Şimdi Ara

2.EL SIFIR KARIŞIK SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İ5-8600k İŞLEMCİ SIFIR KUTUSUNDA : 1100₺
    GİGABYTE Z370 ANAKART SIFIR : 600₺
    CORSAİR 4GB 2400MHZ RAM: 190₺
    HDD 1 TB SEAGATE BARRACUDA SIFIR : 200₺
    COOLER MASTER 120MM SIVI SOĞUTUCU SIFIR : 300₺
    600-700W 80+ KASA : 550₺

TOPLAMDA 2900-2950 LİRA GİBİ Bİ RAKAMA DENK GELİYOR. İLK ETAPTA EKRAN KARTI ALMAYACAĞIM DAHA SONRA GÜZEL BİR ŞEY ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. KENDİ HALİ HAZIRDA MEVCUT KASAMI SATIP ÜSTÜNE PARA EKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. KENDİ KASAM:

FX8300 İŞLEMCİ
    GİGABYTE 970A D3 ANAKART
    2×4 1600 MHZ DDR3
    COOLER MASTER HYPER 212 EVO SOĞUTUCU
    WD 1 TB HDD
    ASUS GTX 650 Tİ BOOST EKRAN KARTI
    XİGMATEK 600W KASA
    ASUS DVD-R

KASAMI DA YAKLAŞIK 1900-2000 LİRA GİBİ Bİ FİYATA SATMAYA ÇALIŞACAĞIM. ÜSTE DE 900-1000 TL ATIP ÜSTTE Kİ SİSTEME GEÇİŞ YAPACAĞIM. BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞLERİ OLANLAR PAYLAŞABİLİR VE ÖNERİ DE BULUNABİLİRSE MEMNUN OLURUM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düşünce mantıklı ama senin kasa 1900 iraya gitmez
  • O kasayı 2000e kim alsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Farketmez ya üste koyacak parayı arttırırız kasayı düşürürüz anlatmak istediğim şey fikir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kankacım 8600k alma sana bir dost tavsiyesi. Ya 8700k al ya da 7700k. (Bence)

• Valla baldan tatlı konuşuyorsun da 2.el leri bile 1600 lira 8700k ların. Yoksa tabi bende isterim 😀

• hikok70 H kullanıcısına yanıt
    Hatta minimum tutarla bütçeyi zorlarsak i7 4790-k serisi bir işlemci alıp anakartı da değiştirip Sistemi kullanabilirsin. 8 gb daha ram eklersin bebekler bebeği olur. Bakma sen milletin 8700k özentiliğine. Piyasa bu durumdayken ikinci el ürüne sıfır fiyatı vermeye gerek yok. 4790k hatta 3770k bile hala çok güçlü bir işlemci. İyi bir ekran kartıyla çoşacağına eminim ben.
    Şahsen kendim ikinci el 6700k sistem topladım ve aşırı memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 1 Haziran 2018; 14:55:4 >
  • 4 gb sistem mü kaldi kardeş 4 değil 8-8 yap keyfine bak ayrica ekran kartsiz sistemi nasil caliştiracaksin yerinde olsam 2000-3000 tl gözden cikartirimm sisteminide sat güzel bi sistem toplaa eger ekran kart almiyosan 4 gb ram ile sistem topluyosan yorma kendini uzan dinlen israat et ramazan ramazan ter dökme:)

• Ddr4 sana çok tuzluya mal olur 4790k düsün derim

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Sen ciddi misin ya 😀 Valla süpermiş he ben nası düşünemedim bunları. Dahili ekran kartıyla gayet de güzel idare ederim bir süre. Ayrıca amaç belli düşük bütçeyle toplayıp upgrade etmek. Alabilecek olsam zaten basarım parayı alırım 2.el ile ne işim olur 😀 Mümkün mertebe sistem toplama işinden elini eteğini çek derim.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Evet bunu baya düşündüm ama şöyle ki coffe lake serisinde çoklu performansın elini ayağını baya bi topladılar uzun vadeli güzel olacağını düşünüyorum. 4790k da 22nm olayına biraz takılıyorum ve de bi sonra ki nesilde intel yine 1151v2 olayına devam ederse upgrade işi daha mümkün olur. 4790k yı upgrade etmek istersem yine bir ton para dökmüş olacağım yani.

Düşünemedigin için öneride bulunuyoruz kullandigim fx 8150 ile 50-60 fps alan 16 gb ram ile sistemi 7 yilldir kullaniyoken kalkipda parayi israf yaparak cebimden olmam akil yürütüyoruz ki bu önerdigin sistem sana 1-2 gün dayanir israf haramdir yazik edersin ikinci el önermem zaten sistem toplamada kucuk şeylerle değil büyük öneriler bulundugum için karşimdaki kaldirmiyo ondan dolayi yanaşmiyorum:))

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Ben kendi sistemimden de zaten oyun anlamında bi eksiklik hissetmiyorum çok fazla. Şuan ki kullanımımı baz alarak söylüyorum 'Tek çekirdek performansı'na ihtiyacım var. Fx serisi ne kadar f/p olsa da (ben alırken öyleydi en azından) şuan ben günün ihtiyaçlarını karşıladığını pek düşünmüyorum.

• Güzel bi seçenek ama insanlar 4790k nın kaçıncı nesil olduğunu unutup bin küsür liralara itelemeye çalışıyolar bana o fiyatlar mantıksız geliyor.

6700k’yı 2 ay önce 900tl ye aldım. Her zaman uygun fiyat kollanmalı. Benim aldığım zamanlarda 1400 e koyanlar da vardı bu işlemciyi.oluyor yani.

Ddr4 ramler pahalı olduğu için 4790 önerdim. Makul bir seviyede eminim bulunabilir bu işlemci sadece biraz araştırmak gerekiyor :)

eger upgrade amacın arsa zaten intel sana kopmle ters ryzen al 2020 ye kadar aynı anakart üzerinde kullan ve 2020 ye kadar bios destegide var ee daha ne amd eski amd degil ryzende baya büyük bir toparlaması var
    Sorun amd nin tek çekirdeğin üstüne düşmemesi. Flash tabanlı oynadığım bir oyun da canımu çok sıkar. Dilim yandı bi kere yoğurdu üfleyerek yiyeceğim. Değişim önemli İnteli denemek istiyorum.

dostum amd ryzende intel ile yarısıyor tek çekirdekte izle
    https://www.youtube.com/watch?v=ZABWNF2xpXE

hem ileriye yönelik çoklu çekirdek olmasıyla hemde uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Haziran 2018; 16:30:40 >
    İnternet paketim az link atamıyorum şimdilik bunu atayım . Ama yıllardır gelen amd mi intel mi tartışması uzun yıllar daha sürer birbirimizi ikna etmemiz mümkün değil 😀 Sadece amd den dilim yandı. Beni 1 kez yanıltırsa bu amd nin suçu olur ama beni 2.kez yanıltırsa bu benim aptallığım olur. Memnun değilken bir daha yönelmek aptallık olur diye düşünüyorum.
    2.EL SIFIR KARIŞIK SİSTEM

tamamda ben amd fanı degilim

o 8700k iyi olabilir ama ve lakin sen şunu unutuyorsun bu 8700k yı verimli kullanabilmek için 800 tl lik zorunlu z370 anakart alman gerekiyor yettimi yekmedi diyorki sen bu işlemciyi aldın ama bu işlemciden sogutucu çıkmıyor hopp sana 700 tl lik de sıvı sogutma masrafı çıkıyor zaten sen bu paraları verdikten sonra ohoo

2000 tl 8700k ee 800 anakart 2800 ee 700 tl de sogutucu 3500 eder sadece anakart işlemci ve sogutucu daha ram yok ortada

2700x 1950 tl içindende güzel kaliteli bir sogutma çıkıyor zorunlu x bilmem ne anakart kullanmana gerek yok b350 de de kullansan oc yapabiliyorsun daha ne diyim kardesim

dolar almış başını gitmiş 8700k toplamak için maddi olarak paranın çok olması gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.