Şimdi Ara

2005-2007 arasında çıkmış FPS-TPS oyun tavsiyesi....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim çok iyi olmadığından yeni çıkan oyunları oynayamıorum p4 3.0 işlemci 1gb ram x1600pro 512 mb ekran kartı önerebiliceğiniz oyunlar war mı fps-tps olarak? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakercobra -- 16 Kasım 2009; 18:12:24 >

• farcry 2 oynadınmı veya max payne farcry ı tavsiye ederim
  • evet arkadaşın dediği gibi farcry var cal of duty var...
  • call of duty 2 , farcry, max payne 1-2 , diablo 1-2 , 25 to life (bence zevkli oyundu), prince of persia1-2-3 böyle gider kardeş daha hatırlayamadığım bir sürü oyun var
  • arkadaşlar şuana kadar söylediğiniz bütün oyunları oynadım klasik olmuş bütün oyunları oynamışlığım vardır.Daha bilinmedik ama kaliteli olan yapımlar var mı?
  • unreal tournament 3 senin pc inde yüksek ayarlarda bile calisir oyun cok az sistem istiyor ama senin pc de göremiyecegin grafikleri görüsün yani resimlerine bakıp sakın aldanma bence calismaz diye benim eski pc de full de Multiplayer haric full oynuyordum ki o senin pc nin hemen hemen aynisiydi... onu tavsiye ede bilirim
  • fps olarak painkiller serisini öneririm hatta zorla necrovisiona kadar gitmeye çalış (painkiller-p.overdose-dreamkiller-necrovision) tabi bide unutmadan söyliyim left 4 dead i de mutlaka oyna o da fazla sistem istemeyen çok güzel oyunlar arasında tps olarakta manhunt serisi, the suffering, max payne, x-men origins wolverine oluyosa dene bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymetin -- 16 Kasım 2009; 20:48:25 >
  • FPS:

Men of Valor oynadınmı Vietnam Şafası ama öyle böyle değil müthiş bi oyun oynayanlar belki bilir bu zaman kadar oynadığım en iyi oyunlardandır unutamam kolay kolay sisteminde çok rahat çalıştırır

Ayrıca Vietcong serilerine bak ilk olarak 1. oyundan başla ek paketini sonra da ikinci oyununu oyna

2. Dünya savaşı olarak Hidden&Dangereous 2 yi bak biraz farklı bi oyundur ama güzeldir ben severek oynamıştım 3. sü çıkars onuda oynarım

Half Life 2 ve Episodelerini oynayabilirsin.

Medal of Honor Ailed Assoult
    MOHAA Breakthrough
    MOHAA Spearhead
    Medal of Honor Pasific Assoult
    Medal of Honor Airborne

bu serileri oynayabilirsin valla senin yerinde olmayı isterdim şuan bir dünya oyun var oynanacak

Ayrıca burada benim oynadıklarımın listesine bakarsın çok güzel oyunlardır hepsi
    http://forum.donanimhaber.com/m_29728533/mpage_1/key_//tm.htm#29728533

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 16 Kasım 2009; 23:38:08 >

• Yaw niye yeni çıkan oyunları oynayamayasın.Bendede x1650 pro ve 3.01 ghz var prototype,cod serisi,batman vs gibi oyunları rahat oyunuyorum ayarları biraz kısarak.Sisteminden korkma gerçi far cry 2 oynarken biraz kasıyodu arabada ama yinede bitirdim.Devil may cry 4 de 40-50 fps arası oynarsın.Batman borderlands gibi oyunlarıda denemende fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.