Şimdi Ara

%20 indirimli steam bakiye satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 %20 indirimli steam bakiye satışı

---Bakiye kalmadı---

Merhabalar, %20 indirimli bakiye satışı yapmaktayım. Kısaca siz bakiyeyi veya almak istediğiniz oyunu söylüyorsunuz ben size skin atıyorum ve bu skini topluluk pazarında satıp hesabınıza geçen parayla oyunu alıyorsunuz.

Örnek olarak 1000tllik bir oyun almak isterseniz ben size yaklaşık 1150tllik skin atıyorum ve siz pazarda bunu satınca hesabınıza 1000tl geçiyor ve bunun için bana 800tl ödüyorsunuz

Normalde oyunları direkt gift olarak atıyordum ancak steam kısıtlama getiriyor maalesef.

Şu anki şekliyle olması için;

Hesabınızda mobil guard aktif olmalı

Topluluk pazarında skin satabiliyor olmanız gerekiyor

Alt limit yoktur istediğiniz miktarı yazabilirsiniz veya oyun ismi yazarsanız yardımcı olurum.

Dikkat!

Steam yakın zamanda "beklemedeki bakiye" diye bir şey getirdi. Alıcılardan dolayı bazen bakiyeniz resimdeki şekilde gözüküyor ve 48 saat içinde geliyor. Lütfen bunu bilerek mesaj atınız. Bakiyenin bekleme sebebi pazarda skini satın alan hesapla alakalıdır.

%20 indirimli steam bakiye satışı

Halkbank,Teb ve Papara kullanmaktayım.

Referansı olmayan kişilerden önce ücreti alıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güvenilir satıcı +++

• Kendisinden 2000tlye yakın alım yaptım. Hızlı ve bir o kadar da nazikti. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hızlı ve güvenilir tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba bakiye mevcut mu ?

• Defias kullanıcısına yanıt

evet mevcut

• Hocam merhaba, Diablo 4 almayı düşünüyorum, bu söylediğin yöntemde skin hemen satılan bir şey mi? Beklemek gerekiyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendisinden toplamda 5000tl civarı item aldım, teşekkürler. Güvenilir ve hızlı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt

hemen satılıyor lakin bakiyenin geçmesi 48 saati bulabiliyor şansınıza bağlı olarak

• hocam va emı bakiye güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.