Şimdi Ara

2.7 2.8 ortalama yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selamlar. İtü kktc elektrik elektronik mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim bilirsiniz. Bu seneyi 2.5 genel ortalama ile kapadım, ileride ise almanyada çalışmayı hedefliyorum. İngilizce ve almanca bilgim var aileden gelme, biraz daha üstüne koyarak c1 almanca belgesi alabilirim rahatça. Yurt dışına çıkabilmek için 2.8 ortalama falan iyi mi? Yoksa illaha 3 ortalama lazım mi? Benim çevremdekiler ailem olsun tanıdıklar olsun ortalama çok önemli değil projelere katıl CV doldur diyor ben de bu adımda ilerliyorum. Ama sizlere de danışmak istedim. Fikirleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 4 Temmuz 2024; 23:0:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Okul ismi daha önemli sen bu sorunu aşmışsın zaten.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum

• Başvurmak istediğin okulun minimum kabul şartlarına bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windstyle kullanıcısına yanıt
    Okul değil hocam iş olarak. İtüde mezun olmayı planlıyorum

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Ne aşması? KKTC diye bir ülke yok yurtdışında, okuduğu okul yok onlar gözünde.

• Düşünenadamsmith D kullanıcısına yanıt

Diploma da İTÜ yazmıyor mu nasıl oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

İTÜ kıbrıs kampüsü olarak yazıyor

• Düşünenadamsmith D kullanıcısına yanıt
    İtü mezunları Fe ve Pe olacak şekilde 2ye ayrılan ve sadece itü mezunlarının girebildiği kıbrıs kampüsü mezunları da dahil, itü yetkin mühendislik sınavına istekleri doğrultusunda katılabilmektedirler. Sınav 2 aşamadan oluşuyor. Fe kısmı yani ilk kısım mezun olduğunuzda girdiğiniz ve geçerseniz sizi deneyim arayan mühendis "EIS" bir nevi yeni mezun, iş arayan mühendis kıvamına sokan sonuçtur. akreditasyona benzer bir şey çünkü FE olmanın şartlarından birinde akredite bir program diye belirtilir. Ardından 4 yıl bir iş deneyimi kazandıktan sonra itü mezunları bu sınavın 2. Kısmı olan PE'ye girerek ve kazanarak, kendilerini bir nevi üstün, top of the notch dedikleri mühendislere dönüşebilirler. Yani siz bu 2 şeyi alabiliyorsanız ki alabiliyorsunuz (aşağıda itü kktcnin kendi sayfasından aldığım ss'i koyuyorum) sağlam bir mühendis oluyorsunuz ve çok da değere biniyorsunuz. 2.7 2.8 ortalama yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 5 Temmuz 2024; 6:28:33 >

• Ha bu sınava gerek kalacak mı dersin? Kalmayacak bile. Ama gerekirse de gireriz dert değil. İTÜ'de aldığımız eğitim boş değil. Ayazağa'da Türkiye'nin en iyi bazı hocalarından ders almak büyük bir şans. Her okulda yok bu. Türkiye'nin en üst klasmanlarından biridir İTÜ

• 3 üstü iyi olur.

• akademi devam edeceksen yüksek ortalama önemlide piyasada önemli değil kimseninde umrunda değil ortalamalar bir tek malum savunma şirketlerinde var o kompleks

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.