Şimdi Ara

2.EL FİESTAMI 0 GETZMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TARTIŞMASIZ GETZ BENCE ALTIN KURAL HER ZAMAN YENİ ARABA

2.EL FİESTAMI 0 GETZMİ
  • Getz derim ama donanım iyiyse fiestada olabilir. Start getzin baz donanımı galiba. Hangisinin donanımı fazla ise onu al.
  • Benim bir akrabamda fiesta vardı.Merak etti benim getzi kullandı.Sonra da izlenimi senin dediginin tam tersi oldu.İç döşemesini begenmedi fakat çok atak ve performanslı buldu.Yani bir yerde bir yanlışlık var amma nerde?
    quote:

Orjinalden alıntı: ocelik002

0 olması bakımından GETS ama Fiesta daha seri ve atak..Ben 2 hafta önce 2006 Fiestamı sattım dizeldi ve performansı çok iyiydi.
  • Bildiğim kadarı ile Getz yakın bir zamanda üretimden kalkacak..Yerine selefi olarak i20 geliyor..Bence biraz bekleyin..i20 piyasaya çıkınca bir inceleyin..Ondan sonra kararınızı verirsiniz..Youtube'da i20'nin inceleme videoları var..
  • i20 agustos gibi cıkacakmis, baz fiyatı da 25 civarı olacak dedi bir hyundai bayisi gecen hafta sonu.....
  • Otomatik getz çok yakar diyenlere fabrika verisi 9,1lt hadi 0,4den benden 9,5lt eder.

Kar kış olursa çok rahat 10lt yakar ki.

Normal bir otomatik şehir içi 10lt altına düşmez.Sıfır getz otomatik 20,500 fiyatı ama ben 30000tl veririm diyorsan sıfır honda jazz şehir içi 7 lt yakar.100kmde 3 lt karın olur..9lira yapar.10,000km de 900lira karın olur.fazladan verdiğin 9,500lirayı 105,000km de amorti edersin....

Hesap ortada....
  • @altrea: hocam getzin otomatiği eranın otomatiği gibi ise getz 10lt altında yakmaz
  • Getz
  • Getz

2.EL FİESTAMI 0 GETZMİ
  • Alman'dan vazgeçmemeni tavsiye ederim bizdede 2002'si var 1,3 full acayip atik ve hızlı , ama eksi yanlarıda var uzun yolda 120 150yle gidioken o arada vites küçültüp gaza yüklendiğinde arabaya ne kadar basarsan bass bi tarafını yırtıo anca geçio kısa mesafe olmak sartıyla ... bunların dısında fordun konforunu kullananlarda bilir . En son kara tabiki senin ama benim düşüncem FORD'dan yana .
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeAdLeY_27

Alman'dan vazgeçmemeni tavsiye ederim bizdede 2002'si var 1,3 full acayip atik ve hızlı , ama eksi yanlarıda var uzun yolda 120 150yle gidioken o arada vites küçültüp gaza yüklendiğinde arabaya ne kadar basarsan bass bi tarafını yırtıo anca geçio kısa mesafe olmak sartıyla ... bunların dısında fordun konforunu kullananlarda bilir . En son kara tabiki senin ama benim düşüncem FORD'dan yana .

alman diyorsun getz diyorsun fiesta diyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: laprace

quote:

Alman'dan vazgeçmemeni tavsiye ederim bizdede 2002'si var 1,3 full acayip atik ve hızlı , ama eksi yanlarıda var uzun yolda 120 150yle gidioken o arada vites küçültüp gaza yüklendiğinde arabaya ne kadar basarsan bass bi tarafını yırtıo anca geçio kısa mesafe olmak sartıyla ... bunların dısında fordun konforunu kullananlarda bilir . En son kara tabiki senin ama benim düşüncem FORD'dan yana .

ne diyorsun arkadasım anlamadım? Ford fiestadan bahsetmiyormuyuz ? Ford alman değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

ne diyorsun arkadasım anlamadım? Ford fiestadan bahsetmiyormuyuz ? Ford alman değil mi ?

değil

• Getz'i boşver Fiesta dolu ise fiesta tavsiye ederim...
  • quote:

1.3 fiesta var mıydı ki o kasada benim bildiğim 1.25 var sadece sanırım sizde 1.25i kastediyorsunuz?
  • fiesta bence... ford her aim başkadır. her yönüyle üşünmek lazım. 0 araç olması yeterli değil. kasa da çok önemli çarpışma testleri v.s .Saglam kasa saglam araba demektir. Ford bir çok konuda hyundaiden üstündür.
  • Çapışma testlerinde her ikisinde dört yıldız aldı. Fiesta sahibi olarak sıfır getz diyorum
  • Eğer fiesta sıfır getz ile kıyaslanabilecek kadar temizse fiesta al derim.
  • getz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

değil

Değil deyip kestirip atmıyacan U.S.A malı imiş aslen ama bizim ülkeye gelenlerin bazıları Almanyadada üretiliyormus .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.