Şimdi Ara

20-30 bin tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda araştırdım ama uygun bir şey bulamadım. Baştan belirteyim öğrenciyim ve bütün masraflar (kasko, sigorta, noter vs.) dahil 30.000 den fazla param yok. Kriterlerim aşağıdaki gibi:

1-) Performans, yol tutuş vs. mükemmel olsun demiyorum ama kötü de olmasın. Uzun yola gidip geleceğim ve araba bastığım zaman savurmasın yeter.

2-) Çok ufak olmasın. Çok ufaktan kastım getz kadar olması. Fİesta tarzı arabalar olabilir. 4-5 kişi rahat binebilsin.

3-) Yakıt konusunda benzinde 25 kuruşa kadar tamamım. (şehir içi)

4-) Genç adamız, biraz şekli herkes ister :)

5-) En önemlisi de sanayinin yolunu aşındırtmasın bana.

Lütfen o fiyata öyle araba yok tarzı yorumlar yapmayın, sizden BMW 118 muadili araba istemiyorum bende farkındayım verebileceğim paranın ve ne alabileceğimin sadece performans konusunda çok tereddütlüyüm.

NOT: Ekim kasım gibi piyasa düşer mi beklemeye değer mi? İlk arabam olacağı için tam olarak bilmiyorum piyasayı yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar

• tata bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

tata bak derim

daha önce tataya hiç binmedim hatta pek fazla duymadım bile. nasıl arabaları, biraz daha bilgi verebilir misin rica etsem?
  • 2006+ fiesta
    Punto 2006+ 1.3mj
    C4 1.6hdi 3k olursa vts-vtr
    207 1.4hdi
    2006+ 307 1.6hdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinde 25 kuruş şehir içi yakan araç yoktur LPG'li araçlara yönelebilirsin. Clio 4'lere baktın mı ?
  • Ben ilk arabamı galeriden almıştım. Galerilerdeki fiyatlara bakarak kafanda net bir fikir oluşur.
    Sonra istersen internetten bir daha bakarsın.
    Forumdan tavsiye almak iyi bir seçenek değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

2006+ fiesta
    Punto 2006+ 1.3mj
    C4 1.6hdi 3k olursa vts-vtr
    207 1.4hdi
    2006+ 307 1.6hdi

cevabınız için teşekkür ederim. Pegeout'tan uzak dur diye bir algı duydum bu araç araştırma sürecimde sizce ne kadar doğruluk payı vardır sanırım bilginiz vardır bu konuda. Punto'nun yol tutuşu nasıldır mesela 150 ile giderken araba bunu hissettirir mi savurur mu? Son olarak da Pegeout 407 sedanlar hakkında ne düşünürsünüz bu fiyatlara bulabilir miyim? bir de araba piyasası ekim kasım gibi düşüş gösterir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Benzinde 25 kuruş şehir içi yakan araç yoktur LPG'li araçlara yönelebilirsin. Clio 4'lere baktın mı ?

ilk etapta lpg düşünmüyorum ama ihtiyaç olursa tabi ki taktırabilirim. ve dediğiniz gibi sanırım 25 kuruş abartı oldu. 30 kuruş yakan bir araba almış olsam sizce cebim yanar mı? öğrenciyim sonuçta.. Reno serisi düşünmüyorum açıkcası, bir tane symbol var arkadaşta ara sıra kullanıyorum ama arabada can kaygısı taşıyorum açıkçası bana çok basit geldi reno'lar.

quote:

Orijinalden alıntı: Bubba kush

Ben ilk arabamı galeriden almıştım. Galerilerdeki fiyatlara bakarak kafanda net bir fikir oluşur.
    Sonra istersen internetten bir daha bakarsın.
    Forumdan tavsiye almak iyi bir seçenek değil bence.

fikriniz için teşekkür ederim. galericilere işin açığı hiç mi hiç güvenmiyorum. sahibinden'e bakıyorum istediğim tüm kriterleri giriyorum çıkan araçlar memnun etmiyor açıkcası. forumdan bilgi isteme sebebim örneğin, şekli biraz daha kötü olur ama performansı artar vs. gibi bilen tavsiyesi almak.

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bfkartal

Selam dostlar, abiler, ablalar.

Forumda araştırdım ama uygun bir şey bulamadım. Baştan belirteyim öğrenciyim ve bütün masraflar (kasko, sigorta, noter vs.) dahil 30.000 den fazla param yok. Kriterlerim aşağıdaki gibi:

1-) Performans, yol tutuş vs. mükemmel olsun demiyorum ama kötü de olmasın. Uzun yola gidip geleceğim ve araba bastığım zaman savurmasın yeter.

2-) Çok ufak olmasın. Çok ufaktan kastım getz kadar olması. Fİesta tarzı arabalar olabilir. 4-5 kişi rahat binebilsin.

3-) Yakıt konusunda benzinde 25 kuruşa kadar tamamım. (şehir içi)

4-) Genç adamız, biraz şekli herkes ister :)

5-) En önemlisi de sanayinin yolunu aşındırtmasın bana.

Lütfen o fiyata öyle araba yok tarzı yorumlar yapmayın, sizden BMW 118 muadili araba istemiyorum bende farkındayım verebileceğim paranın ve ne alabileceğimin sadece performans konusunda çok tereddütlüyüm.

NOT: Ekim kasım gibi piyasa düşer mi beklemeye değer mi? İlk arabam olacağı için tam olarak bilmiyorum piyasayı yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar

accent era 1.4 lpgli max 19 krş yakar ben deviri kırmızıya getirerek kullanırım.

160 a kadar sıkıntı yok.

sorunsuz araçtır sanayiye gitmessin.

parçalar uygundur.

2006 2007 modellerine bakarsan vergiside çok uygun olur.

araç 190 a düz yolda rahat geliyor eğimli yolda benzin ile 207-8 km yaptım. performansı 10 numara

içi rahattır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.