Şimdi Ara

200-300 TL arası ekran kartı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni kuracağım masa üstü bilgisayar için 200-300 TL arası ekran kartı önerisine ihtiyacım var.
    22" Ekran, 700wat PSU var.
    ASUS P5QSE P45 anakart ve İşlemci INTEL Core2 E7500 2.93 almayı düşünüyorum.

Ne dersiniz?

Meret ;)

• tabiki o fiyata Gtx260. 22" için 896mb lık modeli ideal olur. 294tl
    http://www.exa.com.tr/zotac/ekran_kartlari/zotac_gtx-334-7916.html
    işlemcinde iyi, sağlam bir sistem olur.
  • Anakartını değiştirmeni öneririm...

24pin psu bağlantısı kartın ortasında berbat bir mimarisi var.

F/P oranı şu ara en yüksek kartlardan olan DFI öneririm.

DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS

http://www.hepsiburada.com/dfi-lanparty-dk-p45-t2rs-plus-fsb-1333mhz-ddr2-1200mhzo.c.-soket-775-anakart/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52766

Ekran kartı olarak GTX260 ya da HD4870 1GB uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 28 Ağustos 2009; 23:48:51 >

• Arkadaşların da önerdiği gibi GTX260.
  • LEON-X,
    İlgine teşekkür ederim, başka bir arkadaşada kartı 24 pin PSU bağlantısı kötü diye başka kartı önermişsin.
    Bence 24 pin PSU bağlantısının yeri okadarda önemli değil. hergün söküp çıkaracağımız bir bağlantı değil. Genelde ASUS kartların dengeli olması beni ASUS kartlara yöneltiyor. Tabii bununda bir bedeli oluyor.
    ASUS ENGTX260 HTDI GDDR3 896MB 448Bit Nvidia DX10 Ekran Kartına 343 TL isitiyorlar, biraz pahalı geldi.
    Belki fazla ASUS hayranı olduğum için eleştirebilirsiniz ama bugüne değin 10 adetin üzerinde bilgisayarı kendim kurdum ve kullandım. (Profesyonel değilim)
    ASUS anakartlarla ve ekran kartlarıyla hiç başım ağrımadı. Ama ASUS Modem ve Laptop tavsiye etmem.
    Sonuçta senin tavsiyenide gözardı etmiyeceğim. Yoksa burda sormanın anlamı yok, "çok biliyorsan kendin yap ne soruyorsun" derler adama ;)

Meret ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 29 Ağustos 2009; 0:30:49 >
  • Şu açıdan da önemli hocam, herşeyden önce oraya yakın pci-ex slotu var ona çok yakın, stok fanın üzerinden geçirirsen kasanın egzost fanı ve psu fanı kapanacak, ramlerin üstünden geçirirsen daha kötü olacak vs. vs.

DFI'ın sata çıkışları bile o kadar güzelki kasa da montajı çok rahat yapılıyor görüntü ve kablo kirliliği ortadan kalkıyor ve daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: meret

LEON-X,
    İlgine teşekkür ederim, başka bir arkadaşada kartı 24 pin PSU bağlantısı kötü diye başka kartı önermişsin.
    Bence 24 pin PSU bağlantısının yeri okadarda önemli değil. hergün söküp çıkaracağımız bir bağlantı değil. Genelde ASUS kartların dengeli olması beni ASUS kartlara yöneltiyor. Tabii bununda bir bedeli oluyor.
    ASUS ENGTX260 HTDI GDDR3 896MB 448Bit Nvidia DX10 Ekran Kartına 343 TL isitiyorlar, biraz pahalı geldi.
    Belki fazla ASUS hayranı olduğum için eleştirebilirsiniz ama bugüne değin 10 adetin üzerinde bilgisayarı kendim kurdum ve kullandım. (Profesyonel değilim)
    ASUS anakartlarla ve ekran kartlarıyla hiç başım ağrımadı. Ama ASUS Modem ve Laptop tavsiye etmem.
    Sonuçta senin tavsiyenide gözardı etmiyeceğim. Yoksa burda sormanın anlamı yok, "çok biliyorsan kendin yap ne soruyorsun" derler adama ;)

Meret ;)

zotac da iyi markadır merak etme ,ben de palit'i duymamıstım daha önce ama baktım burada tavsiye ediliyor düsünmeden aldım sorunsuz yani ,sonucta aynı kart software ve sogutucu farklı olabiliyor ,bir de asus oldugu icin icinden cıkan ıvır zıvır full oyun filan
    sen bilirsin yine de aklına yatmadıysa zotac asus icin 50tl fazla vericen sadece ama icin rahat edicek

• sana tavsiyem ZOTAC NVIDIA GTX 260 Synergy 896MB 448BIT GDDR3 (DirectX 10) PCI-E x16 2.0
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=220046
  • İkinci el forumunda GTX260 AMP2 vardı satılık, onu alın bence
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4857
    http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=4712

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --FOSSA-- -- 29 Ağustos 2009; 11:43:52 >
  • TUL VTX 3D HD4870 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 256 bit, 780/3700

HIS HD4850 IceQ 4 1 GB 256Bit GDDR3 16X

ARkadaşlar bu iki karttan hangisini önerirsiniz? Yeni konu açmak istemedim.. Anakart: SAPPHIRE AMD 790GX DDR2 Vga HDMI 16x AMD AM2+ AM3
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaslanbek

TUL VTX 3D HD4870 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 256 bit, 780/3700

HIS HD4850 IceQ 4 1 GB 256Bit GDDR3 16X

ARkadaşlar bu iki karttan hangisini önerirsiniz? Yeni konu açmak istemedim.. Anakart: SAPPHIRE AMD 790GX DDR2 Vga HDMI 16x AMD AM2+ AM3

2 karttan 4870 tabii ki baya baya daha iyidir.ama 4850 de özel sogutmali bi model.ben olsam 4870 i alırdım.
  • Palit 260 gtx sonic aldım zotacla arasında 40 ytl felan oynuor pahalı yani ama kart çok iyi zotacta tek fan bunda 2iki ve veri yolalrıda zotactan daha iyi..bence su anda palitin 260 gtxinden daha iyi bir kart yok klasman olarak..
  • İlginize teşekkür ederim.
    Meret ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatoktar

Palit 260 gtx sonic aldım zotacla arasında 40 ytl felan oynuor pahalı yani ama kart çok iyi zotacta tek fan bunda 2iki ve veri yolalrıda zotactan daha iyi..bence su anda palitin 260 gtxinden daha iyi bir kart yok klasman olarak..

Palit 260 gtx sonic ben de öneririm fiyat aralığınız dışına çıkmıyorsa. pişman olmazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.