Şimdi Ara

2004 opel vectra 1.6 elegance mı?2004 toyota 1.6avensis elegant mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar arabamı sattım şimdi araştırma içersindeyim sizce opel vectra 1.6 elegance mı yoksa toyota 1.6 avensis elegant mi yardımcı olursanız sevinirim.görüşlerinizi ve önerilerinizi almak istedim.sizce........???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem-ozbey -- 4 Nisan 2008; 0:17:09 >

• Hocam bugün işyerimin önüne bir avensis park etti,bende arabayı görünüş ve iç mekan olarak inceledim.Gerçekten mükemmel
  • Avensis daha uygun olur bence.
  • avensis 1.6 diğer d seğment 1.6 lar içinde en seri olanıdır. tek eksiği c control olmamasıdır. opelin servivi BERBAT ve 1.6 vectrası avensise nazaran daha hantaldır.
  • tereddütsüz avensis derim, elegant versiyonu zaten full bir araçtır. Sizi uzun yıllar mutlu edecek bir araçtır bakımları düzenli yapıldıktan sonra hiçbir sorun çıkarmayacaktır.
  • avensis çünkü vectra 1.6 motor kasaya düşük geliyor ve çok yakıyor diye duymuştum
  • avensis 1.6da hız sabitleme, sanruf,soğutmalı torpido yok eksileri bunlar. d sagmenti araçlar içinde en az yakıt harcayan ve en seri araçtır ayrıca toyota olmasıda sorunsuz oldunu gösterir 2. eli vectradan daha sağlamdır. vectra 100 avensis 110 beygirdir.
  • sevgili erdem, arabamı satıyorum, incelemek görmek istersen...
  • Yol sesi varsa lastikler için fulda sport sp01 öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.