Ekran kartı çöp diğer özellikler iyi.Ekran kartını ram miktarına göre değil soldan ikinci rakamına göre değerlendirin bidaha pc alırken.
neostat025N
kullanıcısına yanıt
Sorun o degil işletim sistemi win 7 mi bana pm at .
quote:
Orijinalden alıntı: Captain Rex
Sorun o degil işletim sistemi win 7 mi bana pm at .
ekran kartını değiştirmelisin
quote:
Orijinalden alıntı: Gio44
ekran kartını değiştirmelisin
Alıntıları Göster
sorun gta 4
neostat025N
kullanıcısına yanıt
2bin tlye çöp almışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1B1F7078E
2bin tlye çöp almışsın
O oyun özürlü arkadaşım. Normaldir. Çöp möp almadın. Moralini bozma. Herkes çok biliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: acaluka
O oyun özürlü arkadaşım. Normaldir. Çöp möp almadın. Moralini bozma. Herkes çok biliyor...
Alıntıları Göster
2 bin tlye daha iyi bilgisayar alabilirdin hatan hazır sistem almışssın toplama yapsaydın daha iyi bir pc yi daha iyi bir fiyata alabilirdin fakat pc okadar kötü değil sorun gta 4 te optimizasyon iyi değil
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenon
2 bin tlye daha iyi bilgisayar alabilirdin hatan hazır sistem almışssın toplama yapsaydın daha iyi bir pc yi daha iyi bir fiyata alabilirdin fakat pc okadar kötü değil sorun gta 4 te optimizasyon iyi değil
Alıntıları Göster
peki ne yapabilirim ürünü alalı 3 gün oldu geri götürsem alırlarmı golddan almıştım
Gta 4 un icehancer yamasi indirince fayda gorursun golge detayini sifirla. Hazir pc almissin en hatali davranis 2000 tl ye iyi bir toplama yapardin. Ekran karti baya kotu pc nin markasi ne?
quote:
Orijinalden alıntı: neostat025
peki ne yapabilirim ürünü alalı 3 gün oldu geri götürsem alırlarmı golddan almıştım
Alıntıları Göster
sanırım toplama pc almadın eğer dh forumda 2 bin tl ye pc isteseydiniz çok daha iyi bir pc önerirlerdi geri alacaklarını sanmıyorum pc yi
Gangster19
kullanıcısına yanıt
marka asus kardeşim
quote:
Alıntıları Göster
laptopun cok rahat oynatacak seviyede fakat gta4 sorunlu 3000TL lık laptopta da performans alamazsın konsoldan pc ye kotu adapte edilen bir oyun FPS zaman zaman cok dusuyor bunun bir caresi yok. laptop icin kotu diyenlerin zaten daha iyibir laptop önerisi yok takma milleti.. çöp degil... fakat laptop yerine masaustu ve marka hazır sistem yerine toplama aynı paraya 1.5xkat daha iyi sistem toplanıyor bunu herkes bilir sanırım.. bunuda tekrar etmenin geregi yok internette cesitli optimizasyon ayaları var google da bulabilirsin nispeten daha iyi olur ama cozumu yok.
quote:
marka asus kardeşim
Icehancer 2.1 yi yukle kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: Vaphindre
sanırım toplama pc almadın eğer dh forumda 2 bin tl ye pc isteseydiniz çok daha iyi bir pc önerirlerdi geri alacaklarını sanmıyorum pc yi
Alıntıları Göster
Laptop değil mi yukarıdaki pc gt720m dediğine göre ?
fasakasa
kullanıcısına yanıt
evet laptop.
quote:
evet laptop.
pc nin herhangi bir sorunu yoksa geri alma gibi bir durum söz konusu olmayabilir eğer benim gibi üni için hazırlanıyorsan laptop sana çok lazım olacak o yüzden fazla kafana takma
quote:
evet laptop.
Yukarıdakilerin dediği gibi çöp almamışsın yani rahat ol hepsi çok bilip toplama almanı öneriyor ama laptop olduğunu bile anlamıyor gördüğün üzere.
Kürekli oynuyorsan kürekte sorun olabilir. GTA4 zaten optimizasyonu kötü bir oyun
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
quote:
evet laptop.
Yukarıdakilerin dediği gibi çöp almamışsın yani rahat ol hepsi çok bilip toplama almanı öneriyor ama laptop olduğunu bile anlamıyor gördüğün üzere.
Kürekli oynuyorsan kürekte sorun olabilir. GTA4 zaten optimizasyonu kötü bir oyun
Alıntıları Göster
hepinize çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak bu laptop gta5 i kaldırırmı sizce ? düşük ayarda filan
quote:
hepinize çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak bu laptop gta5 i kaldırırmı sizce ? düşük ayarda filan
Alıntıları Göster
Ekran kartı 700 serisinin en demesemde kötülerinden biri.GTA zaten sorunlu ama diğer oyunları belli bir seviyede açabilirsiniz.Ayrıca grafik yaması yapmayın o kart zaten fazlasıyla yetersiz.