Merhaba Arkadaşlar, Elimde 50 Bin MHP, 2003 modelHyundai Tiburon, 2.7 Düz Vites araba var.
Arabamda geçen hafta şöyle bir sorun meydana geldi. Gaza basıyorum arabadan ses çıkıyor ama gazı yemiyor. Bu sorun böyle 2 3 gün devam etti sonra kendi kendine düzeldi hatam burada oldu ben araba düzeldi diye üstüne gittim.
En son arabayla giderken zorlanmaya başladı hatta araba zorzoruna gidiyordu bende aldım bir tamirciye götürmeye karar verdim arabayı götürürken çok zorlamamdan arabanın önünden bir koku geldi ve arabayı çektirdim tamirciye kadar.
Adam arabaya baktı ve debriyaj ölmüş dedi ve birde volan ile alakalı eğer kestirebilirsem kestiricem kestiremessem üstünü temizleyip takıcam dedi herneyse (amerikada arabadan çok iyi anlayan bir tamirci hala bulamadım o da ayrı bir konu ) 2 gün sonra arabaya bakmaya gittiğimde adam volan ı kestiremediğini sadece temizlediğini söyledi.
Şuan arabanın durumu vitese geçmiyor. Arabanın kontağı kapalıyken vitese geçirip çalıştırıyorum ve o şekilde arabayı götürebiliyorum vites değiştirirken ara gaz verip zorla vitesi geçirebiliyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum arabadan doğru dürüst kimse anlamıyor. Birileri hangi parça ve nerede problem oldugunu söyleyebilir mi ?
Teşekkürler
arkadaşlar lütfen birileri yardım etsin :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme