Şimdi Ara

20:00-02: 00 arası arası tchibo alt limiteiz %20 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mail geldi yaklaşık altı saatliğine alt limitsiz %20 indirim varmış. Kapsul alacak olanlara faydalı olabilir

www.tchibo.com.tr
    Tchibo Dünyasına Özel Ürünler | Tchibo
    http://www.tchibo.com.tr/m?wbdcd=NhH62Ujfk3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06Ankara06FB -- 21 Eylül 2015; 20:23:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tchibo bozdu iyice geçen ki kampanyasından alışveriş sırasında hata verince karttan 750 tl çektiler bu günde sipariş geldi kaban yerine saçma sapan bir ürün koymuşlar . gel de alışveriş yap artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

tchibo bozdu iyice geçen ki kampanyasından alışveriş sırasında hata verince karttan 750 tl çektiler bu günde sipariş geldi kaban yerine saçma sapan bir ürün koymuşlar . gel de alışveriş yap artık
    Avantajix harici kombo oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

Mail geldi yaklaşık altı saatliğine alt limitsiz %20 indirim varmış. Kapsul alacak olanlara faydalı olabilir

Renkdaş kapsul ne olaki
  • quote:

tchibo bozdu iyice geçen ki kampanyasından alışveriş sırasında hata verince karttan 750 tl çektiler bu günde sipariş geldi kaban yerine saçma sapan bir ürün koymuşlar . gel de alışveriş yap artık

Benzer sorun benim de başıma geldi, eşime aldığım bir takı yerine kafalarına göre başka bir şey yollamışlar, tchibo Türk sitelerine benzedi iyice...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

Mail geldi yaklaşık altı saatliğine alt limitsiz %20 indirim varmış. Kapsul alacak olanlara faydalı olabilir

Renkdaş kapsul ne olaki

Caffissimo kahve kapsulu tuttuğu takıma ömrümü verdiğim

• yuce86 kullanıcısına yanıt
    hocam birde mükerrer çekim yapıyorlar alış veriş yapıp hata veren olduysa bence internet bankacılığından kontrol etsin kartlarınızı sömürmüş olabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çiçeksepeti 100 30 6 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam birde mükerrer çekim yapıyorlar alış veriş yapıp hata veren olduysa bence internet bankacılığından kontrol etsin kartlarınızı sömürmüş olabilirler

2 çekim oldu gözüküyor ama biri dönem içi işlemlere geçmiyor. Başıma geldi ondan söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

2 çekim oldu gözüküyor ama biri dönem içi işlemlere geçmiyor. Başıma geldi ondan söylüyorum.

Alıntıları Göster
    yeni üyelik açıp /10 ile birleşmiyor dogum gunene bakmak lazım

• thorondor06 kullanıcısına yanıt
    yok hocam onu biliyorum benim dediğim bildiğin karşılıksız çekiyor adamlar bana inanmazsan bu garibanlara inan

www.sikayetvar.com
    Tchibo Mükerrer Çekim!
    https://www.sikayetvar.com/tchibo-mukerrer-cekim

www.sikayetvar.com
    Tchibo Kredi Kartından İki Kez Tahsilat!
    https://www.sikayetvar.com/tchibo-kredi-kartindan-iki-kez-tahsilat

www.sikayetvar.com
    Tchibo 2 Kere Çekilen Para
    https://www.sikayetvar.com/tchibo-2-kere-cekilen-para

adamların sitesi bozuk gerçi bu mesajıda zorla yazdım bizim sitede bozuk

• Tchibo son zamanlarda iyice bozuldu..urun degisimi bile 1 ayi gecti onay bekliyorlarmis..sikayet var girin son zamanlardaki sikayetlere bir bakin derim...

• O değil de bana siparişimde tek sipariş verdiğim üründen 12, iki sioariş verdiğim üründen 13 tane göndermişler, mh yi Aradım ne yapayım diye siz bilirsiniz dedi. Isterseniz sizde kalabilir dedi. Fazla gelen 23 adet ürünü geri gönderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesimk06

O değil de bana siparişimde tek sipariş verdiğim üründen 12, iki sioariş verdiğim üründen 13 tane göndermişler, mh yi Aradım ne yapayım diye siz bilirsiniz dedi. Isterseniz sizde kalabilir dedi. Fazla gelen 23 adet ürünü geri gönderdim.
    Ne alınabilir buradan ?

Kahve tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesimk06

O değil de bana siparişimde tek sipariş verdiğim üründen 12, iki sioariş verdiğim üründen 13 tane göndermişler, mh yi Aradım ne yapayım diye siz bilirsiniz dedi. Isterseniz sizde kalabilir dedi. Fazla gelen 23 adet ürünü geri gönderdim.

Bize denk gelmez ki

• 1kg barista espresso 40tl kargo dahil bence iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

1kg barista espresso 40tl kargo dahil bence iyi fiyat
    %20 + %15 doğumgünü kodu + cafe crema kapsül kampanyasını birleştirip sipariş geçmiştim. Siparişi kafalarına göre iptal etmişler. THH ya da BİMER'e şikayet edicem bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

%20 + %15 doğumgünü kodu + cafe crema kapsül kampanyasını birleştirip sipariş geçmiştim. Siparişi kafalarına göre iptal etmişler. THH ya da BİMER'e şikayet edicem bunları.

Alıntıları Göster
    30% indirim döneminde uzun zamandır beklemede olduğum Caffissimo Latte kahve makinası ve 10 küsür kapsülle bir iki tane daha ıvır zıvırı 710 TL yerine 495 TL'ye aldım.
    8 günde gelen kargo paketini iştahla almaya gittiğimde dandik bir pike tarzı birşey kargolandığını gördüm.
    Aynı an kargoyu iade ettim ve beklemeye geçtim. Umutla kargomu beklerken ve 20 gün gibi bir sürede yaklaşık 14 defa müşteri hizmetleri ile görüşmem ve ardından 4 defa meramımı iletişim forrmu ile bildirmeme ve her keresinde
    kargonuzu yolluyoruz en kısa zamanda yalanına maruz kalmama ramen, bu sıkıntılı dönem sonucu 22.günde siparişimi iptal edip paramı iade edeceklerini ve eğer istersem aynı siparişi anında geçebileceklerini belirttiler.
    Tabiiki 770 TL ücret karşılığında ve yanında özürlerine mahsuben 2 kutu kapsül hediye edeceklerini bildirdiler....
    PES DOĞRUSU...
    Arkadaşlar iademide 28 günde yaptılar bu deneyimden sonra kimseye tavsiye etmiyorum , rahatını seven, hızlı kargo isteyen , kazıklanmak istemeyen Tchibo'dan alışveriş yapmasın...

www.sikayetvar.com
    Tchibo Siparişini Vermiş Olduğum Kahve Makinasını 2 Haftayı Aşkın Süredir Göndermedi
    https://www.sikayetvar.com/tchibo-siparisini-vermis-oldugum-kahve-makinasini-2-haftayi-askin-suredir-gondermedi

• quote:

quote:

Hocam aynı sorun benim başıma da geldi.. Tchibo dan 8 aralık günü 4 taksit secenegi ile cafissimo classic kahve makinasi aldim.. Alırken sistemleri hicbir hata vermedi..Sorunsuz bir ödeme işlemi gerçekleşti..Aldigim günden beri ürün bedeli provizyonda bekleyen işlemlerde görünüyor fakat 3 gün sonra ayın 11 inde sanki bir daha alım yapmışım gibi dönem içi işlemlerde 4 taksitli ayrı bir ödeme kalemi var..Provizyondaki harcama kalemi ise hala duruyor.. Siz bu problemi Tchibo ile çözebilmiş miydiniz? Çözdüyseniz nasıl çözüme kavuşturdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerc86

quote:

quote:

Hocam aynı sorun benim başıma da geldi.. Tchibo dan 8 aralık günü 4 taksit secenegi ile cafissimo classic kahve makinasi aldim.. Alırken sistemleri hicbir hata vermedi..Sorunsuz bir ödeme işlemi gerçekleşti..Aldigim günden beri ürün bedeli provizyonda bekleyen işlemlerde görünüyor fakat 3 gün sonra ayın 11 inde sanki bir daha alım yapmışım gibi dönem içi işlemlerde 4 taksitli ayrı bir ödeme kalemi var..Provizyondaki harcama kalemi ise hala duruyor.. Siz bu problemi Tchibo ile çözebilmiş miydiniz? Çözdüyseniz nasıl çözüme kavuşturdunuz?

Provizyondan dönem içi işleme geçmedi benimki. Sizinkinin de geçeceğini sanmiyorum. Geçerse tchiboyla iletisime geçin derim

• Türk kahvesi almıştım 9 günde göndermişti kargo takibi yoktu almam bi daha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.