Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 20-22 bin tl civarında sedan bir araç arıyorum. Aklımda sırasıyla şu araçlar var. 1- HONDA CİVİC 1.6 LS-ES(2005-2006 model) -Öncelikli tecihimdir- 2- OPEL ASTRA 1.6 CLASSİC 3- FORD FOCUS 1.6 4- RENAULT MEGANE 1.6 benzinli veya 1.5 dizel
Bu araçları biraz takip ettim internetten fiyatları yakın seyrediyor. Sizden istediğim ise aşağıdaki kriterlerime en uygun olanını bana tavsiye etmeniz. Bu konuda bilgisi olan veya bu araçları kullanmış olan arkadaşlar cevaplarlarsa çok sevinirim. KRİTERLER 1- Sağlam ve güvenli olması. (Allah korusun bir kaza anında beni ve diğer yolcuları iyi koruyabilmeli) 2- Performansı iyi olmalı. (Örneğin araç sollamalarda sıkıntı çıkarmaması lazım. gaza basıldığında performansıyla güven vermeli) 3- Konforlu olmalı ( x5 konforu aramıyorum Yoldayken küçük çukurları hissttirmesin, aldığıma pişman ettirmesin yeter) 4- Yakıtı makul olmalı ( çok az yaksın demiyorum ama km de 300 bin de olmasın ) 5- Bana çok fazla sıkıntı çıkarmamalı( hiç arıza yapmasın demiyorum ama servise de sık gitmek istemiyorum)
Şimdiden teşekkürler....
Tek söyleyeceğim şey ESP'siz araba alma.Gerisi teferruat.
cıvıc diyorum başka bişey demiyorum
Eski kasa(3b) passat alabilirsin.Ben de otomatiği vardı muhteşem bir arabaydı.Onun için sattım yeni kasaya geçtim.Son hız olarak 230 basmıştım onunla.Gayet performanslı ve ara hızlanmalarda güzel.
KIA Cerato alın o zaman. Yazdıklarınızın hepsini karşılar.
22 bin verebiliyorsanız nissan primera yada opel vectra düşünün bence 2003-2004 model
Honda ile Ford arasında karar ver Araya da Renault ekle. Hangisinin temiz az km yapmış donanımlı özellikle Hava yastığı ABS ESP gibi güvenlik donanımlı versiyonunun bulursanız ona bakın. İyi araştırın. Sahibinden.com araba.com. arabam.com gibi sitelere bakın Oto pazarlarını gezin.