Şimdi Ara

20 Çift Çorap 80TL / AMAZON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
10.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • erkeğe hallenen tarikat ucubelerinden kesin korur mu bu bizi?

• old horizon kullanıcısına yanıt

dün geldi çoraplar ince (nerdeyse dantel gibi) ve 40 numaraya uygun bende ufak ama idare eder o kadar kötü değil sonuçta pazarda bile 3 tanesi 20 tl nerdeyse burda 4 liraya geliyor ayağı büyük olanlara pek uygun değil;

paylaşım ve emek harcayan konu sahibi arkadaşa teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old horizon -- 20 Eylül 2022; 13:6:35 >
  • biraz ten rengini andırıyor, o da caiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz çorak almayın abi, hatta bilindik marka çorap da almayın; pierre cardin, sarar, altınyıldız vs dahil bunları almayın. Gidin adam akıllı dündar marka çorap alın bana dua edersiniz :)

• benim çoraplar geldi. saydım içinden 1 tanesini çıkarıp göndermiş. yani 20 değil 19 tane var. aşırı kalitesiz duruyor. %80 pamuk felan olamaz bu. bu fiyata ucuz olsa bile insanlar çorapları saymayacak diye 1 tane eksik gönderdiği için iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 27 Eylül 2022; 10:42:1 >
  • Pi kullanıcısına yanıt

Beyaz çorap dinleyenlere kro diyorlardı şimdi z kuşağı keko rap dinleyen çocukların hepsi böyle giyiniyor bir de saçlar amerikan tıraş

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Baktım hacı oda tanesi 20 liradan başlıyo 40 liraya kadar gidiyor. Kalitedir belki eyvallah ama çok pahalı geldi bana.

• freedomfighter kullanıcısına yanıt

Zaman değişiyor hocam. Bizimle eskiler gibi aynı. 20 Çift Çorap 80TL / AMAZON 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoraplar dandik. Giyince içi görünüyor. Transparan gibi.

Yine de fiyatına göre normal. Çok bir beklentim yoktu zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senged kullanıcısına yanıt

konusu vardı forumda sanus çoraplar fena değil.

GoWith 4’lü Pamuklu Kısa Sporda fena durmuyor. fiyatı makul, kupon vs varsa denenebilir.

• aytuğ çorapta kampanya var.

6 çifti 50 TL. kargo olmaza değerlendiirlebilir.

20 Çift Çorap 80TL / AMAZON
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.