Şimdi Ara

20+ tyt matematik yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfım bu net aralığına sıkıştım deneme kolaysa 20'ye kadar çıkabiliyorum en kötü 13 oluyor sene sonuna kadar 25'e çıkabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim sene başında max 10 yapıyordum 345den biraz çözünce bu kadar oldu 25 ve üstü yapanlar ya da 20-25 aralığı ne yaptınız yükselmek için? geometri bastığım zamanda çok vaktim gidiyor 11 aksıyor

• Sadece problem fasikülü çöz hergün 10-15 soru. Çözemediğin soruların çözümüne hemen bakma sadece kendin hergün uğraş.
    Mesela her soruya 2 dakika ver. O 2 dakikada çözemezsen geç. Sonra 10 soruyu bitirdikten sonra çözemedğin sorulara 2 dk daha ver. Yine çözemezsen ertesi gün 2 dakika ver. Böyle böyle ilerle. 2. 3. Fasikülde süreyi 1dkya düşür. Onun dışında geometri konularını bitir ondan da her gün 10-15 soru çöz karışık. Sene sonunda 25-30a ulaşırsın. Hatta 30+ya. Sonra da bana dua edersin.
    Seneye de sadece deneme çözüp tyt matematiği fullersin
    Yalnız bunları 345 sbyi ve konuları adam gibi bitirdiğini sayarak söylüyorum. Konuları düzgün öğren!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 18 Kasım 2019; 19:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.