Şimdi Ara

2. ewrende satilik hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 2. ewrende full atak için dizayn edilmis 1 yıllık mukemmel bir oyun 200k ustunde puanim var gunde min 30 komuta basabilecek durumdayim en onemlisi 2 farkli galakside 2 ay ve tikir tikir calisir durumda 2 sicrama gecidi oyunu birakiyorum ama az da olsa emeklerimin kariligini almak isterim 1000 kadar komutam var yaninda da biraz cerez bikacbin kadar HA falan filoda da ilk 500 deyim puanimin tamami filo ve binadan ibarettir en iyi savunma saldiridir felsefesinde hazirlanmis guzel bir oyun ayrintili bilgi icin olcayozzz@hotmail.com pesin soyliyim komik teklifleriniz icin mesgul etmeyin orda cok buyuk emek var oynayanlar bilir bu emegime de saygisizlik yapilsin istemem

• anladığım kadarıyla sırf bunu satmak için uye olmuşn bu foruma benm bildiim kadarıyla hesap satımı yasak
  • 12 ytl vereyim
  • 12ytl mi guldurme arkadsim beni sen bu oyunu hiç oynamismiydin 130 ytl teklif aldim daha iyisini bulamassam ona vericem öbür arkadasa gelince zaten her siteye bir amac icin kayıt oluyosun amcının ne oldugu farketmez bunun yasak olduguna gelince bende boyle dusunuyodum taa ki bunun ticaretini yapan bir kac kisiyle tanisinca hem oyunun degerini arttiriyor hemde comezlik cekmeden savasmak isteyen dolu ve elin doktoru bile deli gibi bu oyunu oynuyor
  • 400 k nın üstünde puanım war ama 2inci ayım yok
    iyi satışlar hocam şanslıymışsın
  • benim de 200k puanım vardı.2 ay, 2k komuta, 11k HAve 500 GD vardı.ama oyunu bırakmak zorunda kaldım.ben de 2. evrendeydim.emeğini cok iyi anlıyorum.ama bence satma.emeğine yazık etme..
  • burda satamazsın onu bit pazarına götür
  • tesekkur ediyorum arkadasim sagol oyundan anlayanlar belli oluyor benim de oyunu birakmamin zamani geldi diger oyunlar gibi degil ogame diger butun oyunlari bos vaktinde oynarsin ama bu lanet sey hayatini ona gore duzenlemeni gerektiriyor bende bundan sıkıldım artık baslamayanlara baslamalarını da tavsıye etmem
  • arkadaşım o acc ye 1 ytl bile vermem .....................
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

arkadaşım o acc ye 1 ytl bile vermem .....................

sen 500 ytl versen sana vermem ben o oyunu
  • ya ben bu hesap satma olayını yeni görüyorum iş çığından çıkmış arkadaşlar yapmayın oyun bu oyun .. bende bırakacam bırakamıyorum, deli bişi zaten bari satmayın silin gitsin bide emek var diyosunuz zevk için yapılmış bi emek o. şirket kurmuyoruzki burda satalım . neise siz bilirsiniz .. 130 kağıt veren var bide . durum vahim.

..Ogame hastalıktır aman bulaşmasın..
  • atıyor be 130 ytl kim verir puahahaha
  • eheh bencede aklını yitirmiş olması lazım .
  • arkadaslar 130 eskide kaldi 170 e adam buldum 3 gun daha beklicem bir kac yere ilan verdim 1 hafta beklemis oliim oyunu oynayan bilir ben 1 yıl belki daha uzun suredir oynuyorum bu oyunu kolay degil buralara gelmek
  • arkadaşlar bu ogame ye nerden nasıl üye olunuyo ki bana solermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghoul43

arkadaşlar bu ogame ye nerden nasıl üye olunuyo ki bana solermisiniz

www.ogame.com.tr buraya gir istediğin bir evrene kaydol oyna

ama benden sana bi tavsiye hiç başlama başlayan bırakamıo

• sakın ogame e baslama ben basladım pısman oldum sakınnn

• BİT PAZARINA DÖNDÜ FORUM
  • arkadaslar 2 gun daha bekliyorum yokmu arttiran
  • 12 lira yazmışım yanlışlıkla
    aslında 120 lira demek istemiştim ama 130 lira veren varmış artırmayı düşünmüyorum.
    son teklifdi 120
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.