Şimdi Ara

2004 VECTRA ve LPG???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2004 Elegance'm var, 16 ay kullanımdan sonra az km yapmama rağmen 2 hafta önce lpg taktırdım. (tartarini) . Bir iki küçük ayar yaptırcam onun dışında memnunum (ilk depom bitmedi onu bekliyorum)
    Lpg taktırdığım yere montaja gelen arabaları görünce daha önce neden taktırmadım diye kendi kendime hayıflandım. Buradan anlayabilirsin :)
    Taktıracağın yer çok önemli profosyonel ve mümkünse tek marka takan,ona yoğunlaşan bir yer olursa daha rahat edersin..
  • Artık LPG teknolojisi çok ilerledi, kimsenin kaygı duymasına gerek yok... Dizel araçlar türkiyede gerek ilk kullanıcısına satılırken gerekse 2.elde abartılı fiyatlara ulaşıyor. Parayı çope atmayalım..
  • bende mpı tipo var ve sıralı sistem. biraz ayar gerektiriyor. onun haricinde hiçbir problem çıkarmıyor. sabah çalıştırırken benzinde çalıştırıyor kendini. sonra gaza boş viteste veya gizderken 3.000 devirin üzerine çıkacak şekilde basınca lpg ye geçiyor.
    arkadaşlar forumunuza girmemin sebebide tipomu satıp 2004 vectra veya 2006 octavia almayı düşünmem. bana fikir verirseniz sevinirim. daha önceki kasa vectraların çok sorun çıkardığını çevremden gördüm. bu kasa problemli mi? vectra yerine skodanın 1-2 yıl önce çıkardığı yeni octavia'yı mı alsam çok tereddütdeyim.
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • octavia da güzel araba, 105 hp 16v'ini bulursanız dahada güzel olur :)
    Ben biraz daha oturaklı olması, esp'li olması ve d sınıfı olması sebebiyle vectra'yı seçtim. Hangisini alırsan al temiz bulmaya çalış
  • dostum 2004 vectra c aracıma atiker sıralı 1200 ytl ye taktırdım ve yakıt açısından memnunum daha önce niye tatırmadım diye hayıflanıyorum canavar gibi valla ara sıra benzine geçiyor ayara gidip geliyorsun ama süper hiç düşünme taktır ve al 2004 al bin araba da canavar gibi....
  • bende temmuzda aldım 2004 modelini.servise sordum zavolli önerdiler.aslında çok memnunum ama bu aralar sabahları ilk marşta almıyor.bu sabah zavolinin ana bayisine gittim.takanın bir eksikliğinden olabilir dediler.45 lt lik tüple şehirler arası yolda 120 ile 480km yol yaptım.öneririm
  • 97 model gls 2.0 lpg li vectra kullanıyorum. 1,5 sene oldu taktıralı. Kullanmayanlar inanmıyor ama arabanın performansında en ufak bir düşüş yok. Gaza bastın mı gidiyor aynı benzindeki gibi. Yaklaşık olarak 50 bin km yaptım lpg ile ve sistem kendisini 3 kat fazlasıyla amorti etti. 40 lt simit depo var ve 40 lt gaz ile 450-500 km yol yapıyorum. Ayrıca paylaşmak istediğim birşey var. Çoğu lpg dönüşüm servisinde bundan bahsetmezler ama lpg de iken 140 ı geçerseniz arabanıza zararı olabilir aklınızda bulunsun. Otobanda lpg de hiç zorlanmadan 200 ü gördüm. Yani araba gitmiyor diyenlere inanmıyorum, tecrübeyle sabittir ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalker28

97 model gls 2.0 lpg li vectra kullanıyorum. 1,5 sene oldu taktıralı. Kullanmayanlar inanmıyor ama arabanın performansında en ufak bir düşüş yok. Gaza bastın mı gidiyor aynı benzindeki gibi. Yaklaşık olarak 50 bin km yaptım lpg ile ve sistem kendisini 3 kat fazlasıyla amorti etti. 40 lt simit depo var ve 40 lt gaz ile 450-500 km yol yapıyorum. Ayrıca paylaşmak istediğim birşey var. Çoğu lpg dönüşüm servisinde bundan bahsetmezler ama lpg de iken 140 ı geçerseniz arabanıza zararı olabilir aklınızda bulunsun. Otobanda lpg de hiç zorlanmadan 200 ü gördüm. Yani araba gitmiyor diyenlere inanmıyorum, tecrübeyle sabittir ;)

140 ı geçince neden zarar versinki öyle bişi olsaydı orjinal lpg li arabaları 140 ta sabitlerlerdi yada kulllanma kitabına 140 ı geçmeyin yazarlardı

• tam olarak sebebini bende bilmiyorum hocam. anlatmışlardı ama unuttum. ama şöyle birşey var sen 140 ı geçmiyormusun diye sorsan geçiyorum derim benimde pek uyduğum söylenemez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.