejo 308 kasada arka koltuğu dert etmeyeceksen cok rahat sığarsın. Tavan yüksekliği yeterli. Direksiyon küçük ve derinlik ayari sayesinde dizlere çarpmadan ayarlayabiliyorsun. Hatta son kasa 208de de bunların tamamı geçerli. Ben 1.97 boyla her ikisinde de fazla fazla sığıyorum koltugu en gerinin bi tik onunde kullanıyorum. -
-
Çare ticari -
Aynı boyda ilk kasa i20 kullanan arkadasım var. Önceki aracı getzdi. Daha yüksek tavan içinse doblo derim.
Benzer içerikler
- ford mondeo 1.5 ecoboost kronik sorunları
- nissan nx coupe alınır mı
- ford fiesta 1.4 tdci kronik sorunlar
- mazda lantis 1.8
- polo 1.0 80 ps manuel impression yorum
- 2025 passat sedan
- renault logan
- cupra terramar ne zaman gelecek
- 35 tfsi ne demek
- byd 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X