Şimdi Ara

2.5 lt Coca Cola 3 TL Oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
15.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce kola almaya gidince öğrendim. 2.5 lt'lik şişelerin üzerinde 3 TL yazıyor. Hepimize hayırlı olsun.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2,5 Litre Coca-Cola'nın Fiyatı 3 TL Oldu: Geçmişten Günümüze Kola Fiyatları

Coca-Cola, 2,5 litrelik şişeleri için yeni bir fiyat politikası uygulamaya koydu. Şirket, söz konusu şişelerin fiyatını 3 TL olarak belirledi. Bu fiyat değişikliği, son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmaların bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Türkiye'de kola fiyatları son yıllarda önemli değişimler geçirdi. 2007 yılında 2,5 litrelik bir Coca-Cola'nın fiyatı 1,5 TL civarındaydı. Bu fiyat, 2009 yılında 1,75 TL'ye yükseldi. 2010 yılında ise 2 TL'ye ulaştı.

2006 yılında ise 2 litrelik Coca-Cola fiyatı 1,25 TL olarak karşımıza çıkıyor. 3 litrelik Coca-Cola ise ilk olarak 2008 yılında piyasaya sürüldü ve fiyatı 2,5 TL olarak belirlendi.

Günümüzde ise 2,5 litrelik Coca-Cola'nın fiyatı 3 TL'dir. Bu fiyat artışı, son dönemde yaşanan enflasyon ve döviz kurundaki dalgalanmaların bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Cola fiyatları, ekonomik koşullara ve şirketlerin fiyatlandırma politikalarına göre değişkenlik gösterebilir. Ancak Coca-Cola'nın 2,5 litrelik şişeler için belirlediği 3 TL'lik yeni fiyat, Türkiye'deki kola fiyatlarındaki son önemli değişiklik olarak kayıtlara geçti.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birde enflasyon yok diyorlar
  • 30 tl olsun yine veririm.Sudan daha çok içiyorum.
  •  2.5 lt Coca Cola 3 TL Oldu...
  •  2.5 lt Coca Cola 3 TL Oldu...
  • 2.5 lt şişeler 3 lt oldu diye okuyorum.
  • Almam üreten kendi içsin.3 lira pahalı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakkalrda 3tl ama marketlerde 2.60 filan olması lazım 3 tl olduysa yuh derim
  • ustune para verseler bana yine içmem ben bu zıkkımı bu kadar basit
  • ben 2.60'a alıyorum hala.......
  • bakkalarda ufak marketlerde 3 büyük yerlerde 2.60 bayadırda böyle alıyoruz biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 16 Kasım 2011; 18:31:25 >
  • Pepsi ne kadar?
  • Bir gün herkes Le-Cola içecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

bakkalrda 3tl ama marketlerde 2.60 filan olması lazım 3 tl olduysa yuh derim

marketlerde 2.50 yada 2.75 arası değişiyor.bazı bakkallar bilerek 3 liraya satılıyorlardı zaten.şimdi 3 lira olduysa 2.5 litre kolayı bunlar 3.5 lira istemesin.kutu kola alırım canım istediğinde daha iyi tadı bence zaten..
  • Le' Cola varken coca cola neymiş
  • memleket eyiye gidiyorcular nerede ya?onlarsız olur mu hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

2.5 lt şişeler 3 lt oldu diye okuyorum.

+1
  • sinir oluyorum su le'cola cılara

ne kadar saçma bir şey yaa, içtikten sonra kusasım gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

ben 2.60'a alıyorum hala.......

Vallaha bende 1 saat önce aldım 2.60'a
  • Orta boy tek katlı süper markette 2.40 krş burası Ankara Elvankent Atakent Mah

-Bu mesajın devamını görebilmek için DH Gold Premium üye olmalısınız.Üye olmak için Tıklayın-
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.