Şimdi Ara

2000 dk sınırsız SMS sınırsız Türk Telekom +20 GB 59 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 GB internet her yöne 2000 dakika sınırsız SMS sınırsız Türk Telekom ve sabit hatları arama sadece 59 TL

Vodafone'a geçeceğimi söyledim 45 lira ödüyordum her ay 10 TL daha fazla fazla verir Vodafone'da daha fazlasını alırım sizinle mi uğraşacağım dedim

ilk bir şey vermek istemedi bende görüşürüz dedim daha sonra müşteri hizmetleri kendisi aradı bana bu teklifi sundu hemen kabul ettim

2000 dk sınırsız SMS sınırsız Türk Telekom +20 GB  59 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Depremde afette kısacası acil durumlarda kullanamadıktan sonra isterse 50gb versin ne fayda. İstanbul’daki depremde Erzurum daki şebeke neden çöker?

• burak190591 kullanıcısına yanıt
    basit bir cevabı var, santral İstanbul'da çünkü

o gün depremde aynı zamanda santral içinde çalışmalar varmış ve deprem sebebiyle sistemler yenilenirken çökme olmuş.

telefon iletişimi afetlerde kullanılmak amacıyla icat edilen sistemler değil, afet zamani kullanmayı beklemeyin tedbirinizi alın, yıkıcı bir afette hiçbir operatör düzgün hizmet veremeyecektir çünkü baz istasyonları yıkılacak ve herkes kullanmaya çalıştığı için şebekede aşırı yoğunluk olacak, böyle bir durumda da kapasite yeterli gelmez. her sistemin bir kapasitesi var, anlık olarak yüksek talep karsilanamayacaktir, bir sitenin çökmesi gibi, kapasite artırılabilir bu sefer de deprem harici boş yere artırılmış bir kapasite maliyetleri çok yükseltecektir. kısaca operatörleri deprem sebebiyle suçlamak makul değil, ellerinden isteseler de fazla bir şey gelmez.

• internet için ise faturasız bal paketler daha iyi gibi en düşük pakedi 40 tl 4 gb veriyor ve her hafta sil süpürden 5 gb haftalık veriyor yani 24 gb 40 tl geliyor 750 dk ve 1000 sms. çok konuşan ve sms gönderen biri iseniz zaten uymaz ama internet için bal paket daha iyi gibi
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Bal Paketler’e Özel Sil Süpür Kampanyası > Kampanyalar > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturasiz/bal-paketlere-ozel-sil-supur-kampanyasi.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: tlgsrcm

internet için ise faturasız bal paketler daha iyi gibi en düşük pakedi 40 tl 4 gb veriyor ve her hafta sil süpürden 5 gb haftalık veriyor yani 24 gb 40 tl geliyor 750 dk ve 1000 sms. çok konuşan ve sms gönderen biri iseniz zaten uymaz ama internet için bal paket daha iyi gibi
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturasiz/bal-paketlere-ozel-sil-supur-kampanyasi.aspx
    Ayın sadece 1 haftası 5 gb garanti diyor diğer haftalar ise yaramaz şeyler verir .

Hazır karta avantajlı şeyler vermezler faturalıya en iyi şeyler

• boyzof B kullanıcısına yanıt
  • 1 ay evveline kadar 1 sene boyunca aynı tarifenin 25 gb’lık versiyonunu 52 liraya kullanıyordum. Vodafone a geçtim hala daha tivibugo ve muud müzik avantajlarından faydalanıyorum. Siz de aktif edin üyeliklerinizi, gözardı etmeyin.

Güzel tarife güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.