Bildirim
2004 opel vectra 1.6 elegance mı?2004 toyota 1.6avensis elegant mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bugün işyerimin önüne bir avensis park etti,bende arabayı görünüş ve iç mekan olarak inceledim.Gerçekten mükemmel -
Avensis daha uygun olur bence. -
avensis 1.6 diğer d seğment 1.6 lar içinde en seri olanıdır. tek eksiği c control olmamasıdır. opelin servivi BERBAT ve 1.6 vectrası avensise nazaran daha hantaldır. -
tereddütsüz avensis derim, elegant versiyonu zaten full bir araçtır. Sizi uzun yıllar mutlu edecek bir araçtır bakımları düzenli yapıldıktan sonra hiçbir sorun çıkarmayacaktır. -
avensis çünkü vectra 1.6 motor kasaya düşük geliyor ve çok yakıyor diye duymuştum -
avensis 1.6da hız sabitleme, sanruf,soğutmalı torpido yok eksileri bunlar. d sagmenti araçlar içinde en az yakıt harcayan ve en seri araçtır ayrıca toyota olmasıda sorunsuz oldunu gösterir 2. eli vectradan daha sağlamdır. vectra 100 avensis 110 beygirdir. -
sevgili erdem, arabamı satıyorum, incelemek görmek istersen... -
Yol sesi varsa lastikler için fulda sport sp01 öneririm.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota avensis 2.0 otomatik şanzıman
- ankara en iyi toyota ustası
- toyota corolla 1.4 d-4d tutulan modeli
- toyota corolla hangisi alınır
- toyota yaris hararet göstergesi nerede
- toyota yaris
- toyota corolla"nın en çok tutulan modeli hangisi
- hilux 2025
- toyota c-hr hybrid fiyat
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X