Şimdi Ara

200 Adet CLUTCH KEY SATILIR(SATILDI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hangi sitelerde 20.99 pm atar mısın? İlanı açan kişi parayı ayarladıktan sonra mesajlara cevap vermiyor, alacak arkadaşların aklında bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Hocam hangi sitelerde 20.99 pm atar mısın? İlanı açan kişi parayı ayarladıktan sonra mesajlara cevap vermiyor, alacak arkadaşların aklında bulunsun.
    www.gamesatis.com
    %30'a Varan İndirimlerle CSGO Key - Anahtar Satın Al | GameSatış
    https://www.gamesatis.com/cs-go-key

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 28 Mart 2020; 10:20:20 >

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    ÇAKAL KARLOS kardeşim sana da ilk gün hepssini alırsan su fiyat dedim sen 20 ye alırım beklerim dedin dün de steamdan yazıp su olur mu dedin paran eksik dedim 15dk bekle dedin o arada baskasına sattım zaten size adı istemiş bide komiksiniz 20 den alırım beklerim diyen adam 15dk içinde daha iyi fiyat veren müsteri buldum için kızıo envanterin bosaldınıdamı fark etmedin :d
  • AK10034 A kullanıcısına yanıt
    21 demedim 20 dedim, pm ye bir daha bak bakayım çakal burada sen oluyorsun boş yapma istersen. Gecenin bir saati enpara hesabı olan bulmaya çalıştım,15dk yı geçti süre ama döndüm sana değil mi? Çevrimiçi olup cevap vermeye bile tenezül etmedin.
    ayrıca 22 den alacaktım dün, para hazırcı yani bu kadar da yalan olmaz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 28 Mart 2020; 15:42:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.