arkadaşlar Çok Sağolun Bu güne kadar denemedigim Porgram KALMADI..
EMULEYI kurdum Kurmasinada Gelmior DOsyalar Gelse bile Çok yawaş...
cfosspeed programını kur daha sonra emule nin son sürümünü kur.ayarlarını yap.yüksek id al.kullanıcı sayısı çok olan filmleri indir.divxplanet'in filmleri gibi..
arkana yaslan ve sabret
ee
quote:
Orjinalden alıntı: Fe Ty
arkadaşlar peki aynı anda aynı şifreyle iki kişi bağlanabilir mi yoksa arkadaşımın şifresini ancak o kullanmadığı zamanlarda mı kullanabilirim
t iki kişi aynı şifreyle bağlanabiliyo ben öyle yapıyorum ama bazen işlemeyedebiliyo sen bi arkadaşınla dene sonra kullan
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
ne filmi çıktı acaba
bakalım aynı şey benim başıma gelcek mi
sınırsıza geçmeyi düşünüyorum günün 25 saati film indircem
ares de fake download dolu. daha aratıp indirmeye başladıgım hiçbir film düzgün cıkmadı. mutlaka avipreview benzeri bir program ile ön izleme yapılmalı ares kullanırken. rezalet.
Yaw bende Emule'de Death supermodels 3 diye film indirdim film goruntusu yok x_crazy'nin verdigi Linki indirim cozulur insallah. arkadasLaR bildiginiz komik filmleri solermisiniz film ariyorumda
ne filmi indirip duruyo bu kotalılar gidin 1 milyona korsanını alın benimde kotalı hiç film indirmedim daha ama kotayı sürekli aşıyorum adamlar bide film indiriyo aşmıyomusunuz kotayı
quote:
Orjinalden alıntı: combata
ne filmi indirip duruyo bu kotalılar gidin 1 milyona korsanını alın benimde kotalı hiç film indirmedim daha ama kotayı sürekli aşıyorum adamlar bide film indiriyo aşmıyomusunuz kotayı
Aynı olay bendede var.. Film fln indirmem hep aşarım kotayı. Bir keresinde 8 gb yapmıştım
film için torrent çok iyi. 200 e yakın film indirdim 1 tane fake çıktı. oda aynı filmin çizgi filmi
yavrum uzantısı WMV ise kopya koruması olabilir yok divx ise codec olabilir yeni bir Divx versiyonu ile kodlanmışsa olabilir. tabi birde matruşka dosyası (MKV) olma olasılığı var kontrol et bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: showalye1
arkadaşlar 2 'gündür TOKYO Drift 'i indirdim Netten 791.MB :p) oda ne indirdim açilmior deli Oldm Denemedigm Player Kalmadi Codex Lere Baqdim herşey Normal ama Bi Türlü açamadm FLMİ
YARDIMCI olursaniz Çok Sewinicem
Not:Windows Media Player 11 .Bs Player. Dvix Player denedim ama açamadim Verdigi Hatayida Yaziym Buraya...
Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.
the fast and the furious tokyo drift
arkadaşlar torrent kullanmaya başladığım günden beri öyle farklı filim çekme olayı yaşanmadı filimlerin isimlerini değiştirilmesinin arkasında filim endüstrisi var ve indirenleri yıldırmaya çalışıyorlar yada ne kadar geç inerse bizim için o kadar iyi düşüncesindeler
ARKADAŞİM SAOL işe Yaradi Flimi açdım ama açmaz olsaydm
Yaw Flimn Üzerinde Yazan isimle alakasi yok Başka Flim Çiqdi..
Ad Bölümnde Tokyo Drift Yazior içinde de Başka Flim war bende Çözemedm alll Ulan ARES ahhh Yakdın Beni
Yaw adam gibi Flimleri Nereden indirebilir?? PMDEN atarsanz daha ii Olur Teşekkürler Tekrar x_crazy
bi kere banada olmştu o ya çok koyuyo insana
Hocam o programı nerden indirebilrz link verebilirmisn?
quote:
Orjinalden alıntı: biologist
film için torrent çok iyi. 200 e yakın film indirdim 1 tane fake çıktı. oda aynı filmin çizgi filmi
www.bitcomet.com adresine girmeyi dene oradan bir program çekeceksin sonra program içinden "ara butonu ile" torrnet sitelerinde istediğini arattırabilirsin. torrent çekerken dikkat edilcekler
çekeceğin torrent in healt(sağlığı) yüksek olsun.
leech değerinden çok seed değeri önemli olan seeds değeri çok olan bir torrent dosyalarnı çek
çekiceğin torrentleri bir çok siteden araştır daha iyi bir kaynak bulursan ondan çek
bende bs player pro var hepsini çalıştırıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme