Şimdi Ara

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
21.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asr esp vs abs bunlar sonuçta yazılımla çalıan sistemler. bildiğiniz üzre bilgisayarlarımızda da hepimiz farklı yazılımlar farklı programlar kullanırız. örneğin bir sürü virüs programı vardır ama işini en iyi yapanlar kaspersky ve nod32 dir.

asr var asr var. bu yazılımlarda kullandığımız firmaların elinden geldiğince çalışırlar. bu zamana kadar otolarda kullanılan her sistemlerin ilk bulanı olan almanlar bunun en iyisini araçlarında kullanarak bugünlere geldiler

ben arkaların makas olmasından da memnunum. hiçbir sorununu görmedim. yüklerim onlarca yükü. canavar gibi çeker. ha makas istemeyenler için vw touranı düşünmüş

oda güzel bak. alacak arkadaşa öneririm segmentler değişti ama olsun yaw

• caddy alırdım ben aracın ticari araç bölümünü geçtim performansı süper.arkadaşımda 99 opel vectra cd vardı 115 beygir araç benzinli hiç lpg bağlanmamıştı araca.ışıklarda caddyle beraber kalktık 5 km caddyle kafa kafaya gitti gerçi sonra vectra bi depar attı ama o araca 5 km kafa tutabilen bi araç.konforuda çok güzeldir.partnerin 0ındansa caddynin 5. elini tercih ederim :)))
  • hiç düşünmeden xxx derim olan yorumlar beni bitiriyor... Yeni partneri güzel yapmışlar. Eski kasasından bir arkadaşımda vardı, sürekli sorun çıkarıyordu... elektronik olarak sorunlu bir araçtı... Caddy'nin de yedek parçası filan çok pahalı... Biraz daha özenle kullanılması gerek... Ben olsam Caddy alırdım.. Şöyle temiz, az kullanılmış bir ikinci el... Sıfır araba almak önceden kârlıydı... artık böyle bir şey söz konusu değil, ikinci el caddy nin piyassı da iyi bildiğim kadarıyla... satmak isteseniz sıkıntı yaşamazsınız... Partner'i bilmiyorum, belki onunki de iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

hiç düşünmeden xxx derim olan yorumlar beni bitiriyor... Yeni partneri güzel yapmışlar. Eski kasasından bir arkadaşımda vardı, sürekli sorun çıkarıyordu... elektronik olarak sorunlu bir araçtı... Caddy'nin de yedek parçası filan çok pahalı... Biraz daha özenle kullanılması gerek... Ben olsam Caddy alırdım.. Şöyle temiz, az kullanılmış bir ikinci el... Sıfır araba almak önceden kârlıydı... artık böyle bir şey söz konusu değil, ikinci el caddy nin piyassı da iyi bildiğim kadarıyla... satmak isteseniz sıkıntı yaşamazsınız... Partner'i bilmiyorum, belki onunki de iyidir...

hocam taki bir haftasına kadar bizdede aynı sorun vardı caadymi teppe mi bizdede 2006 kapalı kasa partner var 340000 km daha motor yapılmadı bugüne kadar allaha skür hiç bir ne elekronik nede mekanik bir problem çıkarmadı.
    bende caddy istiyorum arkadaşımda oldugu için kullanıyordumda geçenlerde bizim arabvayı sevise bakıma götürdük orada test sürüşüne katıldım hoşuma gitti ve babam benim akra vermemi beklemeden partner aldı içimde tabiki şüpkhe oldu ancak buradaki yorumları okuyunca tepepe nincaddy den nekadar üstün bşr araç oldugunu anladım sakaryada vw servisi arkadaşım bide dogru tercih yaptın caddy artık eskidi ve 2-3 yaşındaki araclar bile ii ce soru n yapmaya başladıklarını söyledi bide kronik olarak bastı balata problemi var oldugunu soyledi caddyt de ben seçimimi tepee olarak yaptım inşallah pişmam olmam ama olmayacagımı sanıyorum

• şah baba arkadaş sana bir konuda katılmıyorum..
    sıfır araba almak her zaman karlıdır, ne olursa olsun dandikte olsa herşeyin yenisi makbuldur diye söylerler.. şu anki caddy 2004 yılının arabası oysa tepee 2009'un arabası.. caddyy'nin ikinci eli bile pahalı.. tepee'nin fiyatı daha makul..
  • bu iki aracın 2. elleri oldukça iyi.fakat caddy 2 elde bile daha pahalı doğal olarak yenisi le mükayesede.tepee nin fiyatı makul 2 elide makul olacak tabi. teknik verileri alt alta yazsak sizce hangisi ön plana çıkar.tabiki tepee.herşeyden önce yeni bir konsept.dünya genelini bilmemekle beraber ülkemize gelen araçları üretici firmalar yenilemek yerine,tutkulu kullanıcıları kaybetmemek adına makyajlama denilen olaya gitmektedirler.dediğim gibi bu iki araç arasında 6 ile 9 bin lira fiyat farkı ve biri yeni iken diğeri 2.el dir seçerken bunları da göz önünde bulundurursanız ne demek istediğim daha net anlaşılacak.
  • makyajın tek getirisi eksikliklerdir. herşeyi sevilen sağlamlığı kantılanmış(bütün adac testlerini başarı ile geçerekten) yakıtı motoru kalitesi belli bir aracın makyaja ne kasada ne motorda nede başka yerinde ihtiyacı yoktur. bunu bilen kullanıcılarında seçimi kolay olur. caddy hala 8Valve motor kullanmaktadır. günümüzde silindir başına 4 tane supap barındıran araç varken bile

ha rakipler bu makyajlar ile gerçekten pozitif yönde ilerlerse vw'nin buna cvp vermesi gerekir. ancak far sensörü yağmur sensörü gibi lazım olmayan özelliklerle değil.

ESP2 gibi hızsabitleyici 2 gibi vs... özellikler le gelmeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 15 Mayıs 2009; 23:50:47 >
  • bende 110 luk tepee var çok aşırı memnunum aile için süper bilen bilir dün caddyi inceleme fırsatım oldu

1 malzeme kalitesi işçilik berbat tavanı bile sunta 0 arabanın heryerinden ses geliyo bahsettiğim araç 2009 model
    2 arkadaşım alalı 4 ay oluyo turboyu değişti neyseki garantiden
    3 motorları eski tip common rail değil gürültülü (kısaca dandik 10 yıllık motor)
    4 benim arabanın tozuna yetişemez ne performans ne konfor
    5 dünki izlenimimden sonra caddyden tiksiniyorum
    6 caddyde torpido gözünün kapağı bile yok partnerde soğutmalısı var

TARTIŞMASIZ PREMİUM PACK SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sego-85 -- 8 Haziran 2009; 0:03:12 >
  • Doğrusu dış görünüş ve donanım olarak partner ama iç mekan ve konfor olarak kangoo
    yada güncel cady beklemeli mi?

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi?
  • partner tepee
  • Dostum ne güzel çamur atmışsın öyle hemen
    Sen yüksek torklu arabayı yarım debriyajla kullan sonrada baskı balata de. Sor bakalım o kadar caddy kullanıcısı var kaçı bu sorunu yaşamış. Genelleme yaparken iyi düşünmek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

quote:

Orjinalden alıntı: 34birkaN61

vw'nin ismi var bir kere , Caddy derim ben

evet ismi var
    bi de baskı balatası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygun75 -- 10 Haziran 2009; 0:16:50 >

• Bu forumun huyuna hayranım
    kimse volkswagen a yada bu firmanın herhangi bir
    arabasına tek bir kelime söyletmiyor....
    imzanızı da şimdi gördüm..
    farklı birşey yazmanızı beklemek aptallık olur zaten
  • arkadaşlar çamur kelimesi hiç hoş olmadığı gibi.benim aracım seninkini döver bir yaklaşım hiç kimseye bir yarar sağlamaz.burada uzun yıllar piyasada kullanılan araçların tabiki belirli sorunları çıkacak malum.sonuçta bir makina bütünlüğü.benim bu zamana kadar duyduğum turbo aızaları ve baskı balatayı özelliklede rampalarda çabuk sıyırdığı,onun haricinde caddy kusur ve kılıf uydurabileciğimiz çok fazla birşeyi yok.gel geleli tepee ye bu araç daha o kadar yeniki biz bile yeni yeni tanıyoruz.şu haliyle harika ve performansı etkileyici.ileride ne sorunlar çıkar bakıp görüceğiz.hangisi derseniz buda göreceli bir kavram şu diyemeyiz.tercihlerimiz ve yapacığım işin koşulun ortamın ve paranın durumu hep birer kıstas.kimisi der 2.el bi caddy sağlamlıkta tepee yi katlar,tercihini öyle yapar.kimi der sıfırın hali başka diğer seçenek ne olursa olsun gibi,bu da ayrı bir düşünce.burada donanım fiyat preformans görünüm gibi diğer kıstaslarda alacak kişiye yardımcı olur.ama asla çamur at izi kalsın gibi bir düşünceye sahip olmamamız lazım.test edin ve kendiniz görün...
    quote:

Orjinalden alıntı: aygun75

Dostum ne güzel çamur atmışsın öyle hemen
    Sen yüksek torklu arabayı yarım debriyajla kullan sonrada baskı balata de. Sor bakalım o kadar caddy kullanıcısı var kaçı bu sorunu yaşamış. Genelleme yaparken iyi düşünmek lazım.

quote:

quote:

evet ismi var
    bi de baskı balatası var

• quote:

Orjinalden alıntı: sego-85

bende 110 luk tepee var çok aşırı memnunum aile için süper bilen bilir dün caddyi inceleme fırsatım oldu

1 malzeme kalitesi işçilik berbat tavanı bile sunta 0 arabanın heryerinden ses geliyo bahsettiğim araç 2009 model
    2 arkadaşım alalı 4 ay oluyo turboyu değişti neyseki garantiden
    3 motorları eski tip common rail değil gürültülü (kısaca dandik 10 yıllık motor)
    4 benim arabanın tozuna yetişemez ne performans ne konfor
    5 dünki izlenimimden sonra caddyden tiksiniyorum
    6 caddyde torpido gözünün kapağı bile yok partnerde soğutmalısı var

TARTIŞMASIZ PREMİUM PACK SAYGILAR

Birader sen buralarda daha ne oyalanıyon.
    Ahanda biz aşağıdayız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30177033/mpage_34//tm.htm#32239264

• quote:

Orjinalden alıntı: aygun75

Dostum ne güzel çamur atmışsın öyle hemen

quote:

quote:

evet ismi var
    bi de baskı balatası var

Bizim çocuklar çamur atmaz onu biliyorum da, herhalde bir VW alana bir VW hisse senedi verip ortak yapıyorlar onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayen -- 10 Haziran 2009; 1:21:18 >

• Berlingo yada Tepee
  • VOLKWAGEN CADDYYYYYY diyorum başkada bir şey demiyorum veya diyorum demeden edemiyeceğim partner cady ile kıyaslanacak bir araba değildir zaten. dizaynı hariç(çünkü göreceli bir kavramdır) hangi bakımdan partner caddyy önüne geçer.?
  • DAS AUTO
  • İki aracıda kullandım inceledim ,başlarda caddy düşünüyordum aşırı yüksek fiyatından dolayı tepee ye yöneldim .Kesinlikle verdiğim paranın hakkını veriyor.4000km yaptım şu ana kadar gayet memnunum ,binek konforunu fazlasıyla veriyor.Bence sizde ikisinide kullanın sonra oturun ve fiyatlarını kıyaslayın sizi tatmin edeni alın.Vw şöyle iyidir tepee böyledir falan polemiklerine girmenin anlamı yok bence.Herkesin arabası kendine güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: emres159

VOLKWAGEN CADDYYYYYY diyorum başkada bir şey demiyorum veya diyorum demeden edemiyeceğim partner cady ile kıyaslanacak bir araba değildir zaten. dizaynı hariç(çünkü göreceli bir kavramdır) hangi bakımdan partner caddyy önüne geçer.?

kardeş sor anlatıyım her bakımdan çoğunuz caddye bile binmeden sıkıyosunuz sırf adı volkswagen en kötü arabanın bile torbido gözünün kapağı var tavanına kadar sunta değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.