Şimdi Ara

200 Adet CLUTCH KEY SATILIR(SATILDI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEMEN TESLİM 200 ADET CLUTCH ANAHTARI SATILIR HEMEN TESLİM Nakit Banka Papara kartsız işlem ile tanesi 23 TLDİR BYNOGAME VS SİTE ÜSTÜNDEN TANESİ 25 TL DİR https://steamcommunity.com/id/winterlifesss/

SONTEKLİF ÜZERİNDEN TANESİ SADECE 23.67 LİRADAN SATILIK +209 KALİTELİ İŞLEMİMDE ORDA
    Sonteklif
    CLUTCH KASA KEY - 23,67 TL'ye Sonteklif.com'da
    https://www.sonteklif.com/clutch-kasa-key-15997517

TAAMAMI SATILMIŞTIR İİLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AK10034 -- 28 Mart 2020; 15:27:11 >

• up
  • Sonteklif
    CLUTCH KASA KEY - 23,67 TL'ye Sonteklif.com'da
    https://www.sonteklif.com/clutch-kasa-key-15997517
    27 MARTTA TESLİM EDİLCEK KEYLER KREDİ KARTI biriken puan ile almak isteyenler için sonteklifde 209 işlemimle sizleyim

• oyun içinde 16 tl filan degil mi zaten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUNLAR TAKASLANA BİLEN TAKAS BANI OLMAYAN SINIRLI SAYIDAKİ ANAHTARLARDAN ÖLE OLMASA STEAM DA 35 LİRAYA SATILMAZDI GÜNDE 100 KÜSÜR TANE
  • AK10034 A kullanıcısına yanıt
    güncelleme mi geldi keylere bilmiyordum yani onla sadece kasa acabiliyorsun ?

• ister kasa aç ama item takaslamak için kullanılıyor artık zamanla giderek artıyor fiyatı takas için kullanılıyor artık açmak için 17tl lik olanı alıp direk açıolar yaklaşık %40 indirim yapmışım daha napıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI > Diablo 4 Key - Kod
    2 yıl önce açıldı
    [SATILDI] SATILIK DualSense 5
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni yanlış anlamayın ama bazı siteler de bu anahtarlar 20.99 TL. Bu siteler skin alım satım gibi işlemleri sağlayan kişlere ait insanlar. Yani ticaret işi yapıyorlar. Ayrıca 35 TL diye dediğiniz o satılan keylerin steam üzerinde ki bize dönüşü 30.44 TL oluyor.

20.99x200=4198
    23x200=4600

Bana söyler misiniz bu keyleri neden sizden alalım ? Yani bu site de bu işi ticaretini yapan kişilerin ayrıcalığı nedir ? Ben de bıcak ilanı açtım ve 500 TL istedim. Steam markette 650 TL den aşşağı alamaz. Bu işin ticaretini yapan sitelerde de aşağı yukarı 550 TL değerinde, ha 500 TL olur mu olur. Ben bunun üstüne çıkmıyorum mesele bu. Ama siz 200 key satışı yapıyorsunuz ve 1 key başına +2.1TL kazanç elde ediyorsunuz. 2.1x200=420

Lütfen kendinizi alıcı kişinin yerine getirin ve kendiniz hakkında düşüncelerinizi buraya yazın. İyi akşamlar.

NOT: şunuda belirteyim. 20.99 key satan siteden +20 key de alınabilir. 20 key steam cüzdanına şu şekilde 600 tl ekler 20x30 (key'in steam kazanç miktarı 35 tl satış yaptığımız)

Ben size keyleri 22 TL den satayım isterseniz 400 tane ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 23 Mart 2020; 1:33:14 >

• Bu arada profiliniz 2016 yılında açılmış. Gerçekten çok ilginç bu. 4 sene boyunca atılan mesaj miktarı, günün birinde 200 adet key satışı yapması tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 23 Mart 2020; 1:39:46 >
    Kusura bakmayın ama böyle ticaret anlayışı olmaz. Bu nasıl bir bilgidir ? Bir de neden büyük yazıyorsunuz bunu anlamış değilim. Günde bu keylerin 100 tane satıldığına dair bir kanıtınız var mı ? Ayrıca 35 TL satılıyor ama steam satış esnasında bu paradan kesinti yapıyor. Çok biliyorsanız ve bilgi vermekse niyetiniz bunuda söyleyin. Yaptığın şey resmen insanları kandırmak.
    Yahu bu işleri yapanlar kazanırken bu şekilde yapmıyorlar, alıcı kişi de kendine göre karlı çıkıyor. Ama burada direkt siz karlı çıkıyorsunuz sadece. Çok mu akıllısın arkadaşım ? İnsanlar bir şeyleri bilmiyorda olabilir, ama bunu bu şekilde fırsata dönüştürmek, bu boyuta taşımak kalitenizi belli ediyor. Hadi canım hodri meydan, sen bana 22 TL ver ben sana burada herkesin içinde söz veriyorum en düşük 400 tane key vereceğim, steam üzerinde 35 TL satılmazdı olanlardan hemde ok ?
  • öncelikle cevap yazarak bana konumu öne çıkarma fırsatı verdiğiniz için TŞK şuan bu clutch keylerini malum siteden 20.99 a alma sansınız yok 24 küsür lira %15 kesinti yaptığını steamın bu key item alan satan herkes biliyordur şuan 20.99 a malum siteden CLUTCH KEYLERİ alma şansınız yok gidip bakınız!! Steam Topluluk Pazarında günlük 100 satışı olduğunu göre bilirsiniz ''ister kasa aç ama item takaslamak için kullanılıyor artık zamanla giderek artıyor fiyatı takas için kullanılıyor artık açmak için 17tl lik olanı alıp direk açıolar yaklaşık %40 indirim yapmışım daha napıyım diye zaten ana olayın takas yapmak kasa açmak için olmadığını belirtmişim mesajımda

ayrıca 20.99a alıcanız keylerin türü gamma vs olacaktır onlarında steam da satısı 35 lira değil topluluk da 32 33 filan buda değer yüzde kaybı yaratır Beni O malüm siteye sorun aylık ortalama ne kadar işlem yapıyorum başta fifa olmak üzerefifa gruplarında sora bilirsiniz adım barış akyüz akrıca aaattığım son teklif linkinde 209 başarılı işlemim var çeşitli oyun ürünü satısında cs go nun kal bi burası diye tekrar döndüm foruma olay bu atarınızı boş insanlara yapın bana değil

Dediğim gibi 20.99 a suan bu keyleri bulmanız imkansız maalum ticaret yapıyoruz bulan ordan alsın zorlamı satıyoruz bay herseyi bildiğini sanan kişi

• quote:

Orijinalden alıntı: AK10034

öncelikle cevap yazarak bana konumu öne çıkarma fırsatı verdiğiniz için TŞK şuan bu clutch keylerini malum siteden 20.99 a alma sansınız yok 24 küsür lira %15 kesinti yaptığını steamın bu key item alan satan herkes biliyordur şuan 20.99 a malum siteden CLUTCH KEYLERİ alma şansınız yok gidip bakınız!! Steam Topluluk Pazarında günlük 100 satışı olduğunu göre bilirsiniz ''ister kasa aç ama item takaslamak için kullanılıyor artık zamanla giderek artıyor fiyatı takas için kullanılıyor artık açmak için 17tl lik olanı alıp direk açıolar yaklaşık %40 indirim yapmışım daha napıyım diye zaten ana olayın takas yapmak kasa açmak için olmadığını belirtmişim mesajımda

ayrıca 20.99a alıcanız keylerin türü gamma vs olacaktır onlarında steam da satısı 35 lira değil topluluk da 32 33 filan buda değer yüzde kaybı yaratır Beni O malüm siteye sorun aylık ortalama ne kadar işlem yapıyorum başta fifa olmak üzerefifa gruplarında sora bilirsiniz adım barış akyüz akrıca aaattığım son teklif linkinde 209 başarılı işlemim var çeşitli oyun ürünü satısında cs go nun kal bi burası diye tekrar döndüm foruma olay bu atarınızı boş insanlara yapın bana değil

Dediğim gibi 20.99 a suan bu keyleri bulmanız imkansız maalum ticaret yapıyoruz bulan ordan alsın zorlamı satıyoruz bay herseyi bildiğini sanan kişi
    neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 23 Mart 2020; 19:52:2 >

• Sen Bana Suç Atarken yazarkende sitede 24 küsürdü ama senin anacın belli konu önde laf arası reklam yapatım ben keyler su fiyata satılıyor diyorum millet aptal değil bak soruyor 17 lik ürünü neden 23 e satıon die siteamda bakım arastırıp alır millet eas senin yaptın milleti durduk yere boklamak ben gayet açık yazmışım diğelim ki x yerde 1 tl ve ben bir tl ye aldım ortalaması 1000 tl dielim bir ürün ben 1 tl ye alıp 2 yede satarım 1000 e de hadi git işine kesin 20 tl ye almak isteyip ben satmayınca buraya gelenlerdensin baska açıklaması yok herşeyi kelimesi kelimesine yazmıs adama yok 100 neerde yok 20.99 die bokluon hadi canım ikile
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK10034

Sen Bana Suç Atarken yazarkende sitede 24 küsürdü ama senin anacın belli konu önde laf arası reklam yapatım ben keyler su fiyata satılıyor diyorum millet aptal değil bak soruyor 17 lik ürünü neden 23 e satıon die siteamda bakım arastırıp alır millet eas senin yaptın milleti durduk yere boklamak ben gayet açık yazmışım diğelim ki x yerde 1 tl ve ben bir tl ye aldım ortalaması 1000 tl dielim bir ürün ben 1 tl ye alıp 2 yede satarım 1000 e de hadi git işine kesin 20 tl ye almak isteyip ben satmayınca buraya gelenlerdensin baska açıklaması yok herşeyi kelimesi kelimesine yazmıs adama yok 100 neerde yok 20.99 die bokluon hadi canım ikile
    Dostum uzatmak istemedim. Ben sana yazarken elimde gerçekten bir gerekçe vardı. Bak bizzat kendim satın aldığım key'in bilgisini sana paylaşayım.

702712 20/03/2020 - 18:38 (sildim) Clutch Case Key 1 20.99 20.99

Açtığın şu ilan tarihine bak. Ben kimsenin hakkını yemem merak etme. Ha ben bu işlerden kazanç elde etmeden bir şey yapmadığımıda iddaa etmiyorum. Ama bu kadar kolay yoldan para kazanmayı geçtim, insanları aptal yerine koyma lütfen. Şimdi haklı olabilirsin, bu gün o fiyat değişti, belki de dün. Ve key miktarı da fazlaydı, düştüğü gibi fiyatı da arttı. İstersen sana resim olark da atayım?

Hayır eğer Bynogame ornek vereceksen eğer ben seni ekleyeyim bi yerden anlık iletişim kuracağımız bi yer olsun. Sana 200 adet keyleri 23tl fln hatta 22 bile satabilirim olur mu ? Bynogame ztn bu piyasanın en düşük sitesi olduğu için, sen oradan keyleri 26 fln almazsın gelir benden 22 tl alırsın burada da 24 fln satarsın sonra millete en düşük ben de algısı yaratıp bynogame de bole bole dersin.

• senin yaptığın resmen konu ticaret baltalamak bak hala reklam peşindesin :D sende sat herkes satar ben senin gibi baskasına salça olmusmuyum bu ticarettir senin yaptığın ise saygısızlıktır ben şartı mı şunmuşum sen yokuş yapıosun para kazanmaşam burda işim ne hayır kurumu muyum ki benden ucuzu yok gelmiş bana salça oluosun
    baltalamak mı oluyor bu şimdi ? bak kardeşim az önce sana bir şeyleri gösterdim. sen aynı zamanda bu ilanı açıp özellikle 26 tl VS VS sitelerde dedin. ben bu forumda bir çok ürün satttım. şimdi şöyle mantık kur istersen kendini gör ne yapmaya calıstıgını. sonra bana dersin baltalamaya calıstın yanlıs yaparak. ben gittim bi monitor aldım akakce sitesini kullanarak en ucuz olan siteden. sonra geldim buraya....

xxx monitorum satılıktır. vatanbilgisayara gidip bakın fiyatı 2000bin tl ben sizden 1900 tl istiyorum. anladın mı neye tepki verdiğimi ? tamam siz 2. el ürün satmıyorsunuz bunu demiyorum ama 200 key satıyorum bynogame vs vs...mümkünse konuyu açtığın gün o vs vs olan sitelerinde adını verseydin. ne diye bynogame diye vurgu yapıyorsun ? sen burada direkt "ben de 200 key var, tanesi 45 tl" deseydin bile sana bu şekilde yaklaşmazdım, buna emin ol. şark kurnazlığı yapanları sevmiyorum. çünkü sonra herkes böyle olmaya başlıyor bu forumda. bakın ben şu an steam fiyatı ortalama 650 tl olan, ve senin bynogame sitende de en düşük 500 olan ki bulamazsın bynogame de, ama yine olan diyelim, gidip bunun altında satıyorum. kurnazlık yapmıyorum? ama sen senden daha ucuza satılan bir ürünü kalkmış "ben daha ucuza satıyorum" algısı yaratıyorsun biraz kafanı kullanarak. tamam sana kazanma demiyoruz da, bu kadar da kolay yoldan olmasın be yahu. şu an ben 450 tl sattığım bıcaktan hiçbir şekilde kar etmiyorum. ama işime geliyor mu ? benim işime de geliyor alanın daha çok geliyor.

yani aslında senin kazançında umurumda değil. ama lütfen şu forumu öldürmeyin.

• up
  • Fiyat takip

• KEYLER HEMEN TESLİM DURUMUNDA OLUP SONTEKLİF VE BYNOGAME ÜZERİNDEN ALABİLİRSİNİZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.