EVLİLİK VESİLESİ İLE YENİ EV KURACAĞIM VE BEYAZ EŞYAYA 20BİN BÜTÇE AYIRDIM ARKADAŞLAR.VE SİZLERİN TECRÜBE BİLGİ BİRİKİMLERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM.
BUZDOLABI ; ÜSTTE DERİN DONDURUCULU SOLO OLACAK. ÇAMAŞIR MAKİNASI ; 9-10-12 KG KADAR YİNE SOLO BULAŞIK MAKİNASI ; BUNU 3.5-4 BİN LİRALIK BİŞEY DÜŞÜNÜYORUM. ANKASTRE SET ; 4.5 -5.5 BİN LİRA ARASI DÜŞÜNÜYORUM BU ÜÇÜNÜ, OCAK GAZLI OLACAK.
KENDİ KULLANDIKLARINIZ MEMNUN KALDIKLARINIZ YADA KALMADIKLARINIZI PAYLAŞABİLİRSİNİZ.HANGİ MARKA İYİDİR HANGİSİ SAĞLAMDIR KENDİ EDİNDİĞİNİZ TECRÜBELERİ DE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Yunus bey merhaba, Ürünlerle ilgili olarak; ev belli ise Buzdolabının yer ölçüsü, rengi bulaşık mak renk?
Yazabilirseniz buna göre Siemens ve Profilo düşünürseniz modelleri önermeye çalışırım.
Teşekkürler.
shopsiemensS
kullanıcısına yanıt
merhabalar , renkleri beyaz olması taraftarıyız gelenek ve göreneklerimiz ışığında :)
buzdolabı 70 cm
bosch siemens profilo bir adım önde şuanlık araştırmalarım neticesinde muadili markalara istinaden daha az sorunlu/sorunsuz oldugu söyleniyor.birde bosch arıza tespitine gelen servis ücreti 50 lira almasını markaya yakıştıramıyorum sadece.teşekkür ederim.
yunus_7888Y
kullanıcısına yanıt
50 Tl göreceli biraz :) Müşteri çocuk kilidini aktifleştirip sonra servisi arayıp gelin bunu çözün diyor mesela ( eskiden ücretsizdi ) şimdi diyemiyorlar :):):) bu tip durumlardan dolayı, maalesef bu para alma durumlarını çıkardılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme