Bildirim
20000 Ytl ye Kadar Araç Arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben yaklaşık 3-4 haftadır bakıyorum o araçlara ama temizini bulmak imkansız gibi
En iyisi Grande Punto veya Fiesta tarzı araçlar bu fiyata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 13 Nisan 2010; 7:56:54 > -
O fiyata o arabalardan alırsan kısa sure sonra ugrasmak zorunda kalabilirsin.Benim de butcem aynıydı ve bir alt sınıfın temiz ,az km hyapmıs modellerinden birini aldım. -
20.000 lira bana göre seçeneğin en çok olduğu ve en cok kafa karıştıran miktar tavsiyem 2002 model civarı bir passat a bakmanız acele etmezseniz sanırım temiz bir araç bulursunuz. bu seçeneklerinizden de c4 derim. -
Japon derim ben. Benim eskim arabam, 2002 Civic VTEC 1.6 ES alırsın. Temizini bulursan (ki rahatlıkla bulursun) hiç başını ağrıtmaz. 10000'de bir servise gidersin. Yolda kalmayı bırak, arabanın yağına suyuna bile bakmana gerek kalmaz -
C4 bulursanız kaçırmayın;) -
ShaRLooT ve gurgenli
Senide biraz dinleyerek kararımı değiştirdim. dediğiniz gibi c4 ve astraların bu fiyata temzini bulmak imkansız gibi. grande puntoları hiç kullanmadım ama az yakıyo olması cazp geliyo. galeride baktım dizaynı falanda hoş duruyo.
SchwarzMoto 2002 Passatlar güzel araba ama fazla yakıt tüketim ve servislerinin biraz tuzlu olduğunu duydum..
huseyinsarioglu, Aslında Civic 1,6 vtec ler hoşuma gidiyo . Ama İzmirde bu fiyatlara genelde tek kapı hatchback modelleri var.
Tek Sedan olark bulduğum bu. Bi bakarsanız sizinde görüşlerinizi almak isterim
http://www.sahibinden.com/honda_1_6_ils_-19WQQaXQQ20309999WQQpXQQdisplayitem
-
o paraya 05 06 model astra h kasa bulabilirsiniz sağlam ve donanımlı araçtır -
bende aynı bütçeyle bir araç bakıyorum. Gönlümdeki araçlar; 207, 307 ve punto multijet. bugün linea da gözüme takılmaya başladı. kafam çok karıştı. -
bende punto düşünüyorum aynı fiyatlarda araç bakıyorum. Ama punto için birkaç yerde sıkıntı yaşarsın dediler kafam karıştı açıkçası.
Fiesta 1.4 TDCI mi GP mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: okn905
Ama punto için birkaç yerde sıkıntı yaşarsın dediler kafam karıştı açıkçası.
Eski Grande Punto kullanıcısı olarak , ne gibi sıkıntılardan bahsettiklreini merak ettim ? -
fiesta 1.4 TCDI yada Grande Punto 1.3 multijet almayı düşünüyorum. Hangisinin daha avantajlı olduğunu sorduğumda puntonun malzeme kalitesinin fiesta ya göre düşük olduğu duyumlarını aldım. Ne derece doğrudur araştırmaya çalışıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: okn905
fiesta 1.4 TCDI yada Grande Punto 1.3 multijet almayı düşünüyorum. Hangisinin daha avantajlı olduğunu sorduğumda puntonun malzeme kalitesinin fiesta ya göre düşük olduğu duyumlarını aldım. Ne derece doğrudur araştırmaya çalışıyorum.
Evet Ford , Fiat'tan daha kaliteli araçlar üretir. Fakat Fiat kuş serisi üretmiyor artık , aracın dökülür hiç bir yanı yok. Haricinde Puntonun performansı , düşük vergisi , aracın sportif tipi , yılın motoru multijet motoru olması +'dır. -
peki değer kaybı nedir bu araçlarda sonuçta az paralar verilmiyor? 3 sene sonra bu aracı satarsak çok değer kaybı olur mu? -
Merhaba :)
Sizle azda olsa bilgimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle şunu söylüyüm.Citroenden daima uzak durdum sebebi belli değil.Arabanın güvenlik konusunda aldığım olumsuz duyumlar olabilir bir neden.Ama ben sizin yerinizde olsaydım 20 bin sınırla ne opel nede cıtroen alırdım.
Size şu tavsiyeleri yapıyım.
-Megane 2(ülkemizde ne kadar çok satıldığı belli)
-Fiesta ( Fiyatına göre gayet şık bir araç )
-Ford Focus
alırdım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X