Şimdi Ara

2 laptop arasında kaldım perşembeye kadar seçmem gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-dominator-gt62vr-6rd-026ca-notebook-fiyati,251421.html
    https://www.amazon.com/dp/B06Y4GZS9C

Arkadaşlar iyi forumlar iyi akşamlar perşembeye kadar bu iki laptopdan birini alacağım inşallah.İlk olarak gönlüm msi tarafından işlemcileri aynı olsa düşünmeden alırdım gerek marka gerek tasarım olarak ama şöyle bir sıkıntım var msi olanın işlemcisi 6700 hq acer olanın 7700hq.Artı olarak msi da gsync,windows 10 ve +1tb hdd var.Ama en çok arada kaldıgım nokta sizce 6700 hq ile 7700 hq arasında çok devasa bir fark olur mu yani ben bu farkı hisseder miyim ?Laptopu genel olarak oyun ve kodlama üzerine kullanıcam şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

• Öncelikle merhabalar ben de aynı fiyat civarında dizüstü arıyorum
    MSI'nın klavyesi Steel Series yapıyor kodlama açısından yardımı olur diye düşünüyorum ben de programcılık okuyorum şu an seçeneklerim arasında bir düşük modeli.
    Acer'a gelince bizim arkadaş aynısını bu sene mayıs ayında almıştı her yerde hava atıyordu ki AutoCAD vs programlarını yükledim daha sonra GRID oyununu en yüksek ultra ayarlarda açtım laptop gayet akıcı bir şekilde oynatıyor ve çalışıyor. Klavyesi komforlu lakin steel series kadar olur mu bilemem. Ki zaten Türkçe klavye ile gelmiyor başka bir klavye takarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

Öncelikle merhabalar ben de aynı fiyat civarında dizüstü arıyorum
    MSI'nın klavyesi Steel Series yapıyor kodlama açısından yardımı olur diye düşünüyorum ben de programcılık okuyorum şu an seçeneklerim arasında bir düşük modeli.
    Acer'a gelince bizim arkadaş aynısını bu sene mayıs ayında almıştı her yerde hava atıyordu ki AutoCAD vs programlarını yükledim daha sonra GRID oyununu en yüksek ultra ayarlarda açtım laptop gayet akıcı bir şekilde oynatıyor ve çalışıyor. Klavyesi komforlu lakin steel series kadar olur mu bilemem. Ki zaten Türkçe klavye ile gelmiyor başka bir klavye takarsınız.

Cevap için çok teşekkür ederim ama konuyu açtıktan sonra çok büyük hayal kırıklığına ugradım msin bu modeli artık türkiyenin hiç bir yerinde stokta yokmuş.Sonuç olarak acera kaldık.

• T h r a c i a n kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de getirtmeyi düşünüyorum da acaba sıkıntı yaşar mıyım diye çekiniyorum bir yandan.
  • Amazondan aceri alırsam ilk alışverişim olacak o yüzden pek tecrübeli değilim vergilerle beraber ne kadara geldigini söyleme şansınız var mı ayrıyetten siz olsanız acer ile bu model arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz ?
    Yurtdışından daha önce dizüstü getirmedim güvence değil amazon sağlam firma lakin uğraşmak istemiyorum o kadar gün. Monster ve Casper var GTX 1060 olarak bu fiyat civarında ki bana göre alınmaz. MSI'nın 1050ti modelini buldum o da i5 işlemcili ondan da vazgeçtim.Ben galiba bunu alacağım 4 gündür yoğun bir şekilde araştırıyorum. En son lenovoda karar kıldım.
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-y520-i7-7700hq-16-gb-2-tb-256-gb-ssd-gtx1050ti-4-gb-80wk00x7tx-notebook-1176126.html
    Lenovo IBM gibi büyük bir bilgisayar şirketinin markası artık. 1050ti olarak alternatif markalar da var DELL, ACER vs gibi. Bu ürün çok uygun geldi bana. İşlerimi halletmeme yeter de artar bile. Yurtdışından alışveriş yapacak olsam 5300-400 civarında param olsa MSI alırdım. Çünkü hem yeni modeli hem daha kaliteli bana kalırsa Acer'dan. Ne kadar ücret vereceğinizi ödeme aşamasında yazıyor hocam. Amazon güvenilir lakin hadi oldu da diyelim Allah göstermesin gümrükte bir problem çıktı düşük bir ihtimal. Evrak felan vermeniz gerekebilir. Ki ben bunlarla uğraşmak bile istemiyorum. Az bir zamanım var zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo 4650 liraydı şimdi baktım 5499 lira olmuş yuh artık diyorum anlaşılan yine casper ile monster'a kaldık :D
  • MSI alın. İslemciler arasında %10 fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Vergi, kargo dahil 1270 dolar civarı tutar Acer Helios hocam.Acer in Tr garantisi yok.Benim tavsiyem amazondan asus ve msi dışında laptop almamanız.Asus gl502vm ye bakabilirsiniz kargo vergi dagil 1500 dolar tutuyor ve 1 yıl tr garantili.

• Hocam helios fiyatının en fazla 300 400 tl fazlasına cıkabilirim bu fiyat aralıgın da bir önerin varsa makbule geçer.
  • Hocam malesef başka önerim yok ama hepsiburada.com da bilgisayarlarda kdv indirimi olunca asus gl502vm modeli 5039 civarına iniyor.Tek eksisi gtx 1060'ın 3 gb olması.Yada monsterde 1060lı model 5000 lira onada bakabilirsiniz.Eğer monsteri almak isterseniz internet üzerinden alınki begenmezseniz iade edersiniz.

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V13-1.html#.Wcl0wBk8XqA

• Cok teşekkür ederim dostum sanırım helios 300ü sipariş edicegim ve monsterdan uzak durmaya calısıyorum :):)

hayırlı olsun hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.