Şimdi Ara

2 bin tlye aldığım pc gta4ü kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 2bin tl verip aldığım asus notebook gta4ü 15 fpsde çalıştırıyor sizce neden olabilir

sistemim:

8gb ram
    nvıdıa gt 720m ekran kartı 2gb paylaşımsız
    intel i5 işlemci 2,6 ghz (turbo boots ile 3,2ye kadar)

• Ekran kartı çöp diğer özellikler iyi.Ekran kartını ram miktarına göre değil soldan ikinci rakamına göre değerlendirin bidaha pc alırken.
  • neostat025 N kullanıcısına yanıt
    Sorun o degil işletim sistemi win 7 mi bana pm at .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Rex

Sorun o degil işletim sistemi win 7 mi bana pm at .
    ekran kartını değiştirmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

ekran kartını değiştirmelisin

Alıntıları Göster
    sorun gta 4
  • neostat025 N kullanıcısına yanıt
    2bin tlye çöp almışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B1F7078E

2bin tlye çöp almışsın
    O oyun özürlü arkadaşım. Normaldir. Çöp möp almadın. Moralini bozma. Herkes çok biliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

O oyun özürlü arkadaşım. Normaldir. Çöp möp almadın. Moralini bozma. Herkes çok biliyor...

Alıntıları Göster
    2 bin tlye daha iyi bilgisayar alabilirdin hatan hazır sistem almışssın toplama yapsaydın daha iyi bir pc yi daha iyi bir fiyata alabilirdin fakat pc okadar kötü değil sorun gta 4 te optimizasyon iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenon

2 bin tlye daha iyi bilgisayar alabilirdin hatan hazır sistem almışssın toplama yapsaydın daha iyi bir pc yi daha iyi bir fiyata alabilirdin fakat pc okadar kötü değil sorun gta 4 te optimizasyon iyi değil

Alıntıları Göster
    peki ne yapabilirim ürünü alalı 3 gün oldu geri götürsem alırlarmı golddan almıştım
  • Gta 4 un icehancer yamasi indirince fayda gorursun golge detayini sifirla. Hazir pc almissin en hatali davranis 2000 tl ye iyi bir toplama yapardin. Ekran karti baya kotu pc nin markasi ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neostat025

peki ne yapabilirim ürünü alalı 3 gün oldu geri götürsem alırlarmı golddan almıştım

Alıntıları Göster
    sanırım toplama pc almadın eğer dh forumda 2 bin tl ye pc isteseydiniz çok daha iyi bir pc önerirlerdi geri alacaklarını sanmıyorum pc yi
  • Gangster19 kullanıcısına yanıt
    marka asus kardeşim
  • quote:

Alıntıları Göster
    laptopun cok rahat oynatacak seviyede fakat
    gta4 sorunlu 3000TL lık laptopta da performans alamazsın
    konsoldan pc ye kotu adapte edilen bir oyun FPS zaman zaman cok dusuyor bunun bir caresi yok.
    laptop icin kotu diyenlerin zaten daha iyibir laptop önerisi yok takma milleti.. çöp degil...
    fakat laptop yerine masaustu ve marka hazır sistem yerine toplama aynı paraya 1.5xkat daha iyi sistem toplanıyor bunu herkes bilir sanırım.. bunuda tekrar etmenin geregi yok
    internette cesitli optimizasyon ayaları var google da bulabilirsin nispeten daha iyi olur ama cozumu yok.

• quote:

marka asus kardeşim

Icehancer 2.1 yi yukle kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaphindre

sanırım toplama pc almadın eğer dh forumda 2 bin tl ye pc isteseydiniz çok daha iyi bir pc önerirlerdi geri alacaklarını sanmıyorum pc yi

Alıntıları Göster
    Laptop değil mi yukarıdaki pc gt720m dediğine göre ?
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    evet laptop.
  • quote:

evet laptop.
    pc nin herhangi bir sorunu yoksa geri alma gibi bir durum söz konusu olmayabilir eğer benim gibi üni için hazırlanıyorsan laptop sana çok lazım olacak o yüzden fazla kafana takma
  • quote:

evet laptop.

Yukarıdakilerin dediği gibi çöp almamışsın yani rahat ol hepsi çok bilip toplama almanı öneriyor ama laptop olduğunu bile anlamıyor gördüğün üzere.

Kürekli oynuyorsan kürekte sorun olabilir. GTA4 zaten optimizasyonu kötü bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

evet laptop.

Yukarıdakilerin dediği gibi çöp almamışsın yani rahat ol hepsi çok bilip toplama almanı öneriyor ama laptop olduğunu bile anlamıyor gördüğün üzere.

Kürekli oynuyorsan kürekte sorun olabilir. GTA4 zaten optimizasyonu kötü bir oyun

Alıntıları Göster
    hepinize çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak bu laptop gta5 i kaldırırmı sizce ? düşük ayarda filan

• quote:

hepinize çok teşekkür ederim bir sorum daha olacak bu laptop gta5 i kaldırırmı sizce ? düşük ayarda filan

Alıntıları Göster
    Ekran kartı 700 serisinin en demesemde kötülerinden biri.GTA zaten sorunlu ama diğer oyunları belli bir seviyede açabilirsiniz.Ayrıca grafik yaması yapmayın o kart zaten fazlasıyla yetersiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.