Şimdi Ara

2004 MODEL ARABA ALINIRMI????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.30 İLE 35 bin arası otomobil arıyorum ancak baktığımda istediğim özelliklere sahip ve aradığım fiyat aralığıdaki araçlar hep 2004 ile en fazla 2007 model oluyor (temizleri)şimdi 35 bin tl veripte syombolede binmek istemem memur oldugumdan genellikle uzun yolda kullanacağım aracı ve 3 yıl kadar binecem ama işte 2004 model bir araba şimdi 11 yaşında 3 yıl sonra 14 yaşında olacak satarken zorlanırmıyım bu süre içerisinde beni üzermi eğer alabilirisin diyeceğiniz arabalar varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim.

• Opel vectra c kasa içi bej alın tam sizin istediğiniz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford fiesta alabilirsiniz sıfırları 38'den başlıyordu pazarlıkla 35 olursa sıfır arabaya binmiş olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla 1.4 Dizel alınabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model arabaya binilirmi hic? Bitmistir o arabalar simdi. Her an yari yolda birakabilir. Kesinlikle alinmaz Kardesim araba bakimliysa diri duruyorsa alinir. Catir catir binilir. Gidip b sinifi arabaya 35 yatiracagina c sinifi dusuk model al daha iyi.

• 35 bine baktığınız araç ne ki 2004 model bulunabiliyor?

• Hocam 11 yas yasli degil okadar takmayin daha genc delikanli demek kazasiz arac icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laguna 1 alınırmı??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Hocam 11 yas yasli degil okadar takmayin daha genc delikanli demek kazasiz arac icin
    benim aklımdan geçenler zaten vectra c,astra classic,focus hep bu tarz arabalar ama işte bunların modellilerini almaya kalksan zaten vectranın yeni kasası yok insignia var mümkün değil oda astra classic2 var oda var en az 40 bin lira focusta aynı şekilde kalabalık bir aileyiz hb araba gelmez bize 2004 model bir araba alıpta 3 yıl sonra 5-6 bin tl zararına satmaktanda korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoba4006

benim aklımdan geçenler zaten vectra c,astra classic,focus hep bu tarz arabalar ama işte bunların modellilerini almaya kalksan zaten vectranın yeni kasası yok insignia var mümkün değil oda astra classic2 var oda var en az 40 bin lira focusta aynı şekilde kalabalık bir aileyiz hb araba gelmez bize 2004 model bir araba alıpta 3 yıl sonra 5-6 bin tl zararına satmaktanda korkuyorum

Çok haklısınız. Masrafı mı dersin , yolda bırakması mı dersin yoksa 3 yıl sonra 3 4 bin tl zararla satmak mı dersin?

2011 2012 model araçlar bile masraf çıkartırken 2004 model araba alanları anlayamıyorum. :) Araba çok temizse bile almam ben yürürüm daha iyi. :)
  • Hocam 2005 2006 arası vtec 2 makyajlı kasalara bakılabilir o paraya hem sağlam hem yakışıklı arabadır. Ayrıca 2 3 sene sonrada fazla değer kaybedeceğini sanmam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak.884

Hocam 2005 2006 arası vtec 2 makyajlı kasalara bakılabilir o paraya hem sağlam hem yakışıklı arabadır. Ayrıca 2 3 sene sonrada fazla değer kaybedeceğini sanmam..
    Arkadaşlar peki bugün arkadaşlarla konusurken biri corolla terra alabilrisin 2005-2007 model dedi internettende baktim 2005 70 bin kmde 33.500 e bırakırım dedi sizce alınırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak.884

Hocam 2005 2006 arası vtec 2 makyajlı kasalara bakılabilir o paraya hem sağlam hem yakışıklı arabadır. Ayrıca 2 3 sene sonrada fazla değer kaybedeceğini sanmam..
    2004 model BMw-AUDI'ye kim ne diyebilirim??? keşke alabilsem..bende de 2006 AVENSİS var;bana da 35 bine 2006 model araba mı alınır vs..dediler..ne yapsaydım 2010-2011 clio-corsa mı alsaydım 35 bine??
    valla ben çok memnunum..doğru kararı vermişim diyorum..
  • quote:

Arkadaşlar peki bugün arkadaşlarla konusurken biri corolla terra alabilrisin 2005-2007 model dedi internettende baktim 2005 70 bin kmde 33.500 e bırakırım dedi sizce alınırmı

Alıntıları Göster
    bir öneri daha geldi arkadaşlar 2012-2013 1.3 linea alabilirsin diyende var linealar nasıl alınırmı
  • quote:

astra classic 2 g kasa demektir, classic 1ler f kasa oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 15 Ocak 2015; 17:14:16 >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    işte benimde kafam ona takılıyor 35 bine alınırmı o model arabalar
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    düzeltme için teşekkürler o zaman classic 3 diyelim :))
  • quote:

düzeltme için teşekkürler o zaman classic 3 diyelim :))
    aynen hocam
  • quote:

35 bin liraya 2008 temiz Astra 1.3 bulabilirsiniz bence .
  • Küfredersen alınır, kalbi kırılır.

• Al bi tae jetta 1.6 fsi benzinli. çok da güzel binilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.