Gectigimiz hafta eski telefonumu forum disinda birisine ucreti karsiligi sattim.Telefonun o gune dek en ufak sorunu yoktu ; ki alan kisi de ben cok titizim sizde benim gibi kullanmissiniz diyerek gorerek aldi.
Bugun bana mesaj atiyor ve telefonun power tusu basmiyor ( tam 22 ay kullandim telefonu 1 kez bile basmamazlik etmedi ) Ve telefonun arada sirada kapanip bastan acildigini yazdi.( kendisine kullandigim 22 ay boyunca en fazla 2-3 kez kendi kapandigini o da aldigim gunden beri en eski 9 versiyon ile kullandigim icin bunun oldugunu,son guncellemeyi yapinca aylardir 1 kez bile kapanmadigini soyledim.Sonuc olarak iade etmek istedigini soyluyor.Ben de sattigim urunun arkasinda oldugumu,1 haftadir sorunsuz kullandigin telefonun nasil oluyorda aniden bu hale geldigini sordum.O da bunlarin kronik sorunlari oldugunundan bahsetti.
Bende kabul etmeyip zaten garantili telefon aplple a goturup garantiden yaptirmasini soyledim.Cunku sivi temasi,dusurme vs den bu tur seylerin olabilecegini ve sana gorerek sapasaglam verdigim telefonun bu hale gelmesinin imkansiz oldugunu soyledim.O da bunu kabul etmeyecegini ve swap-tamir cihaz istemedigini , degisim-tamir olursa para iadesi istedigini soyledi.
Sizce ne yapmali ? boyle sacma is gormedim.
Deneme süresi 1 gündür. 1 gün içinde sıkıntı verirse eyvallah hertürlü tamam. Ama sen telefonu al bir hafta kullan sonra bozuldu de geri getir onu ben asla kabuletmem.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Hocam salla ver yolu gitsin. Dümen peşinde o kişi. Kim bilir telefona ne yaptı. Telefon benden çıktıktan sonra gerisi beni ilgilendirmez, 1 hafta geçmiş üstünden şimdi bozmuşsun telefonu gelip bana konuşma deseydin. Alırsam da ben sana sağlam sattım, bu şekilde (atıyorum 2000 liraysa,500 liraya) ölü fiyatına alırım önce incelemem lazım felan deseydin. Yüz verme tersle. Yoksa vasat insandan laf dinlersin habire durup durup lafını açar.