Bildirim
2.EL FİESTAMI 0 GETZMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o al hundaı al derım
son yıllarda kalıteyı çok yükselttiii
getz -
getz otomatik çok fazla yakar.quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
o al hundaı al derım
son yıllarda kalıteyı çok yükselttiii
getz -
bende getz derimquote:
Orijinalden alıntı: songoku35
getz otomatik çok fazla yakar.
Alıntıları Göster -
getzquote:
Orijinalden alıntı: onur-ay
bende getz derim
Alıntıları Göster -
getzquote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
tabii ki getzquote:
Orijinalden alıntı: hunter06
getz
Alıntıları Göster
sıfır araba başkadır -
Getzquote:
Orijinalden alıntı: disintegration
tabii ki getz
sıfır araba başkadır
Alıntıları Göster -
0 km araba almanın tadı bir başkadır. Getz yerini i20'ye bırakacak ama olsun. Ne de olsa alternatif olarak verdiğiniz Fiesta da eski kasa. Kesinlikle GETZquote:
Orijinalden alıntı: disintegration
tabii ki getz
sıfır araba başkadır
Alıntıları Göster -
sıfır getz tabikide ama otomatik olmasın otomatiğin yakıtı çok fazla 9 lt düz vites almak daha mantıklıquote:
Orijinalden alıntı: cell-im
0 km araba almanın tadı bir başkadır. Getz yerini i20'ye bırakacak ama olsun. Ne de olsa alternatif olarak verdiğiniz Fiesta da eski kasa. Kesinlikle GETZ
Alıntıları Göster -
Düz vites GETZ, hatta alabiliyosan 1.4 AB AC ABS (1.4 HY KLM ABS geçer katalogda) şuan 20600, ABS siz seçenek ise (1.4 HY KLM geçer katalogda)19700, otomatiğe fazla bulaşma tavsiye edilmiyor, start da alma, start da baya boş çünkü, bence ABS li al ben öyle yaptım gayet memnunum :)quote:
Orijinalden alıntı: canvarol
sıfır getz tabikide ama otomatik olmasın otomatiğin yakıtı çok fazla 9 lt düz vites almak daha mantıklı
Alıntıları Göster -
start getz alacağına fiestayı al.quote:
Orijinalden alıntı: discrepancy
Düz vites GETZ, hatta alabiliyosan 1.4 AB AC ABS (1.4 HY KLM ABS geçer katalogda) şuan 20600, ABS siz seçenek ise (1.4 HY KLM geçer katalogda)19700, otomatiğe fazla bulaşma tavsiye edilmiyor, start da alma, start da baya boş çünkü, bence ABS li al ben öyle yaptım gayet memnunum :)
Alıntıları Göster -
3 gun once kurtkoy e araba bırakmaya giderken kuzenimle 1.6 sına binme fırsatım oldu ilk izlenimin araba çok hantal hızlanması çok kotu ki broadway ondan seridir emin olun 1.3 unede binmiştim otomatik arkadsımda vardı oda hantal 1.4 2002 megane dalga geciyor o derece ama son hızları iyi getzlerin ki 1.3 otomatik vitsle 190 km gorduk ve araba cok saglam gidiyodu 1200 kilo veya daha fazla agırlıgı var okadarda olsun ;) diger araba hakkında bilgim yok ama hyundai getz bilmiyorum begenmedim desem yeridir.quote:
Orijinalden alıntı: Bob Kelso
start getz alacağına fiestayı al.
Alıntıları Göster
-
Sıfır Getz derim . . .quote:
Orijinalden alıntı: sissil
3 gun once kurtkoy e araba bırakmaya giderken kuzenimle 1.6 sına binme fırsatım oldu ilk izlenimin araba çok hantal hızlanması çok kotu ki broadway ondan seridir emin olun 1.3 unede binmiştim otomatik arkadsımda vardı oda hantal 1.4 2002 megane dalga geciyor o derece ama son hızları iyi getzlerin ki 1.3 otomatik vitsle 190 km gorduk ve araba cok saglam gidiyodu 1200 kilo veya daha fazla agırlıgı var okadarda olsun ;) diger araba hakkında bilgim yok ama hyundai getz bilmiyorum begenmedim desem yeridir.
Alıntıları Göster
-
Getzquote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Sıfır Getz derim . . .
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 13 Nisan 2009; 13:57:59 > -
....quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Getz
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 13 Nisan 2009; 16:24:59 > -
bencedeee sıfır getz al ark şımquote:
Orijinalden alıntı: fizik72
....
Alıntıları Göster
sıfır arabanın zevki ayrıı oluyooo
ikinci el araba alıcan bi dünyaa masrafıı çıkıcak sonradan en azından sıfır gözün gbi bakarsın benm kanatiiimce -
Aynı segmentte ise iki araç da, sıfır olanı tercih edilmeli..quote:
Orijinalden alıntı: fizik72
....
Alıntıları Göster
örneğin;
sıfır getz mi
2nci el astra mı deseydin o zaman daha çok beyin fırtınası olurdu
ama
bu sorunuzun cevabı kesinlikle
GETZ -
De Getz yauv.quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
Aynı segmentte ise iki araç da, sıfır olanı tercih edilmeli..
örneğin;
sıfır getz mi
2nci el astra mı deseydin o zaman daha çok beyin fırtınası olurdu
ama
bu sorunuzun cevabı kesinlikle
GETZ
Alıntıları Göster
0 km Getz.
-
0 olması bakımından GETS ama Fiesta daha seri ve atak..Ben 2 hafta önce 2006 Fiestamı sattım dizeldi ve performansı çok iyiydi.quote:
Orijinalden alıntı: uguRnB
De Getz yauv.
0 km Getz.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- renault scenic yorum
- peugeot 3008 neden tutulmadı
- aracımın modelini nasıl öğrenirim
- suzuki s cross yorum
- ford mondeo 1.5 ecoboost kronik sorunları
- byd 2025
- 35 tfsi ne demek
- uçan araba fiyatları
- togg satış rakamları
- 2025 passat sedan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X