arkadaslar ben worior oldugum için champion ve ya musa olmam lazımdı ve ben champion oldum...
champion ne musa ne işe yarıyor_?
ve hatta bilen varsa eger diğer hepsinin ne işe yaradığını söleyebilir misiniz lütfen?
Champion:pek iyi deil maden skili,atak artıcı ve karşıdakinin atağını duşuren skiller war kasmak için ideal deil soyleyim
Musa:maden skili,defens artırıcı,defens duşurucu(aynı zaman da monster toplayıcı bence en iyisi Musaydı eğer job deiştirmek istersen (ki bence istemezsin) cm de 65-90 m e satılan transformation paper war bunla deiştirebilirsin....
zor yolu seçmişsin sorun sadece bu. Debuff dediğimiz üstteki elemanın da dediği gibi debuff skili yok championda. Fakat muazzam bi atak artırıcı skilin var eğer str yi fazla tutarsan int ile beraber , champion bu aralar avantajlı konumda. Çünkü çoğu oyuncu 16 dan fazla dex vermiyor ki o da mecburen vermesi gereken dex. Dediğim gibi , işin zor ama üstesinden gelirim diyorsan yolun açık. Herkese iyi oyunlar...
ama ben dex ciyim yaw... yani işim zor onu mu diyorsun.... sadece atak cok fazla artıyor yani madendeki örümceklere 2-2 vururken skill i kullandığımda 50-60 vuruyorum... ama skill maden dısında gecerli olmuo. yani sp de tiger ları öldürmek için bastığımda chi düsüo ama ama vurusumda hiç bir fark olmuyor...
ayrıca en sondaki skill hiç bi işe yaramıyo basıyorum ama olmuo. neden_?
yeni char kasıyorum zaten bu arada bari onu musa yapayım
cevaplar için tesekkürler...
hunter da yap istersen pasive kitabı defens werio 2, meslek dede ranger ı seçersin
yaw hunter da var 49 level adam ama bıraktım onu zor gelio....
saolasın ama ileride geri dönersem öle yaparım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme